• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ne denedin
Yazarsan çok sevinirim.
canım ped pamuklara ıkısıne karabiber döküp üstünü tekrar pamukla kapatıp kolonya döktüm tülbentle alnıma sardım 1 saat f,lan yakıyor sonra geçiyor baya aldı ağrımı kk da görmüştüm bu tarifi

canım ped pamuklara ıkısıne karabiber döküp üstünü tekrar pamukla kapatıp kolonya döktüm tülbentle alnıma sardım 1 saat f,lan yakıyor sonra geçiyor baya aldı ağrımı kk da görmüştüm bu tarifi
Teşekkür ederim ..deneyeyim.
Ben de dün aktardan biberiye yağı falan aldım .mevsim geçişleri ve birkaç stresim var sürekli atak yaşıyorum ..

günaydınlar
Mahallenin en mutlu bebeği sayfa 298
bugün bitecek inşallah
sonra germinal mi okusam kirpinin zarafeti mi?
Günaydın basganim
Kirpinin zarafeti bence .

Günaydın
Araf Annesini bitirdim.
Instagram üzerinden takip ettiğim yeni nesil 'Süper Anne'lerden tamamen farklı bir yerde ve duruşta olan Burcu Karataş Metin'in anneliğe giden yolu aslında çoğu annenin de aşina olduğu zorluklarla dolu. Ancak bunları böylesine güzel bir şekilde ve gerçekçi bir şekilde ifade etmek de büyük yetenek bana göre. Yazar dili döndüğünce bunu çok güzel ifade etmiş.
Annelik toplumun dayattığı 'Olağanüstü bir mutluluk hali' değil maalesef.

Yaşasın Orgazm ile ilgili yorumumu da yapayım. Aslında cinsellik üzerine çok fazla bilgisi olmayan biri için ayrıntılı anlatımları faydalı olabilecek türde. Kitabın ilk bölümleri akıcı ve gerçekten faydalı ancak sonlara geldikçe kendini tekrar ediyormuş gibi hissettim ve bazı bölümler bana hitap etmediğinden oraları okurken sıkıldım. Tabi özünde faydalı bir kitap. Bu tartışılmaz.

Selam kızlar mutlu günler dilerim hepinize Germinal 116 :) loliss loliss hakkaten bunlar ne edepsiz :)) Wigan İskelesi Yolu'nda G.Orwell' in bir değerlendirmesini hatırladım işçi ailelerinin evlerini gezerken dolu bir lazımlığın masanın altında öylece durduğuna tanık olmuş bunun sebebini insanların yaşadığı derin sefalet içinde kendilerine özsaygılarını yitirmelerine bağladığı halde bu kadar da olmamalı gibi birşeyler yazmıştı. Germinal2deki işçilerimizin de durumları pek farklı değil.

:KK200:
Dediğin her kelimenin altını çiziyorum, ne kadar güzel özetledin, aynı duyguların paylaşıldığını bilmek paha biçilemez canım. Huzur içinde yatsın.
Amin canım söylenecek o kadar çok şey var ki ayrı bir başlık bile açılır neredeyse...

_meLinDa_ _meLinDa_ konu dışı ama bişey soracağım sana. bu hukuk büroları aile içindeki başka birinin borcu için beni arayıp azarlar gibi konuşup küfür edebilir mi ? buna nasıl önlem alırım

_meLinDa_ _meLinDa_ konu dışı ama bişey soracağım sana. bu hukuk büroları aile içindeki başka birinin borcu için beni arayıp azarlar gibi konuşup küfür edebilir mi ? buna nasıl önlem alırım
muhtemelen avukat sekreteri yahut icra takip elemanı aramıştır
kimi bürolar bu şekilde meslek etiğine aykırı davranıyorlar
bulunduğu ilin barosuna şikayet et canım, şu şu hukuk bürosu beni arayıp küfür etti vs diye
hatta yazılı şikayet edersen hakkında disiplin soruşturması açılır
borçlar şahsidir, başka birinin borcu için seni rahatsız edemezler

muhtemelen avukat sekreteri yahut icra takip elemanı aramıştır
kimi bürolar bu şekilde meslek etiğine aykırı davranıyorlar
bulunduğu ilin barosuna şikayet et canım, şu şu hukuk bürosu beni arayıp küfür etti vs diye
hatta yazılı şikayet edersen hakkında disiplin soruşturması açılır
borçlar şahsidir, başka birinin borcu için seni rahatsız edemezler
çok teşekkür ederim canım :KK200:

