- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.381
Müzik kulağın varsa sakın gitme arkadaşım. Melinde orjinal fransız olanına gitti o da zaten sadece istanbul'a geldi Zorlu center'a. ben senin bahsettiğin müzikale gittim ve sırf başka insanlar rahatsız olmasın diye arayı bekledim çıkmak için. Sinirlerim bozuldu. Peki neden? oyundaki çoğu oyuncu detone, şarkılar çok uydurma laylaylom hey hey gibi falan hele bir arada kaldım şarkksı vardı hiç unutmuyorum :))) susam sokagı geliyor aklıma :))) hahahah , sahneye bir tane trambolin getirmişler zıplayıp takla atan geçiyor ben anlamadım müzikal mi sirk gösterisi mi koreografi de çok uydurmaydı zaten hatta bir kısmı doğaçlamaydı galiba. Bu fikirler göreceli olabilir elbet ama şöyle söyliyim koca salonda 5-10 kişi alkışlıyordu. Neyse dışarı çıktık sormulu kişilyle konustuk bu nedir böyle özensiz oyun olur mu diye adam orjinalinin biletleri bilmem ne kadar dedi ben söyle tercüme ettim 50 tlye anca bu kadar kardeşim :)))) çok konuştm belki ama resmen Notre Dome ismini kullanarak insanları avlıyorlar ve çok özensizler. Oyunda kulaklarımı tıkadım birkac kez o kadar diyim :)))) sonradan tanıtımına baktım da ingiliz fransız dansçılar gibi birşey yazıyordu:)) bulabildigim bütün mecralarda paylasıyorum ben bu tecrubemi :)) ha belki 1.5 yılda çok çalışmışlar rezaleti düzeltmişlerse de bilemem . Gidersen tecrubelerini anlatmanı isterim.
Müzik kulağın varsa sakın gitme arkadaşım. Melinde orjinal fransız olanına gitti o da zaten sadece istanbul'a geldi Zorlu center'a. ben senin bahsettiğin müzikale gittim ve sırf başka insanlar rahatsız olmasın diye arayı bekledim çıkmak için. Sinirlerim bozuldu. Peki neden? oyundaki çoğu oyuncu detone, şarkılar çok uydurma laylaylom hey hey gibi falan hele bir arada kaldım şarkksı vardı hiç unutmuyorum :))) susam sokagı geliyor aklıma :))) hahahah , sahneye bir tane trambolin getirmişler zıplayıp takla atan geçiyor ben anlamadım müzikal mi sirk gösterisi mi koreografi de çok uydurmaydı zaten hatta bir kısmı doğaçlamaydı galiba. Bu fikirler göreceli olabilir elbet ama şöyle söyliyim koca salonda 5-10 kişi alkışlıyordu. Neyse dışarı çıktık sormulu kişilyle konustuk bu nedir böyle özensiz oyun olur mu diye adam orjinalinin biletleri bilmem ne kadar dedi ben söyle tercüme ettim 50 tlye anca bu kadar kardeşim :)))) çok konuştm belki ama resmen Notre Dome ismini kullanarak insanları avlıyorlar ve çok özensizler. Oyunda kulaklarımı tıkadım birkac kez o kadar diyim :)))) sonradan tanıtımına baktım da ingiliz fransız dansçılar gibi birşey yazıyordu:)) bulabildigim bütün mecralarda paylasıyorum ben bu tecrubemi :)) ha belki 1.5 yılda çok çalışmışlar rezaleti düzeltmişlerse de bilemem . Gidersen tecrubelerini anlatmanı isterim.
gerçekten DT bunların yanında olağanüstü.Ben de gördüm Biletix'te de gitmeyim bari fiyatı da az değil zira 67 lira. Onun yerine mis gibi DT'nin operalarına giderim hem de 10 liraya.
rica ederim canım. sevgiler.Gitmem. Hatta şimdi anımsadım, burada da paylaşmıştın ertesi gün, evet. Çok teşekkür ederim vakit kaybımı önlediğin için. Haklısın aslında,_meLinDa_ 'nın orjinaline gittiğini bilmediğimden, bu bilet fiyatlarına göre şahane bir müzikal beklemiyordum ama vaktimi de kaybetmeyi istemiyorum. Zaten geçen sene sonunda eşimi Haldun Dormen'in bir oyununa götürerek kötü oyun tecrübemi fazlasıyla doldurmuşken seni dinlemek istiyorum. Tekrar teşekkür ederim.
