- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.908
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.401
Cicom bilgilendirmiş sağolsun, 460 tl bayıldım ben biletlere iki kişi
Ama ayda yılda bir güzel müzikal geliyo zorluya o sebeple değer
Annecim çıktı ameliyattan çok iyi çok şükür
Çabucak toparlanıcak inşallah
Meme kanseri teşhisi kondu ama çok erken teşhis olduğu için sadece kitleyi aldılar
Sonrasında sanırım radyoterapi alacak sadece
Tamamen kurtulsun iyileşsin inşallah
Kimse ihmal etmesin kızlar, yılda 1 en azından meme usg ve smear yaptırın
Çok güzel anlatmışsın bence :) Kırmızı Defter benim de listemde.Hatta Nermin Yıldırım'ın Unutma Beni Apartmanı'nda radyo programını okuyunca listeme dahil etmiştim.Merhaba herkese
Bu aralar başka önceliklerim olduğundan mütevellit kitap okuyamıyordum. Bugün uzun bir metro yolculuğu yapacaktım, yanıma Paul Auster in Kırmızı Defter kitabını aldım. 78 sayfalık bir kitap. Yolda bitti zaten. Kitapta yazanlar yazarın gerçek anıları galiba. Bir de okurken aklıma Sunay Akın kitapları geldi. Anlatımı benziyordu. Sunay Akın da anlattığı olaylarda bir kişiyi anlatıyor da sonunda da aslında o kişi bu kişi diye acayip bir tesadüfü bize açıklıyor ya, hah işte bu da böyleydi. İfade edebildim mi bilmiyorum.
Velhasıl güzel bir kitaptı.
_meLinDa_ annene geçmiş olsun diliyorum. Erken evrede yakalanması büyük şans. Meme kanseri ileri evreye kadar ulaşınca ölümcül metastazlara yol açabiliyor. Allah korusun, Allah sizden uzak etsin. Çok çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun Melinda,beraber nice sağlıklı günleriniz olsunCicom bilgilendirmiş sağolsun, 460 tl bayıldım ben biletlere iki kişi
Ama ayda yılda bir güzel müzikal geliyo zorluya o sebeple değer
Annecim çıktı ameliyattan çok iyi çok şükür
Çabucak toparlanıcak inşallah
Meme kanseri teşhisi kondu ama çok erken teşhis olduğu için sadece kitleyi aldılar
Sonrasında sanırım radyoterapi alacak sadece
Tamamen kurtulsun iyileşsin inşallah
Kimse ihmal etmesin kızlar, yılda 1 en azından meme usg ve smear yaptırın
Vikitapı burda duymuştum.Üyelik oluşturdum,baktım elimdeki çoğu kitap yok,o yüzden hesabımı kullanmadım,bir de siteyi kullanışlı bulmadım açıkçası._meLinDa_ çok ama çok geçmiş olsun ..inşallah hemen toparlanır annecigin de.
@Cicoretti Vikitap çok ilgisiz kaldı, resmen artik son demlerinde .. Hicbir düzenleme ve ilgi yok.
Ben artik 1000kitap uygulamasına aktarıyorum kitaplarımı.
Tavsiye üzerine.
_meLinDa_ anneciğine çok geçmiş olsun canım. ben sürekli anneme söylüyorum ama gitmiyor bir türlü
DonukPudra evet çok ilgisizler 2 aydır mesajlarıma bile cevap vermiyorlar. Kullanıcı adımı değiştireceğim değiştirmiyorlar bir türlü. Geniş zamanda bende geçeyim. 1000 kitap mı sitenin adı ?
Ben de seni takipteyim
Yönetici 1 kişi kalmıştı en son, o da başa çıkamayınca koyverdi sanırım_meLinDa_ anneciğine çok geçmiş olsun canım. ben sürekli anneme söylüyorum ama gitmiyor bir türlü
DonukPudra evet çok ilgisizler 2 aydır mesajlarıma bile cevap vermiyorlar. Kullanıcı adımı değiştireceğim değiştirmiyorlar bir türlü. Geniş zamanda bende geçeyim. 1000 kitap mı sitenin adı ?
Selamlar
Pinokyo okuyorum...
Üye oldum canım. yavaş yavaş aktarmaları yapıyorum. yakında Vikitap kapatılır bu gidişleBen de seni takipteyim
Yönetici 1 kişi kalmıştı en son, o da başa çıkamayınca koyverdi sanırım
Evet 1000kitap uygulamanın adı. Google play ve app store indir bence dene sen de ..
Kitapları bilgisayar üzerinden aktarmak daha rahat ama telefon uygulamasına göre
Bu uygulama da çeşitli kitaplar off olarak mı okunuyor. 3 ay önce bir şey yüklenmiştir örneğin zülfü lıvanelı nine bir çok eseri pdf okuyordum ama yorucu gözü diye silmiştim benzer bir uygulama mı.Ben de seni takipteyim
Yönetici 1 kişi kalmıştı en son, o da başa çıkamayınca koyverdi sanırım
Evet 1000kitap uygulamanın adı. Google play ve app store indir bence dene sen de ..
Kitapları bilgisayar üzerinden aktarmak daha rahat ama telefon uygulamasına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?