Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ezilenler:sayfa 250

Kırgınlık çok güzel ilerliyor tam ortasındaki. öykü kitabı bence içindeki kısa kısa öyküler çok anlamlı altını çizdiğimiz yerler oldu ve çok güzel tesbitler

Okumaya basladigimda öykü kitabı olduğunu bilmiyordu. ikinci bölüme geçtiğimde noluyor dedim ama anlattığı şeyler hem biraz büyülü gerçeklik hemde kısa ama çok etkili yazılar... Bide kirginligin şöyle bir özelliği varmis yazarın yazdığı diğer kitaplarına her öyküsünde bir gonderme yapiyormus
diğer kitaplarını da okumak istiyorum çok merak ettim

Aslında kitap öyküde diil :) okuyalim kuzum diğerlerini de

ben de şekersiz 13. günümdeyim canım

Günaydın arkadaşlar ,
dün hic okuyamadım evde de bugün umuyorum daha dolu geçer okuma konusunda.
topiği takip ediyorum ama üşeniyorum bildirim yapmaya sanırım bi ara bitirdiklerimi güzelce yazsam iyi olur. eşya alışverişinden de pek fırsatım olmuyor gerçi
Allah kolaylık versin canım ben o dönem h,ç okuyamamıştım.

Algernon'a Cicekler beni cok etkilemişti günlerce etkisinden kurtulamadım ben o kitabin hala da aklıma gelince aynı duyguları hissederim. o sebeple bu kitabı da aklıma kaydediyorum.

YARDIMMMM
Sevgili kizceler ben okulda kitap kulübü kurdum velilerle kitap belirleyip okuyorlar sonra birlikte tartışıyoruz . Aklıma yeni kitap gelmiyor çocuk eğitimiyle ilgili okuyup çok memnun kaldığınız neler var . Minnaklarim 5. Sınıf

çok geçmiş olsun

Ben Bağırmayan Anne Baba Olmak kitabını çok sevdim, Geliştiren Anne Baba da çok güzel ve tabi ki Beni Ödülle Cezalandırma ama zaten onu bana sen önermiştin . Önerilerinin devamını bekliyorum

not: peki siz neler okudunuz kulübünüzde?

Harry potterdan devam ediyorum ben hala. Zumruduanka yoldasligi bitti. Sanirim seriyi bitirmeden rahat edemeyecegim:)

Ben de ancak daha 29. Sayfadayım
Benimle ortak okuma yapma bi daha. Hiç keyifli olmuyordur senin için

Maalesef hiç bilgim yok
Ben çocuklarımı Allah ne verdiyse mantığıyla büyütüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…