- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
Sucuklu yumurtasız kahvaltı mı olur şekerim:)
buyrun size Fransız kahvaltısı
aaaa bunla karın mı doyar ayol derseniz size yine bir fransız lezzeti ikram edeyim, croque madame
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sucuklu yumurtasız kahvaltı mı olur şekerim:)
buyrun size Fransız kahvaltısı
aaaa bunla karın mı doyar ayol derseniz size yine bir fransız lezzeti ikram edeyim, croque madame
Seni hiç korluksuz birakirmiyiz:)Bu arada kalinkaselin imin kitaplarından biri geldi, arkası da gelecekmiş
Hepsini birlikte eklerim diye koymadım şimdi
Geçen ay @_bloom_ a bir değil 2 tane Körlük aldık(m) bana hiç yok diye üzülüyordum
Ohhhh süper ellerine sağlıkgüüünnaaaayyyddıııınnnnnnnn
madem selin sucuklu yumurtalı kahvaltı istedi, size Türk usulü kahvaltı hazırlayayım
güzel kitaplar seçiyonuz di miBasgaaannnn
Kizilll otesiiiii
kızlar ben kitaplarımı seçtim.siz grupta seçmeye başladınız mı? çakışmayalım
gruba neden almıyolar seni bebişimkızlar ben kitaplarımı seçtim.siz grupta seçmeye başladınız mı? çakışmayalım
hadi ya hiç haberim yok keşke söylenseydiBiz grupta çoktan seçtik kuzu. Sen özelden msj at bana istersen, bakayım çakışan kitap var mı?
dun whatsapı kurdum ben canım. dünde şarj az diye bakamadım geçmişegruba neden almıyolar seni bebişim
gruba neden almıyolar seni bebişim
hadi ya hiç haberim yok keşke söylenseydi
dun whatsapı kurdum ben canım. dünde şarj az diye bakamadım geçmişe
tamam ama 6gün vardı. neyse bakarım akşam listeye ona göre bişi seçerim.Aceleciyiz hepimiz biliyorsun
tamam ama 6gün vardı. neyse bakarım akşam listeye ona göre bişi seçerim.
_meLinDa_ başganım çok üzüldüm
ahh bebeğim benim sana hiç kıyamamtamam ama 6gün vardı. neyse bakarım akşam listeye ona göre bişi seçerim.
_meLinDa_ başganım çok üzüldüm
yok yok seçilmiştir. sen bile seçmiş olabilirsinBen dedim bekleyelim diye, beni dinlemediler
Belki de senin kitaplar seçilmemiştir, bi bakayım istersen
onları almayı çok istedim. ama olsun. alan kişiyi kapağa yazınca benimde adımı iliştir kapağa yeterli:)ahh bebeğim benim sana hiç kıyamam
olsun senin kitapları seçen varsa da değiştirme sen, sen de yolla hiç sorun değil cidden
yok yok seçilmiştir. sen bile seçmiş olabilirsin