- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #24.401
Bence de daha hafif bir kitap daha iyi olurIyi aksamlar kizlar . Otimatik Portakal bitti elimde Anayurt Oteli var ama ust üste biraz zorlar gibime geldi araya bir kahve molasi tadinda hafif bir kitap mi sıkıştırsam acaba ???
Yorumun icin tesekkurler aynen bana da öyle geldi araya Bilinmeyen Bir Kadinin Mektubu nu sıkıştıracagim sanirim hem ince hem de uslup ve kurgu yormazBence de daha hafif bir kitap daha iyi olur
Anayurt Oteli biraz yorabilir
Kitap zevklerimiz benzesiyor sanirim. Yine senin onerdigin frankensteini de cok sevmistim. Bu kitap da okuru icine cekiyor, cok surukleyici. Saglik sorunlariyla bogusmasak bir iki gunde okunup bitirilecek bir kitap. Daha sonra tekrar donup okumak isteyecegim kitaplardan biri oldu.Benim en sevdiğim kitaplardan biridir Koku :)
Geçmiş olsun.Evet zevklerimiz benziyor, ben de senin tavsiyelerini değerlendirmek isterimKitap zevklerimiz benzesiyor sanirim. Yine senin onerdigin frankensteini de cok sevmistim. Bu kitap da okuru icine cekiyor, cok surukleyici. Saglik sorunlariyla bogusmasak bir iki gunde okunup bitirilecek bir kitap. Daha sonra tekrar donup okumak isteyecegim kitaplardan biri oldu.
Hoşgeldiniz, umarım kalıcı olursunuz.Benim gibi kitapsever birinin bu sayfayı yeni görmüş olması
Özet geçeyim hayalperest biri olarak daha çok mistik fantastik öyküleri seviyorum.
Ve roman..
Bazen ilginç gelen biyografileri okuduğum oluyor tabi ama nadir..
Şimdi Unika serisine başladım..
Konuyu takipteyim..
Hoşgeldiniz, umarım kalıcı olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?