• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

♥ Kitap Severlerin Geleneksel Kitap Günü Etkinliği ♥

• Konu Sahibi Konu Sahibi N-A-R
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nota isim yazmamak nedir yaaa :D
Keyifle oku tatlım

Bugün hiç hoş bi gün geçirmedin iş yerinde ondan uğrayamadım kızlar
Ben ne kadar moralimi yüksek tutucam diye yırtınsam da illa bozan birileri çıkıyor
Neyse
Sizleri seviyorum :KK200:

Büyükbaşlardan nefret ediyorum :KK62:
Son 2 ayım, sonra evimde huzur bulacağım inşallah :dua: Sabırsızlıkla bekliyorum :dua:
Senin de şafak yakındır inşallah Özgem. Sen sıkma canını hiçbirşeye. Kendi güzel sürecine odaklan. Onları da Allaha havale et..

Günaydın
Rüyamda kahve ikram ediyordum size hayır olsun:dua:
view.aspx

ben sizlere ikram edeyim :KK200::KK200::KK200:

Büyükbaşlardan nefret ediyorum :KK62:
Son 2 ayım, sonra evimde huzur bulacağım inşallah :dua: Sabırsızlıkla bekliyorum :dua:
Senin de şafak yakındır inşallah Özgem. Sen sıkma canını hiçbirşeye. Kendi güzel sürecine odaklan. Onları da Allaha havale et..
kendime de kızıyorum, tek bir cümlesi tüm günümü mahfetti
o anında unutmuştur bile
iznime laf yaptı adam ya, 1.5 yılı geçti ilk kez 5 gün izin aldım o da adli tatile denk getirdim ki iş yoğunluğu az.. bana yazın ne izniymiş bu böyle yer yerinden oynuyo dedi salak (yazlık belde olduğu için personele genelde yazın izin vermiyorlar, şikayet vs var diye de avukatlık bi olay değil, beni onlarla kıyaslayamaz)
yer yerinden oynuyo dediği de hakkında hep olumsuz haber yapılıyo, dün yine bir gazete gelmiş o
yani ben izindeyken olan bir şey de değil
o alışmış herkesi azarlayıp itaat görmeye, ama benim en ufak bi lafa bile tahammülüm yok
cevabını verdim vermesine ama atamadım bi türlü hırsımı, tekrar gidip konuşmak istedim ama dün sürekli ağlama modunda olduğumdan kesin ağlardım karşısında.. o sebeple bıraktım öyle

keşke bu kadar alıngan olmasaydım, hayat böyle çok zor :KK53:

Gereksizler işte yaa.Üst makamda olunca kendilerinde herşeye karışma hakkı görüyorlar. Sefam olsun pek de güzel izin yaptım diyeydin :KK53:
Dönüp de kendine baksın madem gerzek, hakkında haber yapılan kişi oysa demek ki hata yapan da o. Ha bire onun pisliklerini toplamakla mı uğraşacakmışsın :KK62:

view.aspx

ben sizlere ikram edeyim :KK200::KK200::KK200:
teşekkürler canım:KK200:

kendime de kızıyorum, tek bir cümlesi tüm günümü mahfetti
o anında unutmuştur bile
iznime laf yaptı adam ya, 1.5 yılı geçti ilk kez 5 gün izin aldım o da adli tatile denk getirdim ki iş yoğunluğu az.. bana yazın ne izniymiş bu böyle yer yerinden oynuyo dedi salak (yazlık belde olduğu için personele genelde yazın izin vermiyorlar, şikayet vs var diye de avukatlık bi olay değil, beni onlarla kıyaslayamaz)
yer yerinden oynuyo dediği de hakkında hep olumsuz haber yapılıyo, dün yine bir gazete gelmiş o
yani ben izindeyken olan bir şey de değil
o alışmış herkesi azarlayıp itaat görmeye, ama benim en ufak bi lafa bile tahammülüm yok
cevabını verdim vermesine ama atamadım bi türlü hırsımı, tekrar gidip konuşmak istedim ama dün sürekli ağlama modunda olduğumdan kesin ağlardım karşısında.. o sebeple bıraktım öyle

keşke bu kadar alıngan olmasaydım, hayat böyle çok zor :KK53:
Onun umrunda bile olmamıştır sen de takma boşver bi de o kadar emek verdiğin bir dönemdesin oh keyfin olsun ne güzel tatil yaptın :KK66:

Ah kuzum. İnsanlıktan nasibini almamışlar her yerde ne yazık ki.. Düşünüp daha da çok kendini germe..

büyükbaş canımı sıktı,
bu aralar ilaç iğne vs derken ektra bir duygusallık var üzerimde ve maalesef çok uzatıp tüm gün kendimi üzdüm
neyse Allaha havale ediyorum

Kendisi de avukatsa iş kanunundaki izin sürelerini bilir.Hatırlatsaydın:)
Ama boş ver senin keyfinden kıymetli değil.

Back