Bu arada yazmayı unuttum migrenden muzdarip arkadaşlar için ; eğer çok sık ve şiddetli atak geçiriyorsanız geleneksel tıbbı düşünebilirsiniz . Migreni çok yoğun yaşayan 3 hastam vardı hepsi de çok memnun kaldılar.
hacamat yaptırıyorum ama sizin öneriniz nedir

Herkese merhaba
Ben de migrenden çok çekiyorum.
Hamileyken çok zorlandım. Hamilelikten önce profilaktik olarak Dideral kullanıyordum ve atak sıklığım azalmıştı.
Emzirme dönemim bitince profilaktik Sibelium kullanmaya başladım çok fayda görmedim ataklarım için de Relpax a başladım. Rapor çıkardı nöroloji hocası. Relpax muazzam bir ilaçmış bence. Diğer ağrı kesiciler bana fayda etmedi. Tabiki doktorunuza danışmadan kesinlikle kullanmayın.

Ben ağrım olunca alnıma vicks gibi şeyler sürerdim mentollü mentollü, ağrıyı kesmezdi ama azaltırdı.

Bir keresinde yarım saat boyunca %100 oksijen aldım nazal kanülden. O da deneysel bir şeymiş ama epey azalttı ağrımı.

Bir de botoks var ama çok araştırmadım ama henüz yapan bir merkeze denk gelmedim

hacamat yaptırıyorum ama sizin öneriniz nedir
evet hacamat ve akupunkturdan çok fayda gören tanıdım. Açıkcası hacamatın etkisine inanmıyordum sahtekar işi gibi geliyordu ama sonra etki mekanizmasını kursuna giden bir arkadaşım anlattı ve zaten akupunktur uygulama noktalarından yapılıyor o sebeple faydalı bir uygulama olduğunu düşünmeye başladım , siz fayda görmediniz mi? Hekim yapıyor değil mi?

Herkese merhaba
Ben de migrenden çok çekiyorum.
Hamileyken çok zorlandım. Hamilelikten önce profilaktik olarak Dideral kullanıyordum ve atak sıklığım azalmıştı.
Emzirme dönemim bitince profilaktik Sibelium kullanmaya başladım çok fayda görmedim ataklarım için de Relpax a başladım. Rapor çıkardı nöroloji hocası. Relpax muazzam bir ilaçmış bence. Diğer ağrı kesiciler bana fayda etmedi. Tabiki doktorunuza danışmadan kesinlikle kullanmayın.

Ben ağrım olunca alnıma vicks gibi şeyler sürerdim mentollü mentollü, ağrıyı kesmezdi ama azaltırdı.

Bir keresinde yarım saat boyunca %100 oksijen aldım nazal kanülden. O da deneysel bir şeymiş ama epey azalttı ağrımı.

Bir de botoks var ama çok araştırmadım ama henüz yapan bir merkeze denk gelmedim
Evet oksijenasyon baya faydalı botoksu istersen ben sorarım kim iyi, kim yapıyor falan.

evet hacamat ve akupunkturdan çok fayda gören tanıdım. Açıkcası hacamatın etkisine inanmıyordum sahtekar işi gibi geliyordu ama sonra etki mekanizmasını kursuna giden bir arkadaşım anlattı ve zaten akupunktur uygulama noktalarından yapılıyor o sebeple faydalı bir uygulama olduğunu düşünmeye başladım , siz fayda görmediniz mi? Hekim yapıyor değil mi?

Evet oksijenasyon baya faydalı botoksu istersen ben sorarım kim iyi, kim yapıyor falan.

Valla botoks için varsa bir önerin çok sevinirim.

Back