• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bir süredir geçmeyen mide bulantılarım, halsizliğim ve uyku halim ve fırsat bulduğum anlarda test çözmeye çalışmam sebebiyle okuyamadım. Elimdeki kitaba da pek ısınamamıştım, o yüzden kitabı bir süreliğine yerine yerleştirdim ve okuyabilirim umuduyla yeni kitaba başladım.
Can Dündar - Lüsyen. henüz çok balındayım, fazla uzatmadan bitiririm umarım. Herkese iyi pazarlar.

Günde 1 sayfa okusaydınız biterdi şimdi çoktan. Kitap okuma performansınız pek bizim konumuza uygun görünmüyor.

Beğendiğim kitabı 3 günde bitiriyorum, beğenmediğimi 2 senede. Eskiden beri bu konuya uğrar, yazar giderim. Kimse performanstır, bizim konumuzdur vs haddini aşmadı. Siz hayırdır? Yenisiniz galiba bu konuda. Sataşacak insan aramayın, kendi işinize bakın.

Günaydın mutlu pazarlar herkese
Garp Cephesinde Yeni Bir Şey Yok okuyorum
Sayfa 85

DonukPudra DonukPudra birbirimizden habersiz ortak okuma yapıyormuşuz :KK15:
Bu kitabı şu an 1000kitap'ta birkaç kişi daha okuyor. O yüzden kitap dikkatimi çekti. Belki ben de daha sonra okurum. İkinizin kitap hakkındaki yorumlarını da merak ediyorum doğrusu. DonukPudra DonukPudra

Beğendiğim kitabı 3 günde bitiriyorum, beğenmediğimi 2 senede. Eskiden beri bu konuya uğrar, yazar giderim. Kimse performanstır, bizim konumuzdur vs haddini aşmadı. Siz hayırdır? Yenisiniz galiba bu konuda. Sataşacak insan aramayın, kendi işinize bakın.

Yalnız Lavin bu konu açıldığından beri var. Kendisi kurucu üyelerden

Siz diğer konu ile karıştırdınız, bu konuyu yaklaşık 1.5 sene önce açtık biz
Lavin de hem de eski, hem de nitelikli okuyuculardandır
Bu topikte böyle üsluba izin vermemiz mümkün değil

2013 ten beri birlikteyiz biz burada
sizi de bu kitabın elinizde süründüğünü yazdığınız dışına neredeyse hiç görmedi
had aşmak falan, asıl sizin bu tavrınız ''hayırdır''?

Siz diğer konu ile karıştırdınız, bu konuyu yaklaşık 1.5 sene önce açtık biz
Lavin de hem de eski, hem de nitelikli okuyuculardandır
Bu topikte böyle üsluba izin vermemiz mümkün değil

Kimin ne kadar eski olduğu farketmiyor.
Kimse kimseyi konudan okuma hızı dolayısıyla kovamaz. Bu okuma yarışı edilen bir konu değil. Üslubumda bir sorun yok, hoş, varsa kib'leyin zaten. Öyle yoruma öyle tepki verilir.

Kimse kimseyi konudan okuma hızı dolayısıyla kovamaz. Bu okuma yarışı edilen bir konu değil. Üslubumda bir sorun yok, hoş, varsa kib'leyin zaten. Öyle yoruma öyle tepki verilir.
Kitabı yavaş okuyabilirsiniz hiç önemli değil, bu topik kitapsever insanlar için zaten ama sizin yorumlarınıza bakılınca pek kitapsever durmuyorsunuz. Çok güzel mesajlar barındıran bir kitap hakkında çoluk çocuğun aktiviteleri, düşüncesi gibi yorumlar ya da hiç olmadığınız topiğe aniden gelip asıl üyeleri kovmalar falan bana da hoş gelmedi.

Bu sayfanın kurallarında polemiğe girmemek var ama bu uslubunuzla insanları burada tahrik edemezsiniz. evet fikir alışverişi yapıyoruz buraya yazdığınız herşeye yorum yapabiliriz kimseye işine bak gibi bir şey soyleyemezsiniz bu yorumunuzdan sonra lavin e kesinlikle katılıyorum sayfaya uygun degilsiniz

