- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.541
Çocuğunuza sınır koyma nasıl gidiyorMerhaba
Çocuğunuza sınır koyma sayfa 70.
Yasasın orgazm sayfa 135..
İyi hafta sonları diliyorum
Merhaba
Çocuğunuza sınır koyma sayfa 70.
Yasasın orgazm sayfa 135..
İyi hafta sonları diliyorum
Öncelikle geçmiş ola.günaydınlar
dün de kendim için hastaneye gittim saçma sapan 3 saat boşuboşuna bekleyip bir sürü tetkik istemi ve tamamlanmamışlıkla geri döndüm :))))) ögleden sonra usg çekelim diyorlar radyolojiyi arıyorum 5 ay sonrasına gün veriyor :)) böyle şeylerde aklıma hep rahmetli Aziz Nesin ve onun öyküleri geliyor. ya iki gündür hem kedi hem ben hastanelerde keyfim hiç yoktu bakalım ne zaman tam tanımızı koyabilecekler ..
Neyse efendim okuyudugum kitap Eduado Galeano Kadınlar syf 50deyim dün aksam kafam mesgul oldugundan pek okuyamadım fi dizisini izledim Can Nanay' a (hahahhuaah) ve oyunculuklara kıl oldum hahahhhah yine histerik ve abartılı oyunculuktan kurtulunamamış .kitapla benzer mi sizce dizi??
çok teşekkür ediyorum. Sevgiler.
yine akıllı valla sonunda beni boş göstermeye mi çalışıyorsunuz demiş :))) Şimdi bu kitap okumayan arkadaşlarımız sanıyor ki biz yani okurlar aşk meşk hikayeleri içi boş kurgular falan okuyoruz. Şimdi sayın çokbilmiş kitap okumayan ve kitapları horgören üstadım (!!! ) öyle olmuyor bir kitap masaya oturulup oturdugu organın kenarının klavuzlugunda yazılmıyor en azından benim okuduklarım, burda bizim okuduklarımız öyle değil. Bir kitapta tarihten de , coğrafyadan da, sosyolojik , psikolojik açıdan da vs vs. çok değerli bilgiler edinmek mümkün ben bilmiyorum, bana içimden herhangi bir bilgi gelmiyor insanın içten bilgisi nasıl gelir nasıl Adana ovalarında köylülerin sömürüldüğünü, ağalık düzenin iç bilgisiyle ögrenir vs daha çok yazardım da şimdi gene siz okuyacaksınız kitap okumayan cühela kafalar okumayacak. Hayır madem kitap okumuyorsun hor görüyorsun hangi makaleleri okudun bari onu söyle :)))))
Not: bu cevap o ünlü mankenimize degil tüm aynı fikirde olan insanlara karsı yazılmıs icsesimdir.
ben tv ekranındaki çoğu insanı sevmiyorum :))
aa seni bilmiyodum selam ikizler kardesBen de İkizlerim ben deee. Gruptaki bu kadar kitap aşığının İkizler burcu olması tesadüf olamaz demek ki ehehe.
12 haziran benAy bir an ben yazdım zannettim yaa11 Haziran saygılar efemm
Bir ikizler burcu olarak @cesmi_naz sana katılıyorum. bazen bir yazarın kitabını o kadar çok seviyorum ki alıp hepsini okuyayım diyorum sonra da sıkılıyorum çok başka bir türe geçiyorum. tek düze olmayı asla sevmiyorum. bir de sürekli kitap almak istiyorum hepsi benim olmalı
:))11 haziran mı? Ay ben de 11 haziran
oooh o da hosgelecek aramizazamanında doğarsa benim kız da ikizler olcak
Dava sosyolojik bir tespit ve elestiri niteliginde ama ben Dönüşüm' ü daha cok severim onu da okumanizi tavsiye ederim.Bu kitabın türü nedir? Cok duydum ama fırsat olmadi bir turlu sıra ona gelmedi. Okuduktan sonra yorumlarini merak ediyorum
malesef okumadim ve Pamuk uni.de okudum en son su an protesto listemde :))))Selam arkadaşlar Orhan Pamuk Kafamda Bir Tuhaflık kitabını okumaya başladım.Önceden okuyan varsa yorumunu merak ederim.Paylasirsa sevinirim :)
yoo aksine yorumlar cok degerli sadece bazi hassas konularda polemik yasanmamasi adina ben nacizane kendim siyasi ve dini yonden pek fikir belirtmiyorum diger arkadaslarimiz da oyle ama kitap yorumlariniz fikirleriniz ne olursa olsun ogrenmek bilmek isterim.yorum yapmadan sadece okuduğumuz kitapların isimlerini mi paylaşıyoruz arkadaşlar?
tesekkur ederim kucuk bebek mi var? Bakimi falan mi zorluyor acaba ?Öncelikle geçmiş ola.
Diziyi izlemedim seriyi okumuştum can manaya ı atif206 oynayınca :) bana pek cazip gelmemişti dizi ya hiç bir fikrim yok zaten Azra kohen dizi yapımına müsadere ederek gozumdekı yazılarnı durumunu sarstı....
Bu sıralar hıc okuyamıyorum okuduğumda da tat almıyorum. Eskiden yeme içme gibiydi şimdi niye degil bir cocuk bir kadını bu derece mi degistirir ah be kızlar inanın okuyamamak da ayrı sinir stres yapmakta ne olur yardım edin
Ben okudum daha önce.Beğendim ben.Köyden kentte göç,kentte sürdürülen mücadele,gecekondulaşma,istanbuldaki hazine arazilerinin paylaşımı ,sonrasında gecekondu bölgelerinin kentsel dönüşüm süreci bir gencinaşkı evliliği veyaşadığı olaylarla birleştirilerek anlatılıyor.Selam arkadaşlar Orhan Pamuk Kafamda Bir Tuhaflık kitabını okumaya başladım.Önceden okuyan varsa yorumunu merak ederim.Paylasirsa sevinirim :)
Ben okudum daha önce.Beğendim ben.Köyden kentte göç,kentte sürdürülen mücadele,gecekondulaşma,istanbuldaki hazine arazilerinin paylaşımı ,sonrasında gecekondu bölgelerinin kentsel dönüşüm süreci bir gencinaşkı evliliği veyaşadığı Bende yeni başladım.Yorumunuz için teşekkür ederim.
Karar verdin mi kaplamaya hadi bakalım merakla bekliyorumSelamlar mutlu hafta sonları
Kimdir Bu Mitat Karaman bitti. Kolay okunuyor akıp gidiyor. Genel olarak sevdim ama daha iyi de olabilirmiş gibi bazı yerler tam oturmamıştı sanki.
Yaşasın Orgazm sayfa 80lerde tam bilemiyorum.
Haftasonu okuyamam muhtemelen salı günü kalabalık misafirim gelecek hem büyük temizlik yapacağım hemde salon sandalyelerimi kaplayacağım hadi . Bakalık hayırlısı
Coke da kucak degil artık 3 yas ama İncesu fizik tedavisi simdi konusamaması krese gotur getir hastane ıslerı derken iş im yani zamanı etkili kullanamıyorum desem cevremdeki insanlar hayatımı az cık bilenler vay be gokce bunu hangi ara yaptın hangi ara becerdin ne hız ne beceri derler ama yoksa cevremdekiler mi beni kandırıyor, benim ciddi ciddi etkili zaman yönetimi kitabımı alıp okumam planlamam gerek ne dersınızaa seni bilmiyodum selam ikizler kardes
12 haziran ben
:))
oooh o da hosgelecek aramiza
Dava sosyolojik bir tespit ve elestiri niteliginde ama ben Dönüşüm' ü daha cok severim onu da okumanizi tavsiye ederim.
malesef okumadim ve Pamuk uni.de okudum en son su an protesto listemde :))))
yoo aksine yorumlar cok degerli sadece bazi hassas konularda polemik yasanmamasi adina ben nacizane kendim siyasi ve dini yonden pek fikir belirtmiyorum diger arkadaslarimiz da oyle ama kitap yorumlariniz fikirleriniz ne olursa olsun ogrenmek bilmek isterim.
tesekkur ederim kucuk bebek mi var? Bakimi falan mi zorluyor acaba ?
Benim durumda benzer bacımEskiden nekadar çok okurdum şimdi açasım gelmıyor
En son suç ve cezayı almıştım hamileydim ozaman bebegım 4 aylık oldu 100 sayfa anca okumuşumdur
Nasıl tekrar başlanır?
boyle kesguliyetleriniz varsa vakit ayiramamak bazi seylere bence cok dogal Allah kolaylik versin tabi dediginiz gibi etkili zaman yonetim vs okunabilir.Coke da kucak degil artık 3 yas ama İncesu fizik tedavisi simdi konusamaması krese gotur getir hastane ıslerı derken iş im yani zamanı etkili kullanamıyorum desem cevremdeki insanlar hayatımı az cık bilenler vay be gokce bunu hangi ara yaptın hangi ara becerdin ne hız ne beceri derler ama yoksa cevremdekiler mi beni kandırıyor, benim ciddi ciddi etkili zaman yönetimi kitabımı alıp okumam planlamam gerek ne dersınız
Çözüm bulursan haber etBenim durumda benzer bacım
kesinlikle neleri atlattık neler yasayıp neler kattık hayatımıza oy oy.... Yani ayda 7 kitap degil varsın 2 kitap okuyayım diyorum. Hiçbirzaman 0 olmasın ama daha etkileyici egitsel eserler onlarda roman veya deneme gibi akıp gitmiyor maalesefGunaydinlar
Temizlikle bogusanlara kolayliklar dilerim.
Kadinlar syf 120 pek okuyamadim halbuki hemen bitecek bir kitap. Umarim h.sonu okuma sansim olur da bitiririm.
boyle kesguliyetleriniz varsa vakit ayiramamak bazi seylere bence cok dogal Allah kolaylik versin tabi dediginiz gibi etkili zaman yonetim vs okunabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?