- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #24.481
Şu perşembeyi atlatıp kafamı kitaplara gömmek istiyorum.
Dua edin bana kızlar
Bol şans canım.
Çok güzel olacak, kendini hafiflemiş hissedeceksin sonunda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu perşembeyi atlatıp kafamı kitaplara gömmek istiyorum.
Dua edin bana kızlar
Selamlar
Haftasonu hiç okuyamadım. Frankenstein sayfa 48.
Eşim Mahalleden Arkadaşlar'ı okuyordu dün bitirdi. Dedi ki bunun Liseden Arkadaşları da varmış. Dedim İskender bu günleri de görecek miydim, merak yok onu da aldım.
nickelanjelo acaba kolay okunur eğlencelik bir şeyler mi okusan
Hemşireyim. Psikiyatri stajlarında kurul toplantılarına katılırdık, her hastanın hikayesi, hezeyanları vs. tek tek irdelenir ve üzerine tartışılırdı. Öğrencilik hayatımda en ilginç vakaları psikiyatri stajında görmüştüm.Ne iş yapıyorsun ki merak ettim :)
Merhaba canimcimMerhaba kızlarrr
Mino'nun Siyah Gülü syf. 180
geldi bahar ayları gevşedi gönül yaylarıMerhaba canimcim
Skosnob perşembeye ne var ? ?
Selamlar.
Okuyamıyorum.
Ama elimde okuyacak kitap kalmadığından okuyamıyorum
Aslında birkac tane var ama onlara da başlamak istemiyorum hiç çekmiyorlar beni kendilerine
10 yıl kadar önce okuyup çok sevişirim ve bir daha okumak hep istedim ama korkuyorum ya sevmezsem tekrar diye :)Mizraklar, Mizraklar,Tüfekler,Tüfekler bitti.
Yazarin, hastaligi nedeniyle tamamlamaya ömrünün yetmedigi, yarim kalan bir kitap
Kitapta romanin baslangic asamasi, yazarin tuttugu notlar, baska yazaarlarin kitabin konusu ve Jose Saramago üzerine yazdiklari yazilar yeraliyor.
Yeni kitabim
Elif Safak - Araf
Sayfa - 75
Uygundur canim :) yine yazariz herkes yıl sonunda sayısını kendi söyler )Kizlar bildirim listesinin kaldırılmasını talep ediyorum...
Eğer size zor oluyorsa başkası da almak istemiyorsa en mantıklısı bu olur sanırım. minerva1988 in de dediği gibi herkes kendi çetelesini kendi tutar.Kizlar bildirim listesinin kaldırılmasını talep ediyorum...