Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Iyi aksamlar kizlar . Otimatik Portakal bitti elimde Anayurt Oteli var ama ust üste biraz zorlar gibime geldi araya bir kahve molasi tadinda hafif bir kitap mi sıkıştırsam acaba ???
Bence de daha hafif bir kitap daha iyi olur
Anayurt Oteli biraz yorabilir

Merhaba kızlar,
Ev hanımlığına geçiş yaptığımdan beri en sinir olduğum şey temizlik 2 gün sonra toz olacak teri süpürmek, akşam yatılacak yatağı düzeltmek bazen çookkk zor geliyor şimdi yine temizliğe girişeceğim. gelmişken bildirim de yapayım.
Savaş ve Barış Syf. 750
Tarihi Hoşça Kal Lokantası Syf. 70

Benim en sevdiğim kitaplardan biridir Koku :)
Kitap zevklerimiz benzesiyor sanirim. Yine senin onerdigin frankensteini de cok sevmistim. Bu kitap da okuru icine cekiyor, cok surukleyici. Saglik sorunlariyla bogusmasak bir iki gunde okunup bitirilecek bir kitap. Daha sonra tekrar donup okumak isteyecegim kitaplardan biri oldu.

Merhaba hanımlar,

Arap halkları tarihi - Albert Hourani kitabını bıraktım، tarih kitaptı ancak çok yanlı, ve böyle eserlerin objektifliği hassas olduğum bir konu. Kitaba verdiğim paraya acıdım açıkçası...

Şimdi ise Ömer Seyfettin Külliyatına başladım. Yaklaşık 1300 küsur sayfa.

Bu ara çocuk kitapları ve hikayeleri inceliyorum genelde, belki bu külliyati okurken ek olarak bir romana başlayabilirim. :)

İyi okumalar hepimize

Geçmiş olsun.Evet zevklerimiz benziyor, ben de senin tavsiyelerini değerlendirmek isterim

Benim gibi kitapsever birinin bu sayfayı yeni görmüş olması

Özet geçeyim hayalperest biri olarak daha çok mistik fantastik öyküleri seviyorum.
Ve roman..
Bazen ilginç gelen biyografileri okuduğum oluyor tabi ama nadir..

Şimdi Unika serisine başladım..
Konuyu takipteyim..

Hoşgeldiniz, umarım kalıcı olursunuz.

Tarihi Hoça Kal Lokantası bitti. Kısa kısa öykülerden oluşan bir kitaptı. Hoşuma gitti ama kısa öyküler olunca dikkatimi kitaba veremiyorum tam konuya odaklanıyorum öykü bitiyor. Şimdi Ben Sebahattin Ali' yi okuyorum. Çok kısa bir kitap birazdan biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…