Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba hanımlar,

Şanzelize Düğün Salonu - Tarık Tufan, sf.244'teyim. Kitabı çok beğendim, ilk defa Tarık Tufan okuyorum. Burada okuyan arkadaşlardan karar verip almıştım, ve tabi ki pişman olmadım
Ben de yavas yavas Turk klasiklerini tamamliycam ve okuycam insallah

İyi pazarlar kızlar
Dün savaş ve barış maceramın sonunu getirdim çok şükür
Son sözün 2. Bölümünde sıkıldım ama onun dışında iyi ki sizlerle gaza gelip okudum
Bu klasiği de okunmuşlarımın arasına kattığım için mutluyum
Daha az sayfayla da anlatılabilirmiş ama Tolstoy amcam böyle uygun görmüş

Kızıla boyalı saçlar okumaya devam edicem, henüz içine giremedim kitabın

Süper bir analiz canım yüreğine fikirlerine sağlık. Ben de yıllardır okumak istedim ancak hala kısmet olmuş değil. Geçen yıl günümde çok istemiştim ama almadınız hainler

günaydın mutlu haftalar hepinize,
haftasonu Ben, Robot'u bitirdim kitaba başlarken Asimov hakkında yazılanları okurken 470 den fazla kitap yazdığını okudum bu nasıl oluyo ben anlamadım acaba öyküler de dahil mi? herneyse kitap yapay zekayı irdeleyerek esasında insan doğasını gözümüzün önüne koyan bir kitaptı bence bazı öyküleri okurken kıkırdadım bazılarında insanoğlunun yaradılış özelliklerini içgüdülerini düşündüm ve keyifle bitirdim.
Yeni kitabım Damızlık Kızın Öyküsü syf 83deyim. şuan ağır ilerliyor anlatılanları hazmetmek için ben de vitesi büyütmedim açıkcası.
İyiakşamlar sf,450-Ben çabuk bitiremeyenlerdenim, sürekli aynı kitaptan bildirim yayınlıyorum:) çalışıyorum ve vaktim kısıtlı oluyor.
Merhaba sizinle pek iletişimimiz yok açıkcası daha fazla paylaşım yapmanız sizin için de bizim için de daha güzel olur kanaatindeyim bazen mesajınızı görüyorum kısa ve öz 'aynı kitap syf..deyim'. tarzında oluyor açıkcası çok sık da girmediğinizden ben hatırlamıyorum hangi kitabı okudugunuzu ya da o kitaptan keyif alıp almadıgınızı bilemiyorum. Aramızda daha çok vakit geçirmenizi dilerim. Güzel günler.

canım enfes bir yorumenfes bir bilgilendirme. Kendi adıma çok çok teşekkür ederim.

Merhaba hanımlar,

Şanzelize Düğün Salonu - Tarık Tufan, sf.244'teyim. Kitabı çok beğendim, ilk defa Tarık Tufan okuyorum. Burada okuyan arkadaşlardan karar verip almıştım, ve tabi ki pişman olmadım
Beğenmene çok sevindim.

Şaka bi yana sağlam indirim olursa haber verin alayım ben de
set indirimi olur arada ama Proust için hiç görmedim yıllardır

Süper bir analiz canım yüreğine fikirlerine sağlık. Ben de yıllardır okumak istedim ancak hala kısmet olmuş değil. Geçen yıl günümde çok istemiştim ama almadınız hainler

Teşekkür ederim canım. Aaa nasıl gün arkadaşlarıymış onlar öyle, inanamıyorum. Denk gelirsem indirime mutlaka haber ederim, ben de zaten tek tek alıyorum, dikkatle bakınıyorum etrafa. Sen de okurken keyif alırsın umarım.

canım enfes bir yorumenfes bir bilgilendirme. Kendi adıma çok çok teşekkür ederim.

Sağ ol canım, rica ederim. Kitaba karşı hislerimiz karşılıklı olur umarım sen de okuduğun zamanlarda.

_________

Wilbur Smith__Güneşin Zaferi'ne başladım. 48. sayfadayım. Yeni başladım, konunun içine girene kadar biraz ağır ilerleyebilirim gibi geliyor.

Günaydın.
Lizbon'a Gece Treni en geç yarın bitmiş olur. Kitap yavaş ilerleyen, tempoyu arttırmayan bir hikaye. Fakat kitabın içerisinde bahsedilen başka bir kitap daha var ve felsefi açısından çok verimli düşünceler paylaşıyor. O kısımları okumayı çok sevdim. Uzun zamandır kelimeleri içimden tane tane okumamıştım. Hem bitsin, hem bitmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…