Allah razı olsun. Çok teşekkürler. Asıl zor olan sağlıklı evlatlar yetiştirmemiz. Sizinde aranız çok az. Yardımcınız var mı? Aileniz yakında mi? Bende ilk basta Instagram paylaşımlarını takip ediyordum. İki sefer seminerine gittim. İkinci kez gittiğimde aslında kendini tekrarladığını fark ettim. Sonra evde de iki kuzucukla baya bir zorlanınca ailem yada başka yardımcın yok bu arada bende git gide tepkisel olmaya başladım kendisine. Sanki toz pembe gözlük takmış o şekilde bakıyor herşeye diyordum kendime. Yalnız itiraf etmeliyim ki kardeş kardeş kitabı gerçekten işime yaradı. Pratik oyun ve diyalog fikirleri var kitapta. Diğer kitapları da var henüz okumadım. İsterseniz sizde okuyun fikir edinin. Zaten ben okuduğum hangi kitap olursa olsun aklıma fıtratıma uygun olanını alıyorum. Hepimizde öyledir sanırım. Okuruz ve tabiri caizse kafamıza yatanı alırız. Balayı konusunda kesinlikle katılıyorum :)
Öncelikle kayıpların için başın sağolsun. Benim de iki kızım var büyüğü 2 yaşında miniği 8.5 aylık. Tek çocuk balayı resmen bence de:KK49:
Hatice Kübtira Tongar ın o kitabını gördüm ama biraz önyarfılıyım yazara karşı. Okuduğum yoru lardan çok etkilendim galiba.

Had aşmak derken?
1.5 senedir bu konu açık, pek çoğumuz ilk sayfalardan beridir burdayız. Ki ilk sayfadaki kurallarımız da gayet açık. Okumadan, kafanıza göre gelip burada dünyaca ünlü, mesajları evrensel bir kitap için çoluk çocuk kitabı demek, iyi okuyucu olan arkadaşlarımızın dikkatini ve tepkisini çeker. Buna sizin üslubunuzla konuşmak da kimin haddini aştığını gösterir.
Birkaç gündür gelip dalga geçer şekilde yazdığınız yorumlar da ne ilk sayfadaki kurallara ne de 2508 sayfadır burda yazdıklarımıza ve konuştuklarımıza uymuyor zaten. Daha fazla mevzuyu uzatmamanızı rica ederim.

Lavine ‘sen yenisin galiba’ minvalinde laflar edip sonra da kim eski mi kim yeni fark etmez demeniz de biraz çelişkili
Neyse uzatmayacağım, sayfayı takip etmediğiniz çok açık yoksa kimsenin kimseyle yarış yapmadığını görürdünüz
Size iyi günler dilerim

Sanırım cevabınızı almışsınız ama bunca yıl saygı çerçevesinde yürüttüğümüz konumuzda ilk defa kitap okuyan insablara yakışmayacak kelimelerle konuşan birine rastladım. Uslubunuzla ve bir kitaba verdiğiniz değerle zaten bu konuda kim kalıcı kim yeni sanırım anlaşılmıştır.

Burası pek sizin kulvarınıza göre değil.

Son düzenleme:
Selamlar
Beni Ödülle Cezalandırma okuyorum.
Otuz Milyon Kelime den sonra bunu da çok beğendim. Henüz bitmedi ama tavsiye ederim.

Tüm öğretmenler okusun
Tabi tüm ebeveynler ve bakıcılar da
Ben de aldım ancak henüz okuyamadım. Beğeneceğimi düşünüyorum.

Allah razı olsun. Çok teşekkürler. Asıl zor olan sağlıklı evlatlar yetiştirmemiz. Sizinde aranız çok az. Yardımcınız var mı? Aileniz yakında mi? Bende ilk basta Instagram paylaşımlarını takip ediyordum. İki sefer seminerine gittim. İkinci kez gittiğimde aslında kendini tekrarladığını fark ettim. Sonra evde de iki kuzucukla baya bir zorlanınca ailem yada başka yardımcın yok bu arada bende git gide tepkisel olmaya başladım kendisine. Sanki toz pembe gözlük takmış o şekilde bakıyor herşeye diyordum kendime. Yalnız itiraf etmeliyim ki kardeş kardeş kitabı gerçekten işime yaradı. Pratik oyun ve diyalog fikirleri var kitapta. Diğer kitapları da var henüz okumadım. İsterseniz sizde okuyun fikir edinin. Zaten ben okuduğum hangi kitap olursa olsun aklıma fıtratıma uygun olanını alıyorum. Hepimizde öyledir sanırım. Okuruz ve tabiri caizse kafamıza yatanı alırız. Balayı konusunda kesinlikle katılıyorum :)
Ben çok şükür ailemle aynı yerde yaşıyorum. Çalıştığım için çocuklarıma da onlar bakıyorlar. Diğer kitapları olmasa da Kardeş Kardeş daha çok ilgimi çekti. Algıda seçicilik galiba:21:

Bir şeyi düzelteyim. Ben kimseyi kovmadım. Ve burada yarış havasında olan bir okuyucu asla olmadım. Ben nicelikle değil nitelikle okumaya inanan biriyim.

Biz burada okudukça kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Senede 1 kitap bitiren, kitap değerlendirme konusunda uslubu yetersiz olan biriyle fikir paylaşımında nasıl bulunalım? Zira kitaba gönülden bağlı biri olsaydınız tavrınız da zaten bu olmazdı. Tespitimin her zaman arkasındayım.

Back