Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

merhaba kitapsever kızlar
Bircan YILDIRIM - Hayat Cesurlara Torpil Geçer
sayfa...18
O halde aramıza hoş geldiniz.
Hiç kitap okuyamıyorum ki. Bir yandan KPSSye hazırlanıyorum bir yandan iş güç... Roman okumayı sevmiyorum sevdiğim kitapları okumak da beynimi yoruyor.
Allah zihin açıklığı versin. Seni tekrar aramızda görmek istiyoruz.

1 seneden fazladır Bülbülü Öldürmek kitabını okuyorum, yuh artık bana ya, öeh... Resmen elimde süründü kitap yav.
Tabii 3 ayda bir, 20 sayfa okuyunca bitemedi gitti, ben de araya başka kitap sokmadım, ille de bu bitsin, sorna başka kitaba başlayayım derken... Neyse, şu aralar okuyorum yine kendisini. Çok değil, 70 sayfa falan kaldı. İnşallah gelecek yıla kadar bitecek. Utanıyorum artık Allahım

Çok kötüymüş gerçekten, artık sonuna gelmişsin, bence inatlaş ve hemen bitir Ben o kitabı sevmiştim ama evet biraz yavaş ilerliyor.

merhaba
bir kaç gündür boşladım buraları geçmişi okumadım inşallah herkes iyidir, mutludur, sağlıklıdır.
ben kitap okumaya devam ediyorum ama ağır ağır :)
yılanı öldürseler bitti. toplum baskısı, töre cinayeti, Yaşar Kemal’in eşsiz anlatımı... çok beğendim.
yeni kitabım Algernon’a Çiçekler.
Sevgiler hepinize

Selam Sahip Olmak ya da Olmak syf 133 kafam çok dolu ,okurken başka şeyler düşündüğümü farkedip tekrar başa dönüyorum. Çift dikiş ilerledigim icin yavaş gidiyor ama herkese tavsiye ettiğim ve henüz bitirmemiş olsam da şimdiden bir daha bir daha okumak istedigim bir kitap olduğuna karar verdim. Anlatım süreci içinde de bolca kaynak veriyor not tutup bakmak gerek esasında.
Arkadaşlar aranızda Aslı Erdoğan okumuş olan vr mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum.

Hoşgeldinnn

Seni görmek ne güzel @biryahcanya1952 ben nikimi değiştirdim.
yeni gelin topiğin den

Tanıdım canım, avatarından tanıdım hem de, o musun diye de düşündüm kesin o dur dedim...

Çok sevindim sizleri gördüğüme... Hoşbuldum...

İnşallah güzel kitap önerileriniz vardır...

Gerçi elimdeki kitapları bitirmem lazım önce, en son kitapları okuduğumdan beri birşey alamadım elime...

Hala Göze Göz Dişe Diş Diyen Kız'ı bitirme çabasındayım çünkü nedense serinin son kitabı beklentimi karşılamıyor...

Daha farklı şeyler bekliyordum kitaptan, yine heyecanlı, yine merak uyandırıyor ama bitirme güdüsüyle bitirmeye çalışıyorum sanırım...

2-3 kitabını okudum ama en çok Kabuk Adam ı beğendim. İlk onu okumuştum zaten. Bir de bu kitabını “Bir Küçük Eylül Meselesi” filmine benzettim. Daha doğrusu filmi sonradan izlediğim için filmi kitaba benzettim

Başka dillerin şarkısı - karin karakaşlı bitti. 1998 yaşar nabi Nayır ödülü almış içindeki üç dört öyküyü çok beğendim ama genel anlamıyla çok hitap etmedi bana içindeki öyküler birbiriyle bağlantılı ama çok yoğun duygusallık yer yer siyaset vardı çok severek okudum desem yalan olur bir youtuber in tavsiyesiyle aldım ama olmadı ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…