- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.841
Çok geçmiş olsun, çabucak toparlansın inşallahCok tesekkur ederim arkadaslar. Rektosel varmis. Kimseye soylememis, sonradan iyice artinca mecburen ameliyat oldu. Rahim, yumurtalik alindi, bagirsaga da abdominal aski yaptilar.
Geçmiş olsun, Allah şifa versin.Cok tesekkur ederim arkadaslar. Rektosel varmis. Kimseye soylememis, sonradan iyice artinca mecburen ameliyat oldu. Rahim, yumurtalik alindi, bagirsaga da abdominal aski yaptilar.
Cok tesekkur ederim arkadaslar. Rektosel varmis. Kimseye soylememis, sonradan iyice artinca mecburen ameliyat oldu. Rahim, yumurtalik alindi, bagirsaga da abdominal aski yaptilar.
Geçmiş olsunMerhaba kizlar, annem ameliyat oldu, refakatcisi oldugum icin uzun zamandir yazamadim.Witold Gombrowicz Taammuden Cinayeti bitirmistim en son. Sonrasinda yeni bir kitaba baslayamadim. Bir sure daha okuyamayabilirim ama sizleri takipteyim.
GEçmiş olsun acil şifalar dilerim annene canım.Merhaba kizlar, annem ameliyat oldu, refakatcisi oldugum icin uzun zamandir yazamadim.Witold Gombrowicz Taammuden Cinayeti bitirmistim en son. Sonrasinda yeni bir kitaba baslayamadim. Bir sure daha okuyamayabilirim ama sizleri takipteyim.
ayyy önerdiğim kitabın sevilmemesi çok kötü bir his yaİyi haftasonları kızlar
Bakir İntiharlar sayfa 124
Henüz çok sevemedim
canım yorumun için teşekkür ederim La' dan sonra çok önyargılıydım .Nar Ağacı - Nazan Bekiroğlu, sf. 307
Kitabı yakında bitiririm, bitirmeden de biraz yorumlayayım dedim, hemCicoretti , sen de merak etmiştin
Kitaba başlamadan önce internetteki yorumları okuduğumda biraz önyargılı başladım açıkçası ama kitabın konusu, olay örgüsü, dili, detayları beni çok etkiledi. Gerçekten çok beğendim. Hem o savaş dönemlerinde yaşananları aile bazında okumak hem de farklı coğrafyaların motiflerini bulmak beni oldukça tatmin etti.
Kitabın sonunu da merak ediyorum, ama keşke bitmese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?