kredi kartı bilgilerini girince sayfanın altında çıkıyor ama nacizane bir de idefix'e bak istersen, aslında ikisi de Doğan grubunun ama indirim oranları değişiyor.Kızlar bir şey sorucam, ben şimdi ilk defa D&R'ın internet sitesinden alışveriş yapıyorum da bu taksit seçeneğini nasıl belirliyoruz, ödeme yaparken taksit seçebileceğim bir yer göremedim. Siz biliyorsunuzdur.
gerçekten DT bunların yanında olağanüstü.
rica ederim canım. sevgiler.
kredi kartı bilgilerini girince sayfanın altında çıkıyor ama nacizane bir de idefix'e bak istersen, aslında ikisi de Doğan grubunun ama indirim oranları değişiyor.
belki olabilir cepten mi giriyorsun bazen cep telefonuyla uyum olmuyor.Ya ben de direkt bilgileri yazıyorum siparişi tamamla diye geliyor hiç taksit seçeneği göremedim tarayıcım mı sıkıntılı acaba? Idefix daha pahalı bu arada alacağım kitaplarda 2-3 lira oynuyor.
Cicoretti Lisbeth Salander olmuş profilin Yakışmış [/QUOTE teşekkür ederiimm canım. bu suratsızı çok seviyorum ben :))) @geveze_kelebek
belki olabilir cepten mi giriyorsun bazen cep telefonuyla uyum olmuyor.
Isım aynı ama kadro bambaşka melinda zorlu da gitti gerçek ekiple sizin dediğiniz sürekli dolaşan ve cico ortasında çıkmıştı galiba o ekipGünaydınlar herkese
_meLinDa_ gitmiş olduğun müzikalin tam adı Notre Dame Quasimodo Müzikali miydi? Buraya da geliyor. Senden öneri almak istedim. Daha önce bu müzikali hiç canlı izlemediğimi de belirteyim. Teşekkür ederim. :)
ben de bugun denedim bayadır girmiyordum email adresimi kabul etmedi yeni hesap almak zorunda kaldım.günaydın arkadaşlar vikitapa bilgisayrdan otomatik giriş yapıyordum güncelleme yapıkınca gitti telden de giremiyorum şifre de güncelleyemiyorum ne yapabilirim
acil sifalar canım tek basına kitle alındıysa baya erken teshis olmus buna çok sevindim annecigine de bol bol moral ve saglık diliyorum. Çok geçmiş gitmiş olsun böylece.Cicom bilgilendirmiş sağolsun, 460 tl bayıldım ben biletlere iki kişi
Ama ayda yılda bir güzel müzikal geliyo zorluya o sebeple değer
Annecim çıktı ameliyattan çok iyi çok şükür
Çabucak toparlanıcak inşallah
Meme kanseri teşhisi kondu ama çok erken teşhis olduğu için sadece kitleyi aldılar
Sonrasında sanırım radyoterapi alacak sadece
Tamamen kurtulsun iyileşsin inşallah
Kimse ihmal etmesin kızlar, yılda 1 en azından meme usg ve smear yaptırın
ben maili yanlış girmişim canım diğerini girince kabul etti farkettim seniben de bugun denedim bayadır girmiyordum email adresimi kabul etmedi yeni hesap almak zorunda kaldım.
acil sifalar canım tek basına kitle alındıysa baya erken teshis olmus buna çok sevindim annecigine de bol bol moral ve saglık diliyorum. Çok geçmiş gitmiş olsun böylece.
Çok geçmiş olsun.Cicom bilgilendirmiş sağolsun, 460 tl bayıldım ben biletlere iki kişi
Ama ayda yılda bir güzel müzikal geliyo zorluya o sebeple değer
Annecim çıktı ameliyattan çok iyi çok şükür
Çabucak toparlanıcak inşallah
Meme kanseri teşhisi kondu ama çok erken teşhis olduğu için sadece kitleyi aldılar
Sonrasında sanırım radyoterapi alacak sadece
Tamamen kurtulsun iyileşsin inşallah
Kimse ihmal etmesin kızlar, yılda 1 en azından meme usg ve smear yaptırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?