- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
On üstünden kaç alcigim acaba:)hizmetlerine göre değerlendireceğiz seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
On üstünden kaç alcigim acaba:)hizmetlerine göre değerlendireceğiz seni
kahvaltı yokOn üstünden kaç alcigim acaba:)
Standartlarımızı aşağıya çekiyor.Hizmet düşük![]()
Ekime bişi kalmadı sabret Bebeğim.Standartlarımızı aşağıya çekiyor.
Kahvaltı hafta sonu:)kahvaltı yok![]()
bence bendeydien güzel hizmet bendeydi![]()
Keyifle mutlulukla oku=) . Sipariş için geç kalmıştım daha da geç kalmayayım diye hediye paketini seçmedim. Sırf sen kitaplarına çabucak kavuş diyeBenimki vasatti, kabul ediyorum![]()
Tesekkur ederim canimm, iyi ki secmemissin de cabucak geldiler kavustum kitaplarimaKeyifle mutlulukla oku=) . Sipariş için geç kalmıştım daha da geç kalmayayım diye hediye paketini seçmedim. Sırf sen kitaplarına çabucak kavuş diye![]()
Hediye paketsizlerden biri de benim![]()
@The Black Pearl yolladığım kitapların hepsi okuyup çok sevdiklerimden. O yüzden sana da bunları seçmek istedim
Ben de maalesef siparişi geç verenlerden olduğum için bir de hediye paketi ile bekletmek istemedim seni. Memnun kalmışsındır umarım tüm seçimlerden![]()
İyiki doğdun:) iyiki seni tanıdık ve gündaş olduk:)Son kargomu da teslim almis bulunmaktayim. Aksama fotografi gelecek insallah.
Bugunun dogum gunu hatunusu olarak size pasta ikram edip gunu devredeyim. Cok cabuk bitti
Eki Görüntüle 2045020
![]()
Tesekkur ederim canimDoğum günün kutlu olsun canım.
Kitaplarını da keyifle oku inşallah.
Gözünün korktuğu kitabı almam iyi olmuş, okumamak için bahanen kalmadı. Almayı ertelerdin yoksa, ayrıca çok güzeldir, gözün korkmasın.![]()
Cok tesekkur ederim canimm. Ben de iyi ki sizleri tanidim.İyiki doğdun:) iyiki seni tanıdık ve gündaş olduk:)
Ve böylece günü devir aliyorum:)