Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Başınız sağ olsun canim

C Calcifer başınız sağolsun.Allah sabır versin

Günaydın herkese
İçimizdeki Şeytan syf 43.

C Calcifer başınız sağ olsun, Rabbim mekanını cennet eylesin.

başın sağolsun, Rabbim sabır versin inşallah
mekanı cennet olsun

C Calcifer Allah rahmet eylesin
@bibliophile hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin

Selam Kızlar

İyi Haftalar

C Calcifer canım başınız sağolsun. Rabbim sabır versin..

Havva'nin üç kızı 200 lerdeyim ama bugün kargom gelecek Swamm'ların tarafına başlayacağım.

Mutluluklar diliyorum, Allah tamamına erdirsin. :)

Başınız sağ olsun, geride kalanlara uzun ömürler diliyorum.

C Calcifer basiniz sagolsun. Allah geride kalanlara uzun omurler versin.
Filozof__Prenses
Hepinizden Allah razı olsun kızlar

Selamlar.
Çavdar Tarlasında Çocuklar bitti.
İcindeki küfür ve argo beni rahatsız etmedi.
Ama yarısına kadar boşuna okuyorum, bana bir şey katmiyor, beni etkilemiyor ki dedim.
Okudukça Holden'in serseri diye bilinen kişiliğinin altında nasıl naif, duygusal,düşünceli ve kırılgan bir ruhunun oldugunu gördüm. Ve sevdim

İyi akşamlar bugün de hiç okumadım. Bir cenaze haberi aldım çıktım evden yeni girdim eve. (yakınım değildi hatta tanımadığım biri ama gitmem gereken bir yerdi ) Şimdide yorgunum okuyasım yok.

İyi akşamlar bugün de hiç okumadım. Bir cenaze haberi aldım çıktım evden yeni girdim eve. (yakınım değildi hatta tanımadığım biri ama gitmem gereken bir yerdi ) Şimdide yorgunum okuyasım yok.

Başınız saolsun kuzum. Allah yakınlarına sabır versin inşallah

günaydın arkadaşlar,
dün biraz okuma fırsatı bulabildim sonunda Örümcek Ağındaki Kız syf 98. kitap çok güzel başladı bu kitabı S. LARSSON'un taslağından yola çıkarak David LAGERCRANTZ yazmış iki yazar da gazetecilik kökenli. Şu ana kadar rahmetli Stieg Larsson'un dili gibi okudum değişeceğini sanmıyorum. Asıl kitap ilerledikçe olay örgüsünden anlaşılacak Lagercrantz'ın serinin hakkını verip veremediği.
Bu ara pek okuma hevesim yok kafamda da başka meşguliyetler var o sebeple böyle polisiye vs sürükleyici birşeyler okusam iyi olacak gibi geliyor.
geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum sağlık seninle olsun.

Merhabalar kız,ar bir süredir yazamazdım
Okuyorum ama sınava hazırlık dönemim olduğu için günde 30 40 sayfa ancak.
Böyle olunca da bir kitabın bitmedi 2 haftayı buluyor
Buraya 2 hafta boyunca günlük bildirimlerimde aynı kitabı yazmaktan rahatsızlık duydum.
Bu okumam 4.5 ay böyle devam edecek malesef
Ondan sonra bildirim yaparım inşallah

Bu sürede osman balcigil in ipek sabah lik kitabını bitirdim
Güzel kitapti. Bir gazeteci nin kurtuluş savaşı yıllarından 2. Dünya savaşına uzanan hayat hikayesini anlatmıştı.

Yazarın celile ve yeşil mürekkep kitabını beğendiğim gibi bu kitabını da begendim.

Şimdi elimdeki kitap klasiklerden aşk ve gurur.

Çok sağol..

Beğendiğine çok çok sevindim canım. Sana günde aldım ama daha kendim okumadım

selamlar kızlar
yine hastalık çanları çalıyo benim için, bıktım hasta olmaktan, şu kış bitsin gitsin artık ya
evde Savaş ve Barış okumaya devam ediyorum, 650 ye kadar geldim sanırım, cuma bitirmek istiyorum ama kısmet
bugün şehir dışında duruşmam var yine, Kızıla Boyalı Saçları okumaya çalışıcam
gönlüm danalar gibi yatmaktan yana ama lanet olası işler bitmiyo

Beğendiğine çok çok sevindim canım. Sana günde aldım ama daha kendim okumadım
Çok beğendim canım zamanlaman da harikaydı tektar teşekkür ederim. Zaten Ursula okuma hevesim de ilk senden kaynaklaydı. Bir çok yazarı senden sebep merak ettim ve okuduklarımın çoğunu da sevdim. Bunun için de ayrı bir teşekkürü hakediyorsun çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…