• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar :KK200:

Selamlar
Haftasonu hiç okuyamadım. Frankenstein sayfa 48.
Eşim Mahalleden Arkadaşlar'ı okuyordu dün bitirdi. Dedi ki bunun Liseden Arkadaşları da varmış. Dedim İskender bu günleri de görecek miydim, merak yok onu da aldım.:KK71:

nickelanjelo nickelanjelo acaba kolay okunur eğlencelik bir şeyler mi okusan

Yanıma Hasan Ali Toptaş'in Ben Bir Gürgen Dalıyım kitabını aldım ona başlayacağım inşallah

Ne iş yapıyorsun ki merak ettim :)
Hemşireyim. Psikiyatri stajlarında kurul toplantılarına katılırdık, her hastanın hikayesi, hezeyanları vs. tek tek irdelenir ve üzerine tartışılırdı. Öğrencilik hayatımda en ilginç vakaları psikiyatri stajında görmüştüm.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk bitti. Gerçekten Atatürk'ü ve o dönemi anlamak için güzel bir kitaptı. İhtiyaç duyulduğunda dönüp dönüp bakılabilir.

Yeni kitabım Hasan Ali Toptaş - Kuşlar Yasına Gider. Sanırım babasını kaybeden ben için hüzünlü bir roman olacak. Sayfa 35'e kadar geldim.

Merhaba kızlarrr
Mino'nun Siyah Gülü syf. 180
Merhaba canimcim :KK15:
Skosnob Skosnob perşembeye ne var ? ?

Selamlar.
Okuyamıyorum.
Ama elimde okuyacak kitap kalmadığından okuyamıyorum :silah:
Aslında birkac tane var ama onlara da başlamak istemiyorum hiç çekmiyorlar beni kendilerine o_O

Merhaba canimcim :KK15:
Skosnob Skosnob perşembeye ne var ? ?

Selamlar.
Okuyamıyorum.
Ama elimde okuyacak kitap kalmadığından okuyamıyorum :silah:
Aslında birkac tane var ama onlara da başlamak istemiyorum hiç çekmiyorlar beni kendilerine o_O
geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları :D :D

Mizraklar, Mizraklar,Tüfekler,Tüfekler bitti.
Yazarin, hastaligi nedeniyle tamamlamaya ömrünün yetmedigi, yarim kalan bir kitap:KK42:
Kitapta romanin baslangic asamasi, yazarin tuttugu notlar, baska yazaarlarin kitabin konusu ve Jose Saramago üzerine yazdiklari yazilar yeraliyor.

Yeni kitabim

Elif Safak - Araf
Sayfa - 75
10 yıl kadar önce okuyup çok sevişirim ve bir daha okumak hep istedim ama korkuyorum ya sevmezsem tekrar diye :)

Back