- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
- #22.881
Başınız sağolsun canım.Amcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
Allah sizlere sabır versin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başınız sağolsun canım.Amcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
Kitapla ilgili bir şeyler daha paylaşır mısınız? Sineklerin Tanrısı beni de çok etkiyen bir kitap olmuştu.
Amcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
Amcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
Elimdeki kitapları azaltayım da okumayı düşünebilirim. Konusu ilgimi çekti. Teşekkür ediyorum.Tabi ki.
İçerik anlatıp tadını kaçırmadan biraz bahsedeyim. Bilim adına hareket ettiğini söyleyen bir doktor ve arkadaşı bir adada hayvan deneyleri yapıyorlar. İnsanın aslında ne kadar korkunç, merhametsiz bir varlık olduğunu görüyorsun. Kitap genelde korku, gerilim unsurları içeren bir bilim kurgu fakat alt metininde toplumsal eleştiriler de var. İnsandaki tanrı kompleksi, her şeyi yönetme isteği ve buna kılıf uydurma çabası, kibir, kendini beğenmişlik... Eline güç geçtiğinde asla yapmam denen şeylerin nasıl normal hale geldiği, tahammül edilemez şeylerin zamanla nasıl kanıksandığı gibi şeyler anlatıyor. Toplum, ahlak anlayışı, kanunların meşruluğu konusunda da eleştiriler var yine. Temel olarak da aslında insanın dünyadaki en berbat yaratık olduğu vurgusu var sanırım.
Güç, iktidar savaşı Sineklerin Tanrısı'nı hatırlattı bana. Biraz Frankenstein tadı da var ahlaki konularda. Okursanız beğenirsiniz umarım :)
Şairin Romanı kitabını ben paylaşmıştım. Çok beğenerek okumuştum. Sizin fikriniz ve yorumlarınızı alabilir miyim?@Geveze_kelebek başınız sağolsun, mekanı cennet olsun.
Auri Sineklerin Tanrısı çok beğendiğim bir kitaptı, bunu da not edeyim.
Eragon 200. Sayfadayım. Bir sürü kştabım var ama Şairin Romanı kitabında çok aklım kaldı, aylar önce burada bir yorumda okumuştum. E-book olarak okuyorum ama hala kitabın bu versiyonu yok sanırım gidip alacağım :)
Kitabı inceledim ve okumak istediklerim arasına ekledim.Tabi ki.
İçerik anlatıp tadını kaçırmadan biraz bahsedeyim. Bilim adına hareket ettiğini söyleyen bir doktor ve arkadaşı bir adada hayvan deneyleri yapıyorlar. İnsanın aslında ne kadar korkunç, merhametsiz bir varlık olduğunu görüyorsun. Kitap genelde korku, gerilim unsurları içeren bir bilim kurgu fakat alt metininde toplumsal eleştiriler de var. İnsandaki tanrı kompleksi, her şeyi yönetme isteği ve buna kılıf uydurma çabası, kibir, kendini beğenmişlik... Eline güç geçtiğinde asla yapmam denen şeylerin nasıl normal hale geldiği, tahammül edilemez şeylerin zamanla nasıl kanıksandığı gibi şeyler anlatıyor. Toplum, ahlak anlayışı, kanunların meşruluğu konusunda da eleştiriler var yine. Temel olarak da aslında insanın dünyadaki en berbat yaratık olduğu vurgusu var sanırım.
Güç, iktidar savaşı Sineklerin Tanrısı'nı hatırlattı bana. Biraz Frankenstein tadı da var ahlaki konularda. Okursanız beğenirsiniz umarım :)
Kitabı inceledim ve okumak istediklerim arasına ekledim.
Teşekkürler yorumun için.
Başınız sağolsun canım. Allah mekanını cennet eylesinAmcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
Dr Moreo nun Adası okunacak kitaplarımın arