- 5 Ocak 2015
- 2.209
- 4.963
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.021
İyi geceler
Emiyor mu sayfa 121
Evet, 9 günlük bebeğim var, şuan tek okuyabildiğim tarz buHihieved degil mi ? Bir kaç hafta önce kikirkir gülerek okuduğum ve işte bu dediğim bir kitap. Kesinlikle okunası.
gerçekten emiyor mu ?İyi geceler
Emiyor mu sayfa 121
Merak ettigim bir yazar fizik doktorasini birakip yazarliga gecmis diye okydum bayagi ilginc geldi.2-3 kitabını okudum ama en çok Kabuk Adam ı beğendim. İlk onu okumuştum zaten. Bir de bu kitabını “Bir Küçük Eylül Meselesi” filmine benzettim. Daha doğrusu filmi sonradan izlediğim için filmi kitaba benzettim
Ben Larsson hayraniyim 4. Kitaptaki kurgu da ondan mirasdi bence, Lagercrantz sadece toparladi. 5. Kitabi da olumlu yorumlar ile aldim ama beklentimi düsük tutuyorum.Kitabı bitirdim.
Okumamış olanlar için aşağıdaki seriyi tavsiye ederim... Ancak son 2 kitaptan ilk 3 kitaptan alacağınız tadı almayabilirsiniz. sebebine gelince yazar değişiyor. İlk yazar Stieg Larsson, son iki kitabı yazan ise David Lagercrantz.
İlk yazar vefat edince, onun ardında kalan notlardan yola çıkarak seri ilerliyor.
Ancak bir spoiler vermek isterim - hikaye son bulmuyor!
En son kitabı okuduktan sonra - siz de aynı fikre katılacaksınızdır - bir hatta 2 öykü daha çıkar diye düşünüyorum.
Zorlama olur belki biraz, ancak askıda kalan çok konu var.
Film yapsınlar seriyi bence.
İlk kitabı film oldu, ancak diğerleri çekilmedi... Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi, Grinin Elli Tonu, vs. gibi aklıma gelmeyen bir çok kitabın nasıl film yapılarak başarıya ulaştığı malum... Bence çok başarı getirebilecek bir film serisi olur... Şahsi fikrim tabii...
Ben Larsson hayraniyim 4. Kitaptaki kurgu da ondan mirasdi bence, Lagercrantz sadece toparladi. 5. Kitabi da olumlu yorumlar ile aldim ama beklentimi düsük tutuyorum.
Hem de hunharca, iliğim kemiğimi kuruturcasınagerçekten emiyor mu ?
Maşallah bol emmeli günler sizeHem de hunharca, iliğim kemiğimi kuruturcasına
Benim minik oburum
Maşallah tecrübe ile sabit bebek doğduktan sonra herkes her şeyi senden daha iyi biliyor olacak sen yine de kendi doğruların yaşa :)Evet, 9 günlük bebeğim var, şuan tek okuyabildiğim tarz bu
Emzirme zamanı okumak ayrı bi keyifli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?