- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.516
- 88
- 43
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #26.821
Merhaba arkadaslar epeydir aranızda değildim isler yogundu ev de tasidim bu arada kilo da aldim ama bugün araniza geri döndüm bir geysa nin anilari sayfa 75
Ben burayı çok boşladım. Özledim
Merhabalar kızlaryeniden aranızda tüm inşallahgunluk.bildirimleri yaparım
Geçen ay okuduğum kitaplar,
Sebahattin Ali - kuyucakli Yusuf
Osman bagcigil- karanlık oda
İskender pala - abumrabum
Hasan Ali Toptaş bana seni hatırlatıyor. :))Günaydın
Hasan Ali Toptaş- Geçmiş Şimdi Gelecek okuyorum
Aşk tazeliyoruz
inşallah bundan sonra buralardayım tasındım kitaplığımı da yaptırdım tüm kitaplarım gözümün önünde düzenli okuycam artıkkacak arkadaslar hosgeldiniz. Daha sık görelim sizleri burada :)
Hasan Ali Toptaş bana seni hatırlatıyor. :))
Ben isterimYılbaşından sonra isterseniz listeyi hazırlayabilirim :)
İyi geceler kitapsever canlar
Başlamayı düşündüğüm kitap:
Paul Kalanithi - Son Nefes Havaya Karışmadan
nasıl ya? @nickelanjelo nun hamileliğini dün gibi hatırlıyorum ben, hem o @_meLinDa_ ların devresi değil mi? Oğlu ilk okula gidemezgidebilemez aybalam
Ben krese filan başladı sandım @nickelanjelo okul yazınca
(Yalnız nasıl sen ilkokul yazınca birden nasıl şaşırdım ise @nickelanjelo dan önce cevap/yorum yazmışım bir paragraf)
Eki Görüntüle 2190566
Bunu da şuraya bırakayım
UNESCO: Türkiye, kitap okumada 86. sırada..
Japonya’da kişi başına düşen kitap sayısı yılda 25 iken, Fransa’da bu sayı yılda sadece 7.
Gözümüze az mı geldi? Bir de Türkiye gerçekliğine bakalım;
… Türkiye’de yılda 12.089 kişiye 1 kitap düşüyor.
… Çünkü okumaya ihtiyacımız yok. Zira ihtiyaç duyulan maddeler sıralamasında kitap, Türkiye’de 235. sırada yer alıyor.
… Okunan kitaplar ise genellikle tabulaştırılmış cinsellik ve aşk üzerine..
Peki sonuç?
Sonuç ortada değil mi?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=886714621527761&id=764752927057265
Evet ben paylaşmış(t)ımSelam kızlar,
Nam-ı Diğer Grace 150. Güzel gidiyor.
keşke o kadar olsa
Filozof__Prenses sen mi paylaşmıştın _Lavin_ mi emin olamadım unesco verilerine göre Türkiye de 12bin küsür kişiye bir kitap düşüyordu .
Kelebek , annene geçmiş olsun. İyi mi? İnşallah ciddi bir şey yoktur.Merhaba kızlar
Okuyamıyorum okur muyum bilmiyorum annem biraz rahatsız testleri falan var. Lütfen anneleriniz her yıl mamografi ve simer testlerini yaptırsın
Sizin annenize de geçmiş olsun. Allah şifa versin.Maalesef halam ablam aile hekimligindr olmasına rağmen araba ayaklarına kadar gitmesine ve ablamın arayıp çağırmasına rağmen işim var diyerek gitmedi. 5-6 ay önce 4. evre metastaz yapmış meme kanseri teşhisi kondu. Keşke biraz daha ısrar etseydim diyor ablam hepimiz çok üzgünüz.
O halde hoş geldin.Merhaba arkadaslar epeydir aranızda değildim isler yogundu ev de tasidim bu arada kilo da aldim ama bugün araniza geri döndüm bir geysa nin anilari sayfa 75
Skosnob hoş geldin.Ben burayı çok boşladım. Özledim
Yaakacak arkadaslar hosgeldiniz. Daha sık görelim sizleri burada :)
kacak arkadaslar hosgeldiniz. Daha sık görelim sizleri burada :)
herkese merhaba,
bu ara grip migren vs pek okuyamadım. ince memed devam...
Evet ben paylaşmış(t)ım
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=886714621527761&id=764752927057265
Kelebek , annene geçmiş olsun. İyi mi? İnşallah ciddi bir şey yoktur.
Sizin annenize de geçmiş olsun. Allah şifa versin.
O halde hoş geldin.
Skosnob hoş geldin.
yeni bitirdim memleket hikayelerini :)Iyi aksamlar arkadaslar. Peter Pan bitti. Iki kitaba basladim birini e kitap olarak okuyorum. Refik Halit Karay- Memleket Hikayeleri sayfa 50, Koushun Takami- Olum Oyunu sayfa 50.
Torpili benim arkadaşlarEfendim herkese günaydın. Bendeniz Esra. Uzun zamandır - ki yaklaşık 1 yıl -forumu ve güzel paylaşımlarınızı ara ara olsa da okuyorum. İllaki kaçırdığım çok şey vardır ama genelde kendi tarzıma uygun kitap önerileri görmediğimden bir türlü girizgah yapmamıştım ama bugün o gündür diye düşündüm. Torpilim sağlam :) ondan aldığım cesaretle bende artık buralarda olmak isterim. Sevin beni :)
Efendim herkese günaydın. Bendeniz Esra. Uzun zamandır - ki yaklaşık 1 yıl -forumu ve güzel paylaşımlarınızı ara ara olsa da okuyorum. İllaki kaçırdığım çok şey vardır ama genelde kendi tarzıma uygun kitap önerileri görmediğimden bir türlü girizgah yapmamıştım ama bugün o gündür diye düşündüm. Torpilim sağlam :) ondan aldığım cesaretle bende artık buralarda olmak isterim. Sevin beni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?