- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #23.001
yıllardır çok istediğim bişey karadeniz i gezmek ama çocuklarımın biraz daha büyümesi lazım iki yıl sonra çok iyi bi şekilde gezmek istiyorum aslında gidebilirim ama onların da hatırlamasını istiyorumMerhaba herkese
Çok güzel bir hafta sonu geçirdim.Karadeniz havası alıp stres attım bol bol
Yolda Son Ada’yı bitirdim.Tek kelimeyle bayıldım ama içim çok acıdı.
Yeni kitabım Aklımla Dalga Geçme
ben de daha iki kitabını okudum ve insan psikolojısını tarifine bayıldım bütün kitaplarını okumayı düşünüyorumHanımlar şimdi Stefan Zweig - Satranç bitirdim ve nasıl güzel bir kitaptı tarif edemem. Sanırım Dostoyevskiden sonra başka bir favori yazar kazandım. Aldı götürdü kitap beni. Bayıldım
Okumayan varsa acilen gidip okusun.
nasıl gidiyo?Günaydın
Germinal sayfa 300
Çok gerçekçi bir kitap, her anı içindeymiş gibi okuyorum. Bu kitap sayesinde kömür işçileriyle ben de madene indim o nefes darlığı hissini yaşadım nerdeyse. Sıkılmadan okuyorum, bir tek isimler çok karışık ve karakterler fazla... İsimleri not ederek ilerledim bir yerden sonra oturdu.nasıl gidiyo?
ay sonuna doğru başlayabileceğim ben de sanırım
ben de çok merak ediyorumÇok gerçekçi bir kitap, her anı içindeymiş gibi okuyorum. Bu kitap sayesinde kömür işçileriyle ben de madene indim o nefes darlığı hissini yaşadım nerdeyse. Sıkılmadan okuyorum, bir tek isimler çok karışık ve karakterler fazla... İsimleri not ederek ilerledim bir yerden sonra oturdu.
Bende okumak istiyorum. Ama kıyıp hepsini bir anda bitirmek istemiyorum. Biyografi türünde de eserleri varmış. Onlar için de çok güzel diyorlar.ben de daha iki kitabını okudum ve insan psikolojısını tarifine bayıldım bütün kitaplarını okumayı düşünüyorum
ben de çok beğenmiştimÇok gerçekçi bir kitap, her anı içindeymiş gibi okuyorum. Bu kitap sayesinde kömür işçileriyle ben de madene indim o nefes darlığı hissini yaşadım nerdeyse. Sıkılmadan okuyorum, bir tek isimler çok karışık ve karakterler fazla... İsimleri not ederek ilerledim bir yerden sonra oturdu.
yıllardır çok istediğim bişey karadeniz i gezmek ama çocuklarımın biraz daha büyümesi lazım iki yıl sonra çok iyi bi şekilde gezmek istiyorum aslında gidebilirim ama onların da hatırlamasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?