- 24 Haziran 2015
- 343
- 356
- 53
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.541
Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim. Aslında benim de çarpmalar, düşürmeler, takılmalar çok meşhurdur ama bugün kesikten aldım payımı. Özellikle misafir geldiği zaman elim, ayağım birbirine dolaşır.BEN TEŞEKKÜR EDERİM.
sakar biri olarak şu ana kadar kesik maceram olmadı ama bacaklarım hep mor dolaşırım bir morluğum geçmeden bir yenisini eklemekte üstüme yoktur :))) bıçakla daha çok tırnaklarımı buduyorum ben :)) çok çok geçmiş olsun acil şifalar.
Yorumuna gelince çok güzel ifade etmişsin ben ne yaşanıldığını az çok tahmin edebiliyorum özellikle avrupa da ve amerikanın bazı kesimlerinde. Bütün dünyaya ''medeniyet'' ve '' özgürlük'' pompalayan geçmişi sömürüyle dolu ülkeler faşizmlerini sessiz sedasız yaşatıyor diye düşünüyorum.
Araf' ı ben severek okumuştum karakterin ismindeki noktaları sahiplenişi, bunu anlatımı hoşuma gitmişti. Sonunda da kalakalmıştım ama benim favori Elif Şafak' ım Mahrem' dir. Belki şimdi okusam aynı şekilde etkilemez bilemiyorum tabi.
Canım zaten yazdığım şeylerin hepsini ben yaşamadım. Benim çocuklar küçük henüz.Merhaba Hayatın anlamı,
5 yıl ben de Almanya'da yaşadığım için yorumun ilgilimi çekti,kitabı da okuma listeme ekleyeceğim,okumak isterim.
Kendi adıma konuşmam gerekirse 5 yıl boyunca Almalarla içiçe yaşadım.Okulumu bitirdim sorun yaşamadım,öğretmenimle hala görüşüyorum,hatta geçen ay mailleştik.Arkadaşlarım dostlarım oldu,hatta iş hayatına atıldım,beni denetimden cezadan kurtaran müdürlerim oldu :)
Üzücü şeyler de duymadım değil fakat ben insan ilişkilerinde problem yaşamadım,karşılaştığım insanlar da çok düzgün insanlardı,haklarını teslim etmem gerekir,her fırsatta da bana kattıkları herşey için teşekkür ederim.
Keşke insanları kayıtsız şartsız yalnızca insan olduğu için değerlendirebilsek,buna benzer haberleri hiç duymasak ve okumasak..
O zaman aramıza hoş geldiniz.Merhabalar ben sizler gibi kitap okumayı çok seviyorum ve aranıza katılmak istiyorum
Tesekkur ederim çok fazla mesaj olduğu için okuyamadım bilmem gereken bisey varsa yada işleyiş nasil oluyor söylerseniz sevinirimO zaman aramıza hoş geldiniz.
1. sayfayı okuyun kurallar yazıyorTesekkur ederim çok fazla mesaj olduğu için okuyamadım bilmem gereken bisey varsa yada işleyiş nasil oluyor söylerseniz sevinirim
Bence de daha pratik olur.kızlar bildirim topiğine ay ay değilde 2018 in tamamını yazarak ilerlesek daha kolay olmaz mı ? saymaya, tabloya gerekte kalmaz. Mesela: 2018
20) Ejderha Dövmeli Kız şeklinde.
Bu çok güzel bir fikir. Takibini yapmak kolaylaşır. Ama sene sonuna doğru destan gibi mesajlar oldukça nasıl olacak?kızlar bildirim topiğine ay ay değilde 2018 in tamamını yazarak ilerlesek daha kolay olmaz mı ? saymaya, tabloya gerekte kalmaz. Mesela: 2018
20) Ejderha Dövmeli Kız şeklinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?