Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçmiş olsun canım, hemencecik geçer inşallah

Ben de yıllardır erteliyorum hayal kırıklığına uğramak istemedigim için senin yorumun benim için değerli:)

Ben de yıllardır erteliyorum hayal kırıklığına uğramak istemedigim için senin yorumun benim için değerli:)
Şuana kadar gayet güzel ilerliyor ama acaba 4. kitabın taslağı zaten hazırda vardı o yüzden mi? Bilmiyorum yine de Stieg gibi yazıyor bu adam bence. Asıl 5. kitabı merak etmeye başladım şimdiden.

Şuana kadar gayet güzel ilerliyor ama acaba 4. kitabın taslağı zaten hazırda vardı o yüzden mi? Bilmiyorum yine de Stieg gibi yazıyor bu adam bence. Asıl 5. kitabı merak etmeye başladım şimdiden.
4. Kitap yarim kaldı diye hatırlıyorum tee zamanında k diye çok tatlı bir kitap dergisi vardi milliyet ya da hürriyetin ekiydi orda okumuştum . Üniversite zamanımda 10 yıl olmuş bu dergi çok popülerdi çok severdim rahmetliyi :)

Ayyy canım şımardım ya bi nebze güzelliklerle buluşturmamda pay olmuşsa ne mutlu bana

Merhaba Kitapsever Hatunlar.
Kitabım bitti. Bu kitapla beraber Tess GERRITSEN'in on bir kitaplık Rizzoli & Isles Serisi'ni bitirmiş oldum.

yeni kitabıma henüz karar vermedim.
MelekEskisi, hakkında hayırlısı olsun.

suan indirimli sanırım 11.90
Cicoretti teşekkür ederim. Yakınlarda Gratis yok. Uğramaya çalışacağım.
Ben bu ay henuz ne bir kitaba baslayabildim ne de bititrbildim.

Sehir degisikligi ile tasiniyoruz...
Olsukca yorucu bir surec.
Axelia kolay gelsin. Yeni şehire kolay adapte olmanızı dilerim.
İyi akşamlar bugün de hiç okumadım. Bir cenaze haberi aldım çıktım evden yeni girdim eve. (yakınım değildi hatta tanımadığım biri ama gitmem gereken bir yerdi ) Şimdide yorgunum okuyasım yok.
NAR Allah rahmet eylesin.
Melinda geçmiş olsun.
Annen iyi mi?

Filocuğum biyopsi sonucunu bekliyoruz hala çıkmadı
Bakalım neticeye göre tedaviye başlanacak

Raonoke Kızları bitti. çok çok mide bulandırıcı bir konu, ensest ilişki ustalıkla yazılmıştı. cinayet, çarpık ilişkiler ve sürpriz bir son içeren çarpıcı bir kitaptı. yazar aslında distopik kitaplar yazıyor ama bence genç yetişkin-gerilim tarzında daha başarılı. böyle devam etmeli.

Herkese günaydın ve kadınlar günümüz kutlu olsun
Topiğin hastalık sırası bana geçti galiba, dünden beri azıcık ağrıyor galiba dediğim boğazım bir gecede nasıl başardıysa ciğerlerime kadar indirmiş ağrıyı. Öksüremiyorum bile acıdan
Neyse Allah sağlık versin diyelim ve bildirimimi yapayım.
Gün Olur Asra Bedel sayfa 139dayım.yataktan çıkmadan bir bölüm daha okuyacağım şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…