- 3 Mayıs 2017
- 6.315
- 28.058
- 548
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.821
Bir haftadır girmediğimden geç alıntılıyorum cevap veren olduysa affola. İlk kitabını aldım İşbankası kültürden çıkıyorsa vardır bir şey diye. Fakat sevemedim yarım bıraktım. Kitap zaten yanılmıyorsam bir dergide yayınlanmaya başlamış her bölüm öncekinin devamı niteliğinde ama karşılaştığın bölümden okumaya başlarsan da kopukluk yaşanmamasını sağlayan bir teknikle yazılmış. Gel gör ki ben kitabı yarım bıraktım.kızlar kızlar İşbankası yayınlarını karıştırırken daha önce duymadığım bir seri gördüm İskoçya Sokağı 44 numara sanırım 8 kitaplık bir seriymiş okuyanınız var mı?
Ya diyorum ben de bu kitabın ismini nerden hatırlıyorum sendendi.Bir haftadır girmediğimden geç alıntılıyorum cevap veren olduysa affola. İlk kitabını aldım İşbankası kültürden çıkıyorsa vardır bir şey diye. Fakat sevemedim yarım bıraktım. Kitap zaten yanılmıyorsam bir dergide yayınlanmaya başlamış her bölüm öncekinin devamı niteliğinde ama karşılaştığın bölümden okumaya başlarsan da kopukluk yaşanmamasını sağlayan bir teknikle yazılmış. Gel gör ki ben kitabı yarım bıraktım.
Bir haftadır girmediğimden geç alıntılıyorum cevap veren olduysa affola. İlk kitabını aldım İşbankası kültürden çıkıyorsa vardır bir şey diye. Fakat sevemedim yarım bıraktım. Kitap zaten yanılmıyorsam bir dergide yayınlanmaya başlamış her bölüm öncekinin devamı niteliğinde ama karşılaştığın bölümden okumaya başlarsan da kopukluk yaşanmamasını sağlayan bir teknikle yazılmış. Gel gör ki ben kitabı yarım bıraktım.
ya ben de oyle dusundum bir de yorumlar cok olumluydu heves ettik umarim severiz sen de 2. bir şans verirsin. Sagol canim yorumlarin icin olumlu olumsuz hic onemli degil paylastigin icin tesekkur ederim.Cicoretti okumaya karar vermişsiniz. Olumsuz yorum yapmış oldum görmezden gelin. Bakalım sen seversen yeniden ben de şans veririm belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?