• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba ,

"Araba Sevdası"sayfa 130,fazla okuyamadım dün,Haldun Dormen Kibarlık Budalasına gittik akşam tiyatroya,üzgünüm ama keşke gitmeseydik dedim..
Herkes aynı şeyi diyor . Arkadaş sadece haldun dormnei gördüğüm için muyum dedi

Günaydın
Suç ve Ceza tam emin olamamakla birlikte sanırım 150 küsürlü sayfalardayım.

Cicoretti Cicoretti Karanlığın Sol Eli'ni ben bu ay içinde okuyacağım sende müsait olursan birlikte okuyabiliriz.
aldım ben de elimde mevcut ama Germinal' den sonra elenaferrante elenaferrante ile İskoçya Sokagı ' nı okuyacagız onu ay sonuna anca okurum uygun olur mu sana? Bir de Pal Sokağı Çocukları 'nı okuyacaktım biriyle hangi arkadastı unuttum ismini :(

aldım ben de elimde mevcut ama Germinal' den sonra elenaferrante elenaferrante ile İskoçya Sokagı ' nı okuyacagız onu ay sonuna anca okurum uygun olur mu sana? Bir de Pal Sokağı Çocukları 'nı okuyacaktım biriyle hangi arkadastı unuttum ismini :KK43:
Pal Sokağı Çocukları bende de var ona da katılabilirim yetişebilirsem :KK54:

Herkes aynı şeyi diyor . Arkadaş sadece haldun dormnei gördüğüm için muyum dedi
Ne Haldun Dormen'i ne de diğer oyuncuları eleştirecek kabiliyeti sahip değilim yalnızca seyirci olarak izlenimimi aktarabilirim,bizim düşüncemiz oyun vasattı.Espriler sürekli kendini tekrarlıyor ve diyalogların eğlenceli olmasını bırakın,çok ama çok sıkıcıydı.Bir an kendimi başka bir dünyada başka şeyler düşünürken buldum,oyundan çoktan kopmuştum.
İşten koşa koşa gitmemize değmedi bence,emeğe saygım var ama olmamış,keşke zirvede bıraksaydı Haldun Dormen zira tecrübelerinden faydalanmak isteyecek bir sürü genç tiyatrocu var.

yetişirsin ben de yavaşım şu sıralar, hep beraber okuyalım
hatırladım T tatlu da vardı Pal Sokağı
bırak geç yav. Ne okuyodun?
Ya bırakamıyorum:( ismini anmim şimdi seveni varsa . Bahsetmisimdir okulda velilerime kitap kulübü kurdum her ay kitap belirleyip okuyup buluşup kitap hakkında konuşuyoruz ben daha çok konuşuyorum hatta 3 saat nerdeyse :) bu ay ki kitabı dini ve eğitimi içeren bir kitap seçmiştik eğitim kısmı çok boş çok saçma ruhum daraldı dini kısmı tamam . Moderator her ay benim o nedenle bırakamıyorum

İsim de ver canım neden vermiyorsun
Beğendiklerimizi rahatça söylüyoruz beğenmeme hakkımız da var bınu da söyle nolcak ;)
Ya bırakamıyorum:KK43: ismini anmim şimdi seveni varsa . Bahsetmisimdir okulda velilerime kitap kulübü kurdum her ay kitap belirleyip okuyup buluşup kitap hakkında konuşuyoruz ben daha çok konuşuyorum hatta 3 saat nerdeyse :) bu ay ki kitabı dini ve eğitimi içeren bir kitap seçmiştik eğitim kısmı çok boş çok saçma ruhum daraldı dini kısmı tamam . Moderator her ay benim o nedenle bırakamıyorum

Merhaba baykuşlar :KK200:

Dün Germinal'e ufak bir giriş yaptım, 38. sayfadayım. Daha yolun başındayım bakalım. Şimdi biraz daha okumak istiyorum, karakterler ve konu otursun da araya mesafe girmeden, heyecanım kaçmasın.
loliss loliss ve Cicoretti Cicoretti maratonda en sonda yürüyerek gelen atlet gibiyim. :confused:Yorumlarınızla iyice şevkleniyorum, teşekkür ederim.

Diğer kitabım; Dünyayı Değiştiren Kadınlar 165. sayfadayım. Tahminlerime göre 2 gün sonra bitecek gibi görünüyor, bana da güven olmaz pek ama neyse :bicak:

Şimdiden mutlu hafta sonları dilerim. :KK19:

Ya bırakamıyorum:KK43: ismini anmim şimdi seveni varsa . Bahsetmisimdir okulda velilerime kitap kulübü kurdum her ay kitap belirleyip okuyup buluşup kitap hakkında konuşuyoruz ben daha çok konuşuyorum hatta 3 saat nerdeyse :) bu ay ki kitabı dini ve eğitimi içeren bir kitap seçmiştik eğitim kısmı çok boş çok saçma ruhum daraldı dini kısmı tamam . Moderator her ay benim o nedenle bırakamıyorum
Adem Güneş mi:KK45:

Merhaba baykuşlar :KK200:

Dün Germinal'e ufak bir giriş yaptım, 38. sayfadayım. Daha yolun başındayım bakalım. Şimdi biraz daha okumak istiyorum, karakterler ve konu otursun da araya mesafe girmeden, heyecanım kaçmasın.
loliss loliss ve Cicoretti Cicoretti maratonda en sonda yürüyerek gelen atlet gibiyim. :confused:Yorumlarınızla iyice şevkleniyorum, teşekkür ederim.

Diğer kitabım; Dünyayı Değiştiren Kadınlar 165. sayfadayım. Tahminlerime göre 2 gün sonra bitecek gibi görünüyor, bana da güven olmaz pek ama neyse :bicak:

Şimdiden mutlu hafta sonları dilerim. :KK19:
ağır ama emin adımlarla geliyor olabilirsin ama yetişirsin zaten loliss loliss merakımı artırdı benim.

Tasavvuf seven biri bu yazarlardan pek hazzetmez zannımca :KK22:

ada81 ada81 Sinan Yağmur (sanırım soyadını yanlış hatırlıyor olabilirim) seveni çok olan o tarzda yazarak ünlenmiş biri ama ben sevmiyorum adamı belki siz hoşlanırsınız
Ama şöyle kaliteli bir kalem okuyayım derseniz Nuriye Çeleğen kitaplarını tavsiye edebilirim
Tesekkur ederim ;)

Back