• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Savaş ve Barış’ta son söze geldim 120 sayfa Allah’ın izniyle yarına biter, inşallah :KK53:
kitabın en güzel bölümüydü bence ara ara son bölümü okumayı düsünerek bitirdim ben kitabı.
Loliss tavsiyen için de teşekkür ederim. hangisinden başlasam acaba :KK9:

merhaba kitapsever hatun milleti :KK54: hepimize iyi haftalar dilerim. :KK200:

Tess Gerritsen - Diriliş
sayfa...213
(hafta sonu hiç okuyamadım. :silah:)

Iyi aksamlar kizlar, cok sacma gergin bir gun gecirdim bugun. Kac gundur olumlamalarla gunlerim hep huzurlu geciyordu iki gundur diyetimi bozmus gibi oldum. Neyse gece yatmadan olumlamalara devam edecegim. Gelsin huzur dinginlik :KK66:)) aksam guzel bir kardiyo ve karin idmani ile stresimi attim ayrica spor kacaklarina duyurulur.
Bugun Millenium serisinin 4.kitabi Orumcek Agindaki Kiza soyle bir giris yaptim galiba syf 19 dayim.

Evet bu canim da n11 abartmis ben bunun yari fiyatina aliyorum gratisten. Ayrica 8 martta kesin ciddi indirim yaparlar benden soylemesi. Bi yuzde 50 cilginligi bekliyorum acikcasi :)))
ben cok sevmis ve begenmistim.
Mantıklı. Ben de bekleyeyim o halde. Teşekkür ederim. ;)
kızlar merhaba, ben hala iyileşemedim.
birkaç senedir elimde olan ama hep başka kitap alıp, ertelediğim kitabı okumayı düşünüyorum bu sefer.
çoğunuz okumuştu diye hatırlıyorum.
çavdar tarlasında çocuklar.
önümüzdeki hafta başlarım inşallah.
Geçmiş olsun Blue, o kitabı ben de okumadım.
evet düğün hazırlıkları :dondurma: deli bi anımıza denk geldi nişanı yaptık :KK70::KK70::KK70:
Tebrik ederim BİBLİ , Allah tamamına erdirsin. :KK36:
Amcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un (“Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.”)
Allah amcana rahmet eylesin. Allah taksiratını affetsin. Sizlere de dayanma gücü diliyorum Allah'tan... :(
Günaydın, iyi haftalar herkese.
Sınavı atlattım çok şükür. Kitap okuyamamak benim için pek çekilir iş değil. 6 ay önce yarım bıraktığım Lizbon'a Gece Treni'ne devam ediyorum. Kitap hasretinden nerde kaldığımı bile unutmamışım.
MelekEskisi hoş geldin. :KK36: Sınav nasıl geçti? Sonuclar ne zaman belli olacak?_:KK58:

@Clarkkent aramıza hoş geldin. Clarkkent Clarkkent

-Pandora- -Pandora- canım Geyikli Park, Kule Canbazı olabilir, eğer ben çizgi film karakterleri, süper kahramanlar severim dersen Hayal Kahramanları da olabilir. Eğer denk gelirseniz de tek kişilik sahnesi Görçek'i de tavsiye ederim, geçen sene gittim, kendi anlatıyor , projeksiyon yardımıyla görselleri de veriyor ve siz sıkılmadan izleyip şaşırıyorsunuz.
Anna Karenina'yı yorumlamadım evet, son zamanlarda okuduğum kitapları da yorumlamadım gerçi, fırsat bulursam inşallah paylaşırım.

Raonoke Kızları hâlâ aynı sayfadayım :lülülü:

haftaiçi iş haftasonu hazırlık zerre vaktim kalmıyor, kalsa da ben sızıyorum. ne zormuş arkadaş evlenmek :olamaz:
Nikahtan/Düğünden sonra gelen rahatlama hissini seveceksin:KK8:ben atlattığımıza inanamamıştım zira nişan ile nikah arası 40 gündü :olamaz:

Nikahtan/Düğünden sonra gelen rahatlama hissini seveceksin:KK8:ben atlattığımıza inanamamıştım zira nişan ile nikah arası 40 gündü :olamaz:
bu günler bitecek yani öyle mi :KK53: şaka bi yana resmen popomun üstüne oturamıyorum iki dakika. hep bi koşuşturma hep bir şeyler seçme alma telaşı... bir de ben şükretsem sonunda bitti diye :KK47:

-Pandora- -Pandora- canım Geyikli Park, Kule Canbazı olabilir, eğer ben çizgi film karakterleri, süper kahramanlar severim dersen Hayal Kahramanları da olabilir. Eğer denk gelirseniz de tek kişilik sahnesi Görçek'i de tavsiye ederim, geçen sene gittim, kendi anlatıyor , projeksiyon yardımıyla görselleri de veriyor ve siz sıkılmadan izleyip şaşırıyorsunuz.
Anna Karenina'yı yorumlamadım evet, son zamanlarda okuduğum kitapları da yorumlamadım gerçi, fırsat bulursam inşallah paylaşırım.
Bu hafta sipariş vereceğim, önerilerini değerlendireceğim ;) Alışveriş listesi yaparken ekşi sözlükten de bazı kitap önerileri aldım onları paylaşayım bir ara.

Filozof__Prenses Filozof__Prenses Bu kadar emek vermeme değmedi. Kötü geçti ama sebebi ben değilim, sınavın geçilmemesi için elinden geleni yapan komisyon. Çocuğumdan, eşimden zaman çaldım, buna üzüldüm. Haftaya açıklanır ama kazanamayacağım ortada. Bir sürpriz olmaz. Teşekkür ederim sorduğun için. :KK19:
Sinavin ne uzerineydi

merhaba kitapsever hatun milleti :KK54: hepimize iyi haftalar dilerim. :KK200:

Tess Gerritsen - Diriliş
sayfa...213
(hafta sonu hiç okuyamadım. :silah:)

Mantıklı. Ben de bekleyeyim o halde. Teşekkür ederim. :KK66:

Geçmiş olsun Blue, o kitabı ben de okumadım.

Tebrik ederim BİBLİ , Allah tamamına erdirsin. :KK36:

İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un (“Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.”)
Allah amcana rahmet eylesin. Allah taksiratını affetsin. Sizlere de dayanma gücü diliyorum Allah'tan... :KK43:

MelekEskisi hoş geldin. :KK36: Sınav nasıl geçti? Sonuclar ne zaman belli olacak?_:KK58:

@Clarkkent aramıza hoş geldin. Clarkkent Clarkkent
suan indirimli sanırım 11.90 :KK55:

Kızlar bu sıralar biraz bilgi içerikli kitaplar okumak istiyorum, onun haricinde her ay Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi'nden bir kitap ve her ay merak ettiğim yeni bir yazarın kitabı şeklinde bir plan yaptım. O yüzden dün akşam biraz araştırdım, bilgi içerikli dediğim kısma dahil ilgimi çeken kitaplar şöyle:
Tüfek Mikrop ve Çelik Jared Diamond
Kitleler Psikolojisi Gustave Le Bon
Sevme Sanatı Erich Fromm
Zamanın Kısa Tarihi Stephen Hawking
Kör Saatçi Richard Dawkins

Bu kitapları okuduysanız; öneriniz ya da negatif yorumunuz varsa alırım :KK39:

Filozof__Prenses Filozof__Prenses Bu kadar emek vermeme değmedi. Kötü geçti ama sebebi ben değilim, sınavın geçilmemesi için elinden geleni yapan komisyon. Çocuğumdan, eşimden zaman çaldım, buna üzüldüm. Haftaya açıklanır ama kazanamayacağım ortada. Bir sürpriz olmaz. Teşekkür ederim sorduğun için. :KK19:
Hakkinda hayirlisi olsun , yapacak bir sey yok.
senin durumunda olan bir sürü insan var , Allah hepinize daha hayirli kapilar acsin insaAllah

bu günler bitecek yani öyle mi :KK53: şaka bi yana resmen popomun üstüne oturamıyorum iki dakika. hep bi koşuşturma hep bir şeyler seçme alma telaşı... bir de ben şükretsem sonunda bitti diye :KK47:

Evlenirken anladım ki balayı bugünlerden sonra perişanlığımız sona ersin, dinlenelim diye varmış meğer :D Bu dönem sızıp kalınıyor ne yazık ki, ben de çerezlik kitaplar okuyordum o süreçte. Mutluluklar dilerim, tatlı yorgunluklar bunlar hep :)

Evlenirken anladım ki balayı bugünlerden sonra perişanlığımız sona ersin, dinlenelim diye varmış meğer :KK70: Bu dönem sızıp kalınıyor ne yazık ki, ben de çerezlik kitaplar okuyordum o süreçte. Mutluluklar dilerim, tatlı yorgunluklar bunlar hep :)

valla akşam evde birbirimize yaslanıp uyuyoruz artık :KK70::KK70::KK70: çok teşekkür ederim :KK36:

Back