- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.981
seansım bitmedi cok fayda gördüm aslında tamamen geçmedi henüz hayat bulanıktı benm başım ağrımasa bile netleşmişti resmen ama bu ay tekrar ağrıdı seans bitsin bakıcam işte ama rahatlık kesinlikle sağladıevet hacamat ve akupunkturdan çok fayda gören tanıdım. Açıkcası hacamatın etkisine inanmıyordum sahtekar işi gibi geliyordu ama sonra etki mekanizmasını kursuna giden bir arkadaşım anlattı ve zaten akupunktur uygulama noktalarından yapılıyor o sebeple faydalı bir uygulama olduğunu düşünmeye başladım , siz fayda görmediniz mi? Hekim yapıyor değil mi?
Evet oksijenasyon baya faydalı botoksu istersen ben sorarım kim iyi, kim yapıyor falan.
umarim rahatlarsin cok gecmis olsun simdiden.seansım bitmedi cok fayda gördüm aslında tamamen geçmedi henüz hayat bulanıktı benm başım ağrımasa bile netleşmişti resmen ama bu ay tekrar ağrıdı seans bitsin bakıcam işte ama rahatlık kesinlikle sağladı
o kadar fazla ki hangi birini soylesek hem neler okursunuz bilemiyorum.Bitirdiginiz kitaplardan tavsiye edeceklerinizin isminide verseniz....
Suç ortağının biri de benimkendime suç ortağı buldum
Polisiye haric her kitabi okurum ...ozellikle tasavvuf kitaplari zevkle okurum....umarim rahatlarsin cok gecmis olsun simdiden.
o kadar fazla ki hangi birini soylesek hem neler okursunuz bilemiyorum.
Bugün biraz okudum.öğlen misafirim vardı.o nedenle de fazla okuyamadım.ince memed 4 sayfa 100
Aslında akıcı bir kitap ama bir türlü fırsat bulamadım.ilk üç cildi bu yüz sayfayı okuduğumdan daha kısa sürede okumuştum.
Polisiye haric her kitabi okurum ...ozellikle tasavvuf kitaplari zevkle okurum....
Evet ,sırayla okumak olayların gelişimini anlamak için gerekli.Merhaba ben de ince memed okuyacağım bu ara.kitaplar bağlantılı mi birbiriyle 1. okumadan digerlerinden baslayabilir miyim
ben yardımcı olamayacağım ama sevgiliPolisiye haric her kitabi okurum ...ozellikle tasavvuf kitaplari zevkle okurum....
Tasavvuf seven biri bu yazarlardan pek hazzetmez zannımcatavassuf için ilk önerim Elif Şafak Aşk bir de Sufinin Yolu var. Yaşar Kemal kemal Tahir Zülfü Livaneli okuyabilirsin
Dün gece uyuyamadım 230 a kadar okudum, olaylar yeni başlıyorGünaydınlar,
Germinal syf 166 dayım. 200 diye kastım ama uykum geldi çok yavaş gidiyorum kendime gıcık oldum. :)
ben yardımcı olamayacağım ama sevgilikirmizi oje belki birşeyler önerebilir.
Dün gece uyuyamadım 230 a kadar okudum, olaylar yeni başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?