Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba Kızlar
Benim eşimde hiç kitap okumaz. Annem babam kardeşim ve ben çok okuruz ancak malesef oğluma bu alışkanlığı kazandıramadım

Dan brown başlangıç bitti. Bu sabah dört anlaşmaya başladım. Daha önce de 2 kere okumuştum. Zaman zaman okuma ihtiyacı hissediyorum.

İhsan Oktay ın e tatsız kitabı kesinlikle başlangıç için uygun değil.

Iyi aksamlar arkadaşlar mart ayini bilinmeyen bir kadinin mektubuyla bitirdim üçüncü kitabı yazarin okudugum ve insan duygularini dile getirisine hayran kaldım tüm kitaplarini tamamliycam
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu bende de var, 5-10 sayfa okuyup çok melankolik bulup daha sonra okumak üzere kaldırmıştım.
Tekrar deneyeyim. Birileri okuyup beğenince daha değerli oluyor galiba kitaplar gözümde

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu bende de var, 5-10 sayfa okuyup çok melankolik bulup daha sonra okumak üzere kaldırmıştım.
Tekrar deneyeyim. Birileri okuyup beğenince daha değerli oluyor galiba kitaplar gözümde
Ya ben yazarın anlatis şeklini cok begeniyorum olaylarin gidisini bitmesin istiyorum ama merak ettiğim bi yerse bıraktı

Nermin yıldırımla dokunmadan kitabıyla tanıştım. Kitabın konusu çok sevdim , kalemi de gayet güzeldi ama cok fazla sosyal mesaj vermiş sürekli göze soka soka tum sorunlara deginmis fazla geldi . Sevdim veya sevmedim diyemiyorim baska kitaplarina sans verebilirim

Eşi kitap okumayan var mı benim gibi? Şöyle hafta sonu avm gezmek yerine tenha yeşillik bir yere gitsek, alsak kitaplarımızı; sandalyelerimizi açıp otursak diyorum ama en son Cin Ali okumuş benimki.
Rekor yılda 3 kitap bazı yıllar hiç
Ben kitap eşim maç ve oyun delisi çok isterdim aynı kitabı okuyalım konuşalım onun bakış açısıyla bakayım farklı şeyler katayim kendime ama yok yani... Çok mu rahatsızım hayır ama kitap okumanın o muhteşem duygusunu o verdiği hazzı alamadığı için biraz üzgünüm o duyguyu birlikte paylassaydik keşke ama zevkler....

Herkese günaydın

Mart ayını da kapattık, nisana girdik. Nisan ayını çok severim. Önümüz yaz, havalar ısınıyor, erikler, çağlalar gırla gidiyor.

Hepimiz için güzel bir ay diliyorum.

Pollyanna yı okuyorum. Çok az sayfam kaldı, bitirince mart ayına ekleyeceğim. Birazdan biter

Sıralama yaparsam Dokunmadan benim için altlarda kalıyor. Bundan sonra lütfen Unutma Dersleri ni oku.

Sen dokunmadan ile başla dediğin için o şekilde basladim bilmiyorum belki ilerde şans veririm aradığımı bulamadim çünkü

Evet, çünkü elinde Unutma Dersleri ve Rüyalar Anlatılmaz yoktu, yani öyle dedin diye hatırlıyorum. Unutma Dersleri ni buradaki bir çok kişi sevdi, ay inşallah sen de seversin

Mutlu pazarlar..
Yaşasın Orgazm ve Damızlık Kızın Öyküsü kitaplarını bitirdim. Damızlık kız favorilerim arasına girdi.
Yeni kitabımda _meLinDa_ mın hediyesi ve minerva1988 cığımla ortak okumam Kirpinin Zerafeti. Dün gece başlayacaktım ama uyuyakalmışım. Bugün de yine dışarda olcam. Gece başlarım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…