• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
En güzel hizmet bende değildi, çünkü hazırlıksız yakalanmıştım :skandal:

@The Black Pearl yolladığım kitapların hepsi okuyup çok sevdiklerimden. O yüzden sana da bunları seçmek istedim :KK200:
Ben de maalesef siparişi geç verenlerden olduğum için bir de hediye paketi ile bekletmek istemedim seni. Memnun kalmışsındır umarım tüm seçimlerden :KK200:

Keyifle mutlulukla oku=) . Sipariş için geç kalmıştım daha da geç kalmayayım diye hediye paketini seçmedim. Sırf sen kitaplarına çabucak kavuş diye :KK70:
Tesekkur ederim canimm, iyi ki secmemissin de cabucak geldiler kavustum kitaplarima:KK200::KK76:

Gecikme hic problem degil, ki zaten gecikmedi de:KK19:
Hediye paketsizlerden biri de benim :skandal:

@The Black Pearl yolladığım kitapların hepsi okuyup çok sevdiklerimden. O yüzden sana da bunları seçmek istedim :KK200:
Ben de maalesef siparişi geç verenlerden olduğum için bir de hediye paketi ile bekletmek istemedim seni. Memnun kalmışsındır umarım tüm seçimlerden :KK200:

Çok begendim hepsini coooook:KK200:. Herkesin hediyesine hemen hemen ayni seyleri yazmis olma sebebim diyecek baska bi sey bulamamam:KK48:
Hepsi ayri ayri cok guzel. Sizin cok sevdiklerinizi gondermeniz ayrica daha guzel benim icin cok sey ifade ediyor.:KK36:

Cok tesekkur ederim canimm cok begendim:KK15:

Gec kalmadiniz merak etmeyin:KK48::KK19:

Son kargomu da teslim almis bulunmaktayim. Aksama fotografi gelecek insallah.

Bugunun dogum gunu hatunusu olarak size pasta ikram edip gunu devredeyim. Cok cabuk bitti:KK51:

Screenshot_2017-09-15-16-02-47-1.png

:KK200::KK200::KK200:

Doğum günün kutlu olsun canım.
Kitaplarını da keyifle oku inşallah. :KK200:
Gözünün korktuğu kitabı almam iyi olmuş, okumamak için bahanen kalmadı. Almayı ertelerdin yoksa, ayrıca çok güzeldir, gözün korkmasın. :KK50:

@The Black Pearl doğum günün mü :KK200::KK200::KK200: İyi ki doğdun güzel kıs.. İyi ki varsın :KK200:

Tesekkur ederimm sen de iyi ki varsin canim:KK60::KK200:

Doğum günün kutlu olsun canım.
Kitaplarını da keyifle oku inşallah. :KK200:
Gözünün korktuğu kitabı almam iyi olmuş, okumamak için bahanen kalmadı. Almayı ertelerdin yoksa, ayrıca çok güzeldir, gözün korkmasın. :KK50:
Tesekkur ederim canim:KK200:
Evet bence de iyi ki onu secmissin. :KK200:Aslinda kalin kitaplarin goruntusunu cok severim ama okumaya baslamadan once ufak bi tedirginlik olur yine :KK48:
İyiki doğdun:) iyiki seni tanıdık ve gündaş olduk:)
Ve böylece günü devir aliyorum:)
Cok tesekkur ederim canimm. Ben de iyi ki sizleri tanidim. :KK200:
Günün coook guzel gecsin :KK8:
Guzel kitaplarin olacak benden duymus olma:cool:

Back