- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
On üstünden kaç alcigim acaba:)hizmetlerine göre değerlendireceğiz seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
On üstünden kaç alcigim acaba:)hizmetlerine göre değerlendireceğiz seni
kahvaltı yokOn üstünden kaç alcigim acaba:)
Standartlarımızı aşağıya çekiyor.Hizmet düşük
Ekime bişi kalmadı sabret Bebeğim.Standartlarımızı aşağıya çekiyor.
Kahvaltı hafta sonu:)kahvaltı yok
bence bendeydien güzel hizmet bendeydi
Keyifle mutlulukla oku=) . Sipariş için geç kalmıştım daha da geç kalmayayım diye hediye paketini seçmedim. Sırf sen kitaplarına çabucak kavuş diyeBenimki vasatti, kabul ediyorum
Tesekkur ederim canimm, iyi ki secmemissin de cabucak geldiler kavustum kitaplarimaKeyifle mutlulukla oku=) . Sipariş için geç kalmıştım daha da geç kalmayayım diye hediye paketini seçmedim. Sırf sen kitaplarına çabucak kavuş diye
Hediye paketsizlerden biri de benim
@The Black Pearl yolladığım kitapların hepsi okuyup çok sevdiklerimden. O yüzden sana da bunları seçmek istedim
Ben de maalesef siparişi geç verenlerden olduğum için bir de hediye paketi ile bekletmek istemedim seni. Memnun kalmışsındır umarım tüm seçimlerden
İyiki doğdun:) iyiki seni tanıdık ve gündaş olduk:)Son kargomu da teslim almis bulunmaktayim. Aksama fotografi gelecek insallah.
Bugunun dogum gunu hatunusu olarak size pasta ikram edip gunu devredeyim. Cok cabuk bitti
Eki Görüntüle 2045020
@The Black Pearl doğum günün mü İyi ki doğdun güzel kıs.. İyi ki varsın
Tesekkur ederim canimDoğum günün kutlu olsun canım.
Kitaplarını da keyifle oku inşallah.
Gözünün korktuğu kitabı almam iyi olmuş, okumamak için bahanen kalmadı. Almayı ertelerdin yoksa, ayrıca çok güzeldir, gözün korkmasın.
Cok tesekkur ederim canimm. Ben de iyi ki sizleri tanidim.İyiki doğdun:) iyiki seni tanıdık ve gündaş olduk:)
Ve böylece günü devir aliyorum:)