Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba herkese

Çok güzel bir hafta sonu geçirdim.Karadeniz havası alıp stres attım bol bol

Yolda Son Ada’yı bitirdim.Tek kelimeyle bayıldım ama içim çok acıdı.

Yeni kitabım Aklımla Dalga Geçme
yıllardır çok istediğim bişey karadeniz i gezmek ama çocuklarımın biraz daha büyümesi lazım iki yıl sonra çok iyi bi şekilde gezmek istiyorum aslında gidebilirim ama onların da hatırlamasını istiyorum

ben de daha iki kitabını okudum ve insan psikolojısını tarifine bayıldım bütün kitaplarını okumayı düşünüyorum

Günaydın
Dünyaya Orman Denir sayfa 87, biraz zor okunuyor gibi ama yine de çok güzel bir kitap.
Swan'ların Tarafı'na dün bir giriş yaptım ama zor okuyacağım gibi ağır ilerliyor sadece evde okuyup bir aya yaymayı ve sindirerek okumayı düşünüyorum ama ilerleyen sayfalarda kitabın içine girebilirsem hız kazanabilirim belki.

Merhaba,

Vatan yahut Silistre bitti.Eşimin hediyesi "Bulantı"ya başladım.Kendisi Jean-Paul Sartre hayranıdır,Özgürlük Yolları serisine de başlatacak yakında sanırım beni,çok tedirginim :)
Bu arada dişlerim çok ağrıyor kızlar,okuyorum ama acımı unutmak için bazen yarı anlıyorum yarı anlamıyorum tekrar tekrar okuyorum,sanırım bir süre böyle devam edecek

nasıl gidiyo?
ay sonuna doğru başlayabileceğim ben de sanırım
Çok gerçekçi bir kitap, her anı içindeymiş gibi okuyorum. Bu kitap sayesinde kömür işçileriyle ben de madene indim o nefes darlığı hissini yaşadım nerdeyse. Sıkılmadan okuyorum, bir tek isimler çok karışık ve karakterler fazla... İsimleri not ederek ilerledim bir yerden sonra oturdu.

ben de çok merak ediyorum
savaş ve barış biterse inşallah arasına 2 kitap falan alıp başlarım

ben de daha iki kitabını okudum ve insan psikolojısını tarifine bayıldım bütün kitaplarını okumayı düşünüyorum
Bende okumak istiyorum. Ama kıyıp hepsini bir anda bitirmek istemiyorum. Biyografi türünde de eserleri varmış. Onlar için de çok güzel diyorlar.

ben de çok beğenmiştim

Selamlar Dünyaya Orman Denir bitti. Çok beğendim kitabı ve hemen şimdi Karanlığın Sol Eli'ne başlamamak için kendimi zor tutuyorum. Ursula bence kesinlikle okunması gereken bir yazar. İlk yazdığı ve muhtemelen en kötü olan kitabıyla başladığım için kendimi şanslı hissediyorum. Her kitapta hem yazarın gelişimini hem konunun gelişimini görmek harika. Ve acaba daha ne yazmış olabilir düşüncesi sürekli okuma isteği uyandırıyor.
Ama kendimi tutup Karanlığın Sol Eli'ni nisan ayına bırakıyorum.
Yeni kitabım Aurora'nın İncileri.

Benim anne tarafım trabzonlu.Çocukluğumdaki sakinlik yok.Maalesef arap dünyasına dönüyor yavaş yavaş.Ünlü yaylalar betonlaşmaya başlamış.Daha bakir yerlere gidin bence.

Gelmişken bildirim yapayım

Aklımla dalga geçme 68
Şimdiye kadar yazılanları unutmamıştım. İnsanların ayan beyan ortada olan bunca şeyi nasıl görmeyip yorumlayamadıklarına akıl sır erdiremiyorum. Bir kez daha çok üzülüyorum canım memleketim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…