- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.041
Geçmiş olsun canım, hemencecik geçer inşallahselamlar kızlar
yine hastalık çanları çalıyo benim için, bıktım hasta olmaktan, şu kış bitsin gitsin artık ya
evde Savaş ve Barış okumaya devam ediyorum, 650 ye kadar geldim sanırım, cuma bitirmek istiyorum ama kısmet
bugün şehir dışında duruşmam var yine, Kızıla Boyalı Saçları okumaya çalışıcam
gönlüm danalar gibi yatmaktan yanaama lanet olası işler bitmiyo
Ben de yıllardır erteliyorum hayal kırıklığına uğramak istemedigim için senin yorumun benim için değerli:)günaydın arkadaşlar,
dün biraz okuma fırsatı bulabildim sonunda Örümcek Ağındaki Kız syf 98. kitap çok güzel başladı bu kitabı S. LARSSON'un taslağından yola çıkarak David LAGERCRANTZ yazmış iki yazar da gazetecilik kökenli. Şu ana kadar rahmetli Stieg Larsson'un dili gibi okudum değişeceğini sanmıyorum. Asıl kitap ilerledikçe olay örgüsünden anlaşılacak Lagercrantz'ın serinin hakkını verip veremediği.
Bu ara pek okuma hevesim yok kafamda da başka meşguliyetler var o sebeple böyle polisiye vs sürükleyici birşeyler okusam iyi olacak gibi geliyor.
geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum sağlık seninle olsun.
Şuana kadar gayet güzel ilerliyor ama acaba 4. kitabın taslağı zaten hazırda vardı o yüzden mi? Bilmiyorum yine de Stieg gibi yazıyor bu adam bence. Asıl 5. kitabı merak etmeye başladım şimdiden.Ben de yıllardır erteliyorum hayal kırıklığına uğramak istemedigim için senin yorumun benim için değerli:)
4. Kitap yarim kaldı diye hatırlıyorum tee zamanında k diye çok tatlı bir kitap dergisi vardi milliyet ya da hürriyetin ekiydi orda okumuştum . Üniversite zamanımda 10 yıl olmuş bu dergi çok popülerdi çok severdim rahmetliyi :)Şuana kadar gayet güzel ilerliyor ama acaba 4. kitabın taslağı zaten hazırda vardı o yüzden mi? Bilmiyorum yine de Stieg gibi yazıyor bu adam bence. Asıl 5. kitabı merak etmeye başladım şimdiden.
Ayyy canım şımardım ya bi nebze güzelliklerle buluşturmamda pay olmuşsa ne mutlu banaÇok beğendim canım zamanlaman da harikaydı tektar teşekkür ederim. Zaten Ursula okuma hevesim de ilk senden kaynaklaydı. Bir çok yazarı senden sebep merak ettim ve okuduklarımın çoğunu da sevdim. Bunun için de ayrı bir teşekkürü hakediyorsun çok sağol
MelekEskisi, hakkında hayırlısı olsun.Filozof__Prenses Bu kadar emek vermeme değmedi. Kötü geçti ama sebebi ben değilim, sınavın geçilmemesi için elinden geleni yapan komisyon. Çocuğumdan, eşimden zaman çaldım, buna üzüldüm. Haftaya açıklanır ama kazanamayacağım ortada. Bir sürpriz olmaz. Teşekkür ederim sorduğun için.
Cicoretti teşekkür ederim. Yakınlarda Gratis yok. Uğramaya çalışacağım.suan indirimli sanırım 11.90
Axelia kolay gelsin. Yeni şehire kolay adapte olmanızı dilerim.Ben bu ay henuz ne bir kitaba baslayabildim ne de bititrbildim.
Sehir degisikligi ile tasiniyoruz...
Olsukca yorucu bir surec.
NAR Allah rahmet eylesin.İyi akşamlar bugün de hiç okumadım. Bir cenaze haberi aldım çıktım evden yeni girdim eve. (yakınım değildi hatta tanımadığım biri ama gitmem gereken bir yerdi ) Şimdide yorgunum okuyasım yok.
Melinda geçmiş olsun.selamlar kızlar
yine hastalık çanları çalıyo benim için, bıktım hasta olmaktan, şu kış bitsin gitsin artık ya
evde Savaş ve Barış okumaya devam ediyorum, 650 ye kadar geldim sanırım, cuma bitirmek istiyorum ama kısmet
bugün şehir dışında duruşmam var yine, Kızıla Boyalı Saçları okumaya çalışıcam
gönlüm danalar gibi yatmaktan yanaama lanet olası işler bitmiyo
Filocuğum biyopsi sonucunu bekliyoruz hala çıkmadıMerhaba Kitapsever Hatunlar.
Kitabım bitti. Bu kitapla beraber Tess GERRITSEN'in on bir kitaplık Rizzoli & Isles Serisi'ni bitirmiş oldum.
yeni kitabıma henüz karar vermedim.
MelekEskisi, hakkında hayırlısı olsun.
Cicoretti teşekkür ederim. Yakınlarda Gratis yok. Uğramaya çalışacağım.
Axelia kolay gelsin. Yeni şehire kolay adapte olmanızı dilerim.
NAR Allah rahmet eylesin.
Melinda geçmiş olsun.
Annen iyi mi?
İyi olmaya çalışıyoruz. Babamı ayakta tutmaya çalışıyoruz. Aynı binada oturuyorduk biz çok yakındık. Rabbim mekanını cennet eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?