• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ya bırakamıyorum:KK43: ismini anmim şimdi seveni varsa . Bahsetmisimdir okulda velilerime kitap kulübü kurdum her ay kitap belirleyip okuyup buluşup kitap hakkında konuşuyoruz ben daha çok konuşuyorum hatta 3 saat nerdeyse :) bu ay ki kitabı dini ve eğitimi içeren bir kitap seçmiştik eğitim kısmı çok boş çok saçma ruhum daraldı dini kısmı tamam . Moderator her ay benim o nedenle bırakamıyorum
Kitap Ağacı Minerva :KK200::KK200::nazar:
Ne güzel bir etkinlik kopya çekiciiim senden :KK8:

Selamlar.
Oğlumu uyuttum kitap okuyacağım diye oturdum ama burda laf yetiştiriyorum :KK53:
Dort buçuk saatlik uykuyla duruyorum
Umarım uyiyakalmam.

C Calcifer önümüzdeki iki hafta pek mümkün görünmüyor ama ay sonuna doğru okuyayım o zaman ben de :KK15:

Kitap Ağacı Minerva :KK200::KK200::nazar:
Ne güzel bir etkinlik kopya çekiciiim senden :KK8:
Biraz yorucu oluyor ama seviyorum . Kitap temini aşaması önce sıkıntı olmuştu sayıyı belirleyip siparişi veriyoruz okul aile birliğinden alıyorlar daha uyguna geliyor . Fazlasıyla doyum aldığım bir olay oldu öneririm .

Yeterince dikkat çektim mi ahaha . Fıtrat pedagojisi hatice kübra tongar . Dini kısımını sevdim ama eğitimle ilgili olannkismin içeriği boş geldi . Işte bir kaç yerde batıya sallıyor vs vs verilen örnekler vs seviye olarak çok çok aşağıda ve içi boş henüz yarisindayim ayetlerle ilgili anlatım kısmı güzel ama çokta gömmek istemiyorum . Hem dini hem eğitimle ilgili kaynak kitap bulmak baya zormus çoğu kitap şu anda yasaklı vs vs adem gunesten haz etmiyorum derken kitap bulamadim varsa öneri alabilirdi . Okulum dini bir okul olduğu için hem din hem eğitim olsin istedim

Selam millet

Amerikalı yazar Kurt Vonnegut hikayeciliğin püf noktalarını anlatmış, çok da eğlenceli bir dille. Kısa bir video zaten, sizlerle de paylaşmak istedim. :)

Yeterince dikkat çektim mi ahaha . Fıtrat pedagojisi hatice kübra tongar . Dini kısımını sevdim ama eğitimle ilgili olannkismin içeriği boş geldi . Işte bir kaç yerde batıya sallıyor vs vs verilen örnekler vs seviye olarak çok çok aşağıda ve içi boş henüz yarisindayim ayetlerle ilgili anlatım kısmı güzel ama çokta gömmek istemiyorum . Hem dini hem eğitimle ilgili kaynak kitap bulmak baya zormus çoğu kitap şu anda yasaklı vs vs adem gunesten haz etmiyorum derken kitap bulamadim varsa öneri alabilirdi . Okulum dini bir okul olduğu için hem din hem eğitim olsin istedim

Ay kuzucum sen niye çocuk psikolojisi hakkında eğitimi olmayan bir kadının kitaplarını okutuyorsun, kaldı ki sen bir eğitimcisin. Bari sizler prim vermeyin, böyle böyle artıyorlar kafalarına göre unvanları kullanıyorlar, yerimizi gasp ediyorlar.

Son düzenleme:
Hiç okuyamayanlardan biri de benim.
Füreya 50li sayfalardayım sanırım. Dedem iyileşti derken şimdi de teyzemin bi rahatsızlığı var onunla ilgileniyoruz. Bir de sürekli bir yorgunluk halim var. Neyse yeterince kendimden şikayet ettiğime göre koltukta sızana kadar birazcık okuyayım bari :kahve:

Birkac gundur pek okuyamiyorum. Okuma hevesim kacar gibi oldu sanki. Guguk kusu atmisli sayfalardayim. Onun yaninda bir kac kitaba daha basladim tek tek isimlerini yazmaya useniyorum:)) onlarda da otuzlu sayfalardayim.

Yazini gorunce Bu yazar hakkında ben de bir şeyler söylemek istedim.
Seven, takip eden arkadaşlar varsa affola.
Kendisini çok itici buluyorum açıkçası. Dini duyguları kullandığıni düşündürüyor bana. Çoğu zaman da yapmacık geliyor.

Back