Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de gördüm Biletix'te de gitmeyim bari fiyatı da az değil zira 67 lira. Onun yerine mis gibi DT'nin operalarına giderim hem de 10 liraya.

Gitmem. Hatta şimdi anımsadım, burada da paylaşmıştın ertesi gün, evet. Çok teşekkür ederim vakit kaybımı önlediğin için. Haklısın aslında, _meLinDa_ 'nın orjinaline gittiğini bilmediğimden, bu bilet fiyatlarına göre şahane bir müzikal beklemiyordum ama vaktimi de kaybetmeyi istemiyorum. Zaten geçen sene sonunda eşimi Haldun Dormen'in bir oyununa götürerek kötü oyun tecrübemi fazlasıyla doldurmuşken seni dinlemek istiyorum. Tekrar teşekkür ederim.

Kızlar bir şey sorucam, ben şimdi ilk defa D&R'ın internet sitesinden alışveriş yapıyorum da bu taksit seçeneğini nasıl belirliyoruz, ödeme yaparken taksit seçebileceğim bir yer göremedim. Siz biliyorsunuzdur.

Ben de gördüm Biletix'te de gitmeyim bari fiyatı da az değil zira 67 lira. Onun yerine mis gibi DT'nin operalarına giderim hem de 10 liraya.
gerçekten DT bunların yanında olağanüstü.

rica ederim canım. sevgiler.
kredi kartı bilgilerini girince sayfanın altında çıkıyor ama nacizane bir de idefix'e bak istersen, aslında ikisi de Doğan grubunun ama indirim oranları değişiyor.

Ya ben de direkt bilgileri yazıyorum siparişi tamamla diye geliyor hiç taksit seçeneği göremedim tarayıcım mı sıkıntılı acaba? Idefix daha pahalı bu arada alacağım kitaplarda 2-3 lira oynuyor.

Ya ben de direkt bilgileri yazıyorum siparişi tamamla diye geliyor hiç taksit seçeneği göremedim tarayıcım mı sıkıntılı acaba? Idefix daha pahalı bu arada alacağım kitaplarda 2-3 lira oynuyor.
belki olabilir cepten mi giriyorsun bazen cep telefonuyla uyum olmuyor.
Cicoretti Lisbeth Salander olmuş profilin Yakışmış [/QUOTE teşekkür ederiimm canım. bu suratsızı çok seviyorum ben :))) @geveze_kelebek

Isım aynı ama kadro bambaşka melinda zorlu da gitti gerçek ekiple sizin dediğiniz sürekli dolaşan ve cico ortasında çıkmıştı galiba o ekip

Selam kızlar Swann'ların Tarafı nihayet bitti. İkinci bölümünü daha çok sevdim ama yine de şimdilik devam kitaplarını okumayı düşünmüyorum, daha rahat daha geniş bir zamanda okumak gerek sanırım tam anlayabilmek için.

Yeni kitabım çok. Kimdir Bu Mitat Karaman, Yaşasın Orgazm ve Çocuğunuza Sınır Koyma kitaplarına başlayacağım. Artık nasıl okurum bilemiyorum başlayalım sonrası nasip kısmet

Cicom bilgilendirmiş sağolsun, 460 tl bayıldım ben biletlere iki kişi
Ama ayda yılda bir güzel müzikal geliyo zorluya o sebeple değer

Annecim çıktı ameliyattan çok iyi çok şükür
Çabucak toparlanıcak inşallah
Meme kanseri teşhisi kondu ama çok erken teşhis olduğu için sadece kitleyi aldılar
Sonrasında sanırım radyoterapi alacak sadece
Tamamen kurtulsun iyileşsin inşallah
Kimse ihmal etmesin kızlar, yılda 1 en azından meme usg ve smear yaptırın

günaydın arkadaşlar vikitapa bilgisayrdan otomatik giriş yapıyordum güncelleme yapıkınca gitti telden de giremiyorum şifre de güncelleyemiyorum ne yapabilirim
ben de bugun denedim bayadır girmiyordum email adresimi kabul etmedi yeni hesap almak zorunda kaldım.

acil sifalar canım tek basına kitle alındıysa baya erken teshis olmus buna çok sevindim annecigine de bol bol moral ve saglık diliyorum. Çok geçmiş gitmiş olsun böylece.

ben maili yanlış girmişim canım diğerini girince kabul etti farkettim seni

Merhaba herkese
Bu aralar başka önceliklerim olduğundan mütevellit kitap okuyamıyordum. Bugün uzun bir metro yolculuğu yapacaktım, yanıma Paul Auster in Kırmızı Defter kitabını aldım. 78 sayfalık bir kitap. Yolda bitti zaten. Kitapta yazanlar yazarın gerçek anıları galiba. Bir de okurken aklıma Sunay Akın kitapları geldi. Anlatımı benziyordu. Sunay Akın da anlattığı olaylarda bir kişiyi anlatıyor da sonunda da aslında o kişi bu kişi diye acayip bir tesadüfü bize açıklıyor ya, hah işte bu da böyleydi. İfade edebildim mi bilmiyorum.
Velhasıl güzel bir kitaptı.

_meLinDa_ annene geçmiş olsun diliyorum. Erken evrede yakalanması büyük şans. Meme kanseri ileri evreye kadar ulaşınca ölümcül metastazlara yol açabiliyor. Allah korusun, Allah sizden uzak etsin. Çok çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun.

Merhaba , Damızlık kızın öyküsü bitti.
Okumaya başlayınca bir iğne batırılmış gibi hissettim .ilerledikçe sayfalar iğne daha da derine indi uyuştum...
Ne yazık ki distopya olarak görülmüyor. Bu geçiş öyküsü gerçek. Hala birşekilde yaşanıp ,bu fikirler uygulanıyor.
İşte bu yüzden daha da acıtıyor.

Nermin YILDIRIM - Unutma Dersleri bitti.

Yazarla tanışmama vesile olan ilk kitaptı. Mükemmel bir kurgu ve okuyanı sıkmayan nükteli bir anlatımı vardı. Kitap her ne kadar eşini aldatan bir kadının yasak aşkını unutmak istemesini konu alsa da sıradan bir unutma hikayesinden çok daha fazlasıyla karşılaşıyorsunuz. İnsan bu hayatta en çok neyden korkarsa sınavı da o oluyor. Ben çok beğendim, biran önce diğer kitaplarını da okumak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…