• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba herkese :)

Kitap bildirimi yapmadığımı fark ettim. Yeni bir kitaba başladım, biraz da kendimi geliştirebilmek adına. John ve Rita Sommers-Flanagan'ın Klinik Görüşme: Psikolojik Değerlendirme Esasları. Epey kalın bir kitap bakalım ne zaman bitiririm.

Kızlar bu sıralar biraz bilgi içerikli kitaplar okumak istiyorum, onun haricinde her ay Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi'nden bir kitap ve her ay merak ettiğim yeni bir yazarın kitabı şeklinde bir plan yaptım. O yüzden dün akşam biraz araştırdım, bilgi içerikli dediğim kısma dahil ilgimi çeken kitaplar şöyle:
Tüfek Mikrop ve Çelik Jared Diamond
Kitleler Psikolojisi Gustave Le Bon
Sevme Sanatı Erich Fromm
Zamanın Kısa Tarihi Stephen Hawking
Kör Saatçi Richard Dawkins

Bu kitapları okuduysanız; öneriniz ya da negatif yorumunuz varsa alırım :KK39:

Tüfek Mikrop ve Çelik var bende ama okumak kısmet olmadı hala, basımı yoktu bir ara şimdi var mı bilmiyorum. Zamanın Kısa Tarihi de olabilir kitaplığımda, kontrol etmem lazım.
Diğerlerini not ettim. Teşekkürler. :KK28:

Tüfek Mikrop ve Çelik var bende ama okumak kısmet olmadı hala, basımı yoktu bir ara şimdi var mı bilmiyorum. Zamanın Kısa Tarihi de olabilir kitaplığımda, kontrol etmem lazım.
Diğerlerini not ettim. Teşekkürler. :KK28:
Rica ederim ;) kitapyurdunda geçici olarak temin edilemiyor diyor, diğer kitaplar var. Ona da bakarım ara ara. Gerçi her yerde ağır bir kitap demişler hem de 662 sayfa ama zorlarsam altından kalkarım. Sapiensi severek okumuştum bu da ona benzer bir kitap.

bir civciv annesi bir civciv annesi tebrik ederim, nişanlılık çok stresli gerçekten:confused:ama bir taraftan da güzel bir dönem. İnşallah her şey gönlünce olur, sevimli duvarları kitaplarla dolu bir yuvan olur:KK200:

çok teşekkür ederim. ayaklarım yere basmıyor zaten şükür ki çok mutluyum, mutluyuz :KK23:

Olumsuz ailenin yarisina geldim. Olum yadigarlari kitabina basladim bir de onda da 40 li sayfalardayim. Gecen hafta basladigim kral lear sayfa 80, Ay isigi sayfa 60, ara ara da shakespeare sonelerden birkac tane okuyarak ilerliyorum sayfa kac hatirlamiyorum. Bu hafta bu kitaplardan bitirebildigim kadarini bitirebilmeye calisacagim. Bu sayede merak ettigim yeni kitaplara baslayabilirim:))

Hanımlar şimdi Stefan Zweig - Satranç bitirdim ve nasıl güzel bir kitaptı tarif edemem. Sanırım Dostoyevskiden sonra başka bir favori yazar kazandım. Aldı götürdü kitap beni. Bayıldım :KK200:

Okumayan varsa acilen gidip okusun.
Ben okurken o kadar akıcı ki elimden bırakamamıştım, kısa bir kitap zaten bir oturmada bitivermişti.

Back