- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
Selamlaaar.
Nasilsiniz hatuncuklar
Ozledim sizleri
hoşgeldin canım nasılsın
bebiş nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamlaaar.
Nasilsiniz hatuncuklar
Ozledim sizleri
Hosbuldum kizil guzel gun sahibiihoşgeldin canım nasılsın
bebiş nasıl
Hosbuldum kizil guzel gun sahibii
Hala bulantilardan cekiyorum ama Iyiyim canim tesekkur ederim sen nasilsin?
Bebis cok çapraz, beni mahvediyor
iyi fikir, neden olmasın, kalinkaselin in galiba ikinci yarıAy ben biraz atlamisim gibi olcam ama firsat bulup da girmisken fikirlerinizi alayim.
Simdi eylulun ilk yarisi benim gunum. Ama ben bayram sonrasina kadar annemle kalmaya karar verdim. Kitaplari kendinizin secmenizi istemeyi dusunuyorum, ortak okuma yapmak istediginiz, okuyup cok begendiginiz herkesin okumasi lazim dediginiz kitaplardan istiyorum ben onun icin okumak istediklerim listemi degil de kutuphanemi guncellemem gerekecek. Onun icin de eve gecmem lazim.
Bu durumda eylulun ikinci yarisinin gun sahibiyle sirami degistirmek istesem nasil olur? Kimdi hatirlayamadim ozur dilerim
Eylul sonrasi da olabilir.
Ay insallah valla sabirsizlikla o gunleri bekliyorum hayattan sogudum resmen insallah sen rahat gecirirsininşallah kısa zamanda biter bulantılar, arkadaşlarımdan da kardeşimin eşinden de biliyorum hayatı cehenneme çeviriyo resmen
iyiyim ben de çok şükür, heyecanla kitaplarımı bekliyorum
olmaz tabi ki kuzum, ne zaman uygunsaTüm ay senin ay sonuna doğru göndersek sorun olmaz dimi
Artık pıçak kemiğe dayandı.. Çok dardayım çok.
su böreği yer misiniz tatlı kıslar
sizi şişmanlatacağımmmmm
Akşam spora gideceğim, o yüzden yeşilçayımı içiyorum şuan
o zaman sana taze sıkılmış karışık meyve suyu
bu sebeple dayanamayıp 1 kitap fazla yollayacaksın di miO zaman seni seviyorum başkan
bu sebeple dayanamayıp 1 kitap fazla yollayacaksın di mi
Sana 268697687 sayfalık kitap yollayacağım, hala 1 tane fazlası olsun mu diyorsun
su böreği yer misiniz tatlı kıslar
sizi şişmanlatacağımmmmm
çok korkuyorum şuan