Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Beş Sevim Apartmanı bitti. @Geveze_kelebek bence beğenirsin demiştin ve haklı çıktın. Travmatik öykülerin olduğu bir kitap ve bilinç oyunlarının anlatılış şeklini beğendim.
Bende almistim kitabi henüz okumaya fırsatım olmadi ama çok merak ediyorum

Sevemedin mi kitabi yoksa müsait olamadigindan dolayı mi okuyamadin merak ettim bende yakın zamanda okumayı düşünüyorum da

Sevemedin mi kitabi yoksa müsait olamadigindan dolayı mi okuyamadin merak ettim bende yakın zamanda okumayı düşünüyorum da

Sevemedim. Kitap ilerlemiyor. Çoluk çocuğun aktivitesini, düşüncesini okuyorsun ilk 250 sayfa. Son 70 sayfada falan nihayet dişe gelir olaylar oldu. Yılların kitabi, hiç eskimiyor kitapçılarda diye aldım, okumuş olmak için okuyorum. Son 30 sayfam kaldı, inşallah bugün yarın biter. :)

Kişisel zevkler burda devreye giriyor .. Topic olarak ortak okuma yapmıştık . hepimizin sevdiği kitaplar arasında mesela Bülbülü Öldürmek .. Hala favori kitaplarım arasında onu da öneririm. Sadece büyümek değil ırkçılık ,adalet ,denge yaşantıları da ele alınması beni çok etkilemişti . Sadece 2. Kitabında bu kitaptaki etkiyi bulamamıştım.

Günaydın iyi pazarlar baykuşlar ,

Kabuk Adam okudum bir tek. Biraz anartılmış bulsam da derinliği olan, güzel bir eser olduğunu düşünüyorum.

Merhabalar hoşgeldin. Ben de anımsınıyorum bizim bir dönem üstümüzdün, deneyimlerine göre alışveriş yapardık. Hoşgeldin.

Öncelikle kayıpların için başın sağolsun. Benim de iki kızım var büyüğü 2 yaşında miniği 8.5 aylık. Tek çocuk balayı resmen bence de
Hatice Kübtira Tongar ın o kitabını gördüm ama biraz önyarfılıyım yazara karşı. Okuduğum yoru lardan çok etkilendim galiba.

Evet, orası da öyle ama bu kitabın hikayesi, gidişatı beni çok bunalttı. Gerçekten zevk meselesi.

Günde 1 sayfa okusaydınız biterdi şimdi çoktan. Kitap okuma performansınız pek bizim konumuza uygun görünmüyor.

Herkese iyi pazarlar
1 haftadır Tolstoy'un Diriliş'ini okuyorum, kitap hakkında yorumları okumadan başlamıştım, hiç beklediğim gibi değilmiş. Diriliş denince sanki savaş vs. çağrışımlar olmuştu kafamda ama bu kitapta savaşın aksine vicdan, adalet gibi kavramlar işlenmiş. Rusyadaki komünist ruhu kitabın başkahramanında gördüm. Bu okuduğum ikinci Tolstoy kitabı. İlki Anna Karanina'ydı.Her iki kitapta da olaylar önce pembe dizi gibi başlayıp daha sonra felsefeye bağlanıyor. Dirilişte son 100-150 sayfam kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…