- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.447
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.861
Gülnihal Bülbül - Doğal Doğum tavsiye ederim yazarı da doktor ben onu okuduğumda çok rahatlamıştım içinde doğum hikayeleri ve doktorun tecrübeleri vs var.günaydınlar
heba bugün biter, evde okuyacağım yanıma almadım
gebelikle ilgili kitap okumadığım için vicdan azabı çekiyordum o sebeple Mahallenin En Mutlu Bebeği kitabını aldım yanıma, ona başladım
herkese iyi haftalar
kitabı okudum kısmında kütüphanene ekle secenegi var ordan ekleyebilirsinKoalina olarak açtım yine ama okudum veya okuyacağım olarak ekleniyor. Kitaplık olarak bir şey oluşturamadım
Yazdıklarından çok etkilendim. 6 aylıktan beri kızıma kitaplar alıyorum parçalanmaktan öteye gitmiyor. Son 2 aydır daha iyi 2-3 dk da olsa dinliyor okuduklarımı. 23 aylık dede,nene,baba, dur, yok kullanıdığı kelimeler bu kadar. Dil gelişimini desteklemek için her yolu denedim, kardeşi var annem-babam var evde her gün dışarı çıkıyor sosyal olarak tüm gün kısıtlı değil yani ama dil gelişimi çok zayıf. Bu kitabı da edineyim.
en çok okunanlar diye liste var 40 50 sayfa filan her kitabın yanında buton var ayarlar butonu gibi ona tıkla orda baya kitap varKızlar 1000 kitaba üye oldum ben de ama nasıl kütüphane oluşturacağım?
Aramızda kalsin senden çok kitap (ç)aldim:))30 milyon kelimeyi ekledim listeme :))
çok duygulandım çok güzel bir armağan almışsın Allah rahmet eylesin kitapların sahibine canım
Ben bugün başlıcam inşallah. Çok hevesliyim.
o liste sürekli kabarıyor değil mi :)))
en güzel hırsızlık bu bence :)Aramızda kalsin senden çok kitap (ç)aldim:))
yaaa ne mutlu banaAramızda kalsin senden çok kitap (ç)aldim:))
Ben de okumaktan çok resimlere odaklanarak anlatıyorum. 1001 çiçek yayınlarını da duydum ancak almadım hiç kitabını . Bakayım tvsiye için tesekkürlerOğlum da 22-23 ay civarında 2-3 dakika kadar dinlerdi okuduklarımı. Ben de daha çok odaklanması için her sayfa ile ilgili bir cümle kurar, resmi gösterir ve diğer sayfaya geçerdim. Böyle daha hızlı geçiş yapınca daha uzun süre dinlemeye başladı. Bir de sonradan 1001çiçek yayınlarını keşfettim. Boyutu büyük ve az cümleler var. Bir bak istersen internetten. 'Haylaz timsah dişlerini nasıl fırçalar?' kitabını 3 haftadır her akşam okuyorum. Daha sıkılmadı.
Otuz milyon kelimeyi ise gerçekten tavsiye ederim. :)
Herkese iyi haftalar.
Geçen hafta Dava kitabını bitirdim. Ölesiye korktuğum dişçi randevuma gittiğim için kendimi ödüllendirip uzun zamandır uğramadığım bir kitapçıya uğradım. 2 kitap hediye ettim kendime. Kitapçıdan epeydir kitap almamıştım, gerçekten ucuz değiller. İnternet alışverişi yapmasaydım bu kadar bütçe ayıramazdım muhtemelen. Otuz milyon kelime ve Zamanın kısa tarihini aldım.
Otuz milyon kelime kitabını beğenerek okuyorum. İlk 3 yıl içerisinde çocuklarımızla konuşmanın önemini bilimsel deneylere dayandırarak anlatıyor. Çok uzun yıllar süren çok kapsamlı proje ve deneylerle kanıtlamışlar ki, çocukla ilk 3 yıl nitelikli konuşmak, onlara kitap okumak ve onları da konuşturup dinlemek, bunu ailesiyle yapmayan çocuklara göre tüm akademik hayatını olumlu etkiliyor. Matematik, uzamsal kavramlar, üç boyutlu düşünme becerileri hayatı boyunca farklı olumlu etkiler yaratıyor. Arka sayfasında Doğan Cüceloğlu, Ahmet Şefik İzgören ve Adem Güneş'in tavsiyeleri bulunuyor.
Evde kitap konusunda ise; eşim kitap okumayı sevmez. Sevebileceği tarzda kitap aldığımda da elinde sürünür. Ama iki yaşındaki oğlum doğduğundan beri elimde kitap gördüğünden çok aşina. Yatmadan önce mutlaka okuruz. Gün içinde kitaplarıyla oynar, benim kitabımın sayfalarını çevirir. Kitapları hep böyle sever umarım.
1000kitap çok güzel oldu ya sizlerin yorumlarıyla baya okunacak listeme kitap ekledim :)
Yazdıklarından çok etkilendim. 6 aylıktan beri kızıma kitaplar alıyorum parçalanmaktan öteye gitmiyor. Son 2 aydır daha iyi 2-3 dk da olsa dinliyor okuduklarımı. 23 aylık dede,nene,baba, dur, yok kullanıdığı kelimeler bu kadar. Dil gelişimini desteklemek için her yolu denedim, kardeşi var annem-babam var evde her gün dışarı çıkıyor sosyal olarak tüm gün kısıtlı değil yani ama dil gelişimi çok zayıf. Bu kitabı da edineyim.
Oğlum da 22-23 ay civarında 2-3 dakika kadar dinlerdi okuduklarımı. Ben de daha çok odaklanması için her sayfa ile ilgili bir cümle kurar, resmi gösterir ve diğer sayfaya geçerdim. Böyle daha hızlı geçiş yapınca daha uzun süre dinlemeye başladı. Bir de sonradan 1001çiçek yayınlarını keşfettim. Boyutu büyük ve az cümleler var. Bir bak istersen internetten. 'Haylaz timsah dişlerini nasıl fırçalar?' kitabını 3 haftadır her akşam okuyorum. Daha sıkılmadı.
Otuz milyon kelimeyi ise gerçekten tavsiye ederim. :)
Merhabalar , gelemiyorum ..
Migren atakları ile uğraşıyorum .. Okuyamiyorum .. Bu hafta sonu Kardeşimin düğünü var, yoğun geçiyor günler.
Umarım haftaya düzene girerim.
Hepinize sevgiler.
Nasıldı heba sevdiniz mi melinda hanımHeba bitti
Mahallenin en mutlu bebeğine devam
biraz hakkını veremedim 15 gün sürmüş okumamNasıldı heba sevdiniz mi melinda hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?