Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bu kadarla geçmiş gitmiş olsun inşallah canım. Kalan tedavileri dem görüp annen eskisinden de sağlıklı olacak inşallah

Çok güzel anlatmışsın bence :) Kırmızı Defter benim de listemde.Hatta Nermin Yıldırım'ın Unutma Beni Apartmanı'nda radyo programını okuyunca listeme dahil etmiştim.

Çok geçmiş olsun Melinda,beraber nice sağlıklı günleriniz olsun

Vikitapı burda duymuştum.Üyelik oluşturdum,baktım elimdeki çoğu kitap yok,o yüzden hesabımı kullanmadım,bir de siteyi kullanışlı bulmadım açıkçası.
1000kitaptan çok memnunum ama eksik kitap bildirimi yapıyorsunuz,şak diye giriyorlar,çok hızlılar,ben de 1000K yı tavsiye ederim.

_meLinDa_ anneciğine çok geçmiş olsun canım. ben sürekli anneme söylüyorum ama gitmiyor bir türlü
DonukPudra evet çok ilgisizler 2 aydır mesajlarıma bile cevap vermiyorlar. Kullanıcı adımı değiştireceğim değiştirmiyorlar bir türlü. Geniş zamanda bende geçeyim. 1000 kitap mı sitenin adı ?

Ben de 1000 kitap uygulamasına geçtim geçenlerde.

DonukPudra

Az önce senin olduğunu düşündüğüm üyenin buraya gelince kesinleşmesi Takipteyim.
Ben de seni takipteyim

Yönetici 1 kişi kalmıştı en son, o da başa çıkamayınca koyverdi sanırım

Evet 1000kitap uygulamanın adı. Google play ve app store indir bence dene sen de ..
Kitapları bilgisayar üzerinden aktarmak daha rahat ama telefon uygulamasına göre

Selamlar
Pinokyo okuyorum...

Pinokyo yu ben de okudum geçtiğimiz aylarda. Yarım yamalak bildiğim hikayenin aslını bilmek beni çok mutlu etmişti. Alice Harikalar Diyarında kitabını da tavsiye ederim. Ben de önümüzdeki zamanlarda Pollyana yı okumayı planlıyorum.

Üye oldum canım. yavaş yavaş aktarmaları yapıyorum. yakında Vikitap kapatılır bu gidişle

Bu uygulama da çeşitli kitaplar off olarak mı okunuyor. 3 ay önce bir şey yüklenmiştir örneğin zülfü lıvanelı nine bir çok eseri pdf okuyordum ama yorucu gözü diye silmiştim benzer bir uygulama mı.
Ayrıca vıkıtap çok iyiydi orada da pasıflestık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…