Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba arkadaşlar,
Cumadan beri yoğunluk yoğunluk. c.tesi temizlik vardı o kadar az şey yapmama rağmen çok yorulmuşum, eve temizlik yardımına gelen abla ve kardeşlerimizin hakkını nasıl öderiz bilemiyorum Allah onları sağlığından etmeyip rahat yüzü göstersin. Genelde annem eşlik ediyordu o kardeşimize ama c.tesi ben de olmak istedim ve buzdağının görünmeyen yüzünü gördüm , pırlantanın elde edilişini görmüş gibi etkilendim bırak ben yapıyım diyesim geldi kaç kere
Tabi bu süre içerisinde hiç okumadım bu kitaba ( Karanlığın Sol Eli) çok yanlış bir zamanda başlamışım ve haksızlık ettim minerva1988 valla utanıyorum.
C.tesi akşam The Theory Of Everything' i izledim sanırım _meLinDa_ cığımın önerisiydi tlfna ekran görüntüsü almışım. ,Çok duygulandım, film gerçekten çok çok iyi oyunculuklar da keza öyle. İzmir' de rahmetliye lokma döktürdükleri kadar var gerçekten. Hayatta en sevdiğim üç bilim adamından biridir kendisi. Teşkkür ederim _meLinDa_ bu güzel önerin için.

kızlar bildirim topiğine ay ay değilde 2018 in tamamını yazarak ilerlesek daha kolay olmaz mı ? saymaya, tabloya gerekte kalmaz. Mesela: 2018
20) Ejderha Dövmeli Kız şeklinde.
aslında baya iyi fikir.

Yorumlarını iç dünyanın güzelliğini seveyim senin fıstık.

Bu kadın bana çok ilginç geliyor . Kitaptan sonra alırım yorumunu
bana da paragöz geliyor. Teyzem çok okuyordu onu sorayım yorumlarını.

Hayırlı pazarlar.

Kızlarla hastayız biz kitap falan yalan oldu yani giremedim de buraya. Biraz iyi gibiyiz 2001:Bir Uzay Destanı na başlıyorum inşallah ufaktan.
Acil şifalar canım.

Acil şifalar canım.

İyi haftalar hepimize..
1 hafta gezdim, eğlendim, dinlendim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Ben de, eşim de, çocuğum da çok mutlu döndük evimize.
Tabi ki kitap okuyamadım, aslında okumamayı tercih ettim, nefes almak, vakti değerlendirmek istedim.
Sadece elimdekiler bitti ve araya minik bir Ahmet Şefik İzgören - Avucunuzdaki Kelebek kitabını sıkıştırdım.

Mina Urgan- Bi Dinozorun Gezileri devam ediyor. Başına oturamıyorum bir türlü. Anılar kitabı kadar beğenmedim. Çok sık geçiş yapıyor kitaplar arasında. Ama bitireceğim inşallah.

Şimdi geçmişi okuyacağım. Herkese bol bol mutluluk diliyorum.

Merhaba
Bugün acayip bir iç sıkıntısı var bende. Kalbim sıkışıyor, nefes alamıyorum.

Metin Hara Dem kitabını bitirdim. Adamın dilini seviyorum. Anlattığı hikayeler hoşuma gidiyor.

Yeni kitabım “30 milyon kelime”
İsmini doğru yazdım mı emin değilim

Çok geçmiş olsun canım

Hayır olsun

hayırdır inşallah. Olumlama, dua ve topraklama yapsan?

30 milyon kelimeyi seveceğini umuyorum. Faydalı olmasını dilerim. :)

Herkese Merhaba...
Yavuz Bahadıroğlu - Osmanlı Sarayları, Saray Hayatı ve Harem
sayfa...50
Kizlar bildirim listesinin kaldırılmasını talep ediyorum...
KalinkaSelin, bugüne kadar yaptıkların için teşekkür ederim. Hakkını helal et.
Bence "Bildirim Konusu" olmasa bile olur.
VEYA
Arkadaşların dediği gibi yıllık da yazabiliriz. Bana göre fark etmez ben zaten yıllardır kendi listemi tutuyorum.
Hayatın Anlamı geçmiş olsun.

Loliss arkadaşıma katılıyorum.
Merhabalar ben sizler gibi kitap okumayı çok seviyorum ve aranıza katılmak istiyorum
O halde aramıza hoş geldiniz.
Hayırlı pazarlar.

Kızlarla hastayız biz kitap falan yalan oldu yani giremedim de buraya. Biraz iyi gibiyiz 2001:Bir Uzay Destanı na başlıyorum inşallah ufaktan.

Lavin ve Cassandra geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Ayrıca herkese 'hayır'lı kandiller dilerim.
http://www.habername.com/yazi-adnan-zeki-biyik-hangi-kandil-hangi-berat-11673.htm

selamlar
herkese hayırlı kandiller diliyorum. bildirim listesi artık olamayacak demişsiniz, çok yorucu bir iş kalinkaselin bugüne kadar çok emeğin geçti bize, hakkını helal et canım

bildirim de yapayım; Nermin Yıldırım Dokunmadan bitti. Kadının zekasına, ince esprilerine, hikayeyi kurgulayışına hayranım, bütün kitaplarını okuyasım var.

Yeni kitabıma ise henüz karar vermedim.

Selam kızlar, hayırlı kandiller
Hastalara da acil şifalar
gülün adı 300 e geldim, olaylar 300 den sonra biraz daha akacak demişti kalinkaselin im onu bekliyorum sabırla

Sabah beni asla bırakma kitabının filmini izledim
Kitabı okuduktan sonra izlemek güzel oldu, kitabı da beğenmiştim filmini de sevdim

Tesekkur ederim
Bende şu anda 3 kitabi beraber okuyorum vadideki zambak 288. Sayfadayim
Eroinle dans 70. Sayfadayim
Momo yu pdf olarak okuyorum o yuzden yavaş gidiyor 98.sayfadayim onda da
Bu ay içinde yarin kitaplarimi tamamlayacagim herkese keyifli okumalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…