- 24 Mart 2010
- 452
- 2.297
- 313
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #25.001
O halde aramıza hoş geldiniz.Tam bana göre bir alanmış aslında.
Son bir ayda 5 cilt bitirdiğim göze alınırsa...
Okuduklarımı şöyle özetleyebilirim.
- Kiraze (Solmaz Kamuran)
- Hush Hush Serisi (Fısıltı, Çığlık, Sessizlik, Final - 4 Kitap)
- Millenium Serisi 2 Kitap - Örümcek Ağındaki Kız & Göze Göz Dişe Diş Diyen Kız
24 Nisan'da elime alıp bitirdim bu kitapları...
Şimdi yeni bir seri arayışındayım... Önerilere açığım
Allah zihin açıklığı versin. Seni tekrar aramızda görmek istiyoruz.Hiç kitap okuyamıyorum ki.Bir yandan KPSSye hazırlanıyorum bir yandan iş güç... Roman okumayı sevmiyorum sevdiğim kitapları okumak da beynimi yoruyor.
Çok kötüymüş gerçekten, artık sonuna gelmişsin, bence inatlaş ve hemen bitir1 seneden fazladır Bülbülü Öldürmek kitabını okuyorum, yuh artık bana ya, öeh... Resmen elimde süründü kitap yav.
Tabii 3 ayda bir, 20 sayfa okuyunca bitemedi gitti, ben de araya başka kitap sokmadım, ille de bu bitsin, sorna başka kitaba başlayayım derken... Neyse, şu aralar okuyorum yine kendisini. Çok değil, 70 sayfa falan kaldı. İnşallah gelecek yıla kadar bitecek. Utanıyorum artık Allahım
merhaba , özlettin kendini :) düzene girmiştir inşallah her şeyMerhaba
Garp Cephesinde Yeni Bir şey yok kitabına başladım.
Hoşgeldinnn
Seni görmek ne güzel @biryahcanya1952 ben nikimi değiştirdim.
yeni gelin topiğin den
Hoşgeldin ...
Seni burda gormek çok güzel
Merhaba nasılsın?merhaba , özlettin kendini :) düzene girmiştir inşallah her şey
Selam Sahip Olmak ya da Olmak syf 133 kafam çok dolu ,okurken başka şeyler düşündüğümü farkedip tekrar başa dönüyorum. Çift dikiş ilerledigim icin yavaş gidiyor ama herkese tavsiye ettiğim ve henüz bitirmemiş olsam da şimdiden bir daha bir daha okumak istedigim bir kitap olduğuna karar verdim. Anlatım süreci içinde de bolca kaynak veriyor not tutup bakmak gerek esasında.
Arkadaşlar aranızda Aslı Erdoğan okumuş olan vr mıdır? Yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?