- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.801
İhsan Oktay ın e tatsız kitabı kesinlikle başlangıç için uygun değil.Yedinci gün kitabında bir türlü ilerleyemedim maalesef. Bu aralar kafam biraz yoğun, bir de kitabın dili ağır sürekli bilmediğim sözcüklerin anlamına bakmak sorunda kalıyorum derken kitap için doğru zamanın şimdiki zaman olmadığına karar verdim. Kafam ve gündemim sakinleştikten sonra okumak üzere kitabı kütüphaneme kaldırdım şimdilik.
Daha kolay ve akıcı olması açısından çok övgü duyduğum Nermin Yıldırım - Unutma Dersleri kitabını aldım elime, ona başlayacağım şimdi.
Herkese iyi geceler
Ben de en kisa zamanda türk klasiklerini tamamliycam ve düzenli olarak bitirmeyi planlıyorum kitap fuarına gittim bakicaktim ama maalesef çocuklardan pek bakamadimSelamlar. Acımak-Reşat Nuri Güntekin bitti. Çok beğendim.
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu bende de var, 5-10 sayfa okuyup çok melankolik bulup daha sonra okumak üzere kaldırmıştım.Iyi aksamlar arkadaşlar mart ayini bilinmeyen bir kadinin mektubuyla bitirdim üçüncü kitabı yazarin okudugum ve insan duygularini dile getirisine hayran kaldım tüm kitaplarini tamamliycam
Ya ben yazarın anlatis şeklini cok begeniyorum olaylarin gidisini bitmesin istiyorum ama merak ettiğim bi yerse bıraktıBilinmeyen Bir Kadının Mektubu bende de var, 5-10 sayfa okuyup çok melankolik bulup daha sonra okumak üzere kaldırmıştım.
Tekrar deneyeyim. Birileri okuyup beğenince daha değerli oluyor galiba kitaplar gözümde
En kısa zamanda diyorumKuzu senin kızlar fazla uslu mu ne :) çok akıllılar ya özledim galiba:)
Rekor yılda 3 kitap bazı yıllar hiçEşi kitap okumayan var mı benim gibi? Şöyle hafta sonu avm gezmek yerine tenha yeşillik bir yere gitsek, alsak kitaplarımızı; sandalyelerimizi açıp otursak diyorum ama en son Cin Ali okumuş benimki.
Nermin yıldırımla dokunmadan kitabıyla tanıştım. Kitabın konusu çok sevdim , kalemi de gayet güzeldi ama cok fazla sosyal mesaj vermiş sürekli göze soka soka tum sorunlara deginmis fazla geldi . Sevdim veya sevmedim diyemiyorim baska kitaplarina sans verebilirim
Sen dokunmadan ile başla dediğin için o şekilde basladim bilmiyorum belki ilerde şans veririm aradığımı bulamadim çünküSıralama yaparsam Dokunmadan benim için altlarda kalıyor. Bundan sonra lütfen Unutma Dersleri ni oku.
Sen dokunmadan ile başla dediğin için o şekilde basladim bilmiyorum belki ilerde şans veririm aradığımı bulamadim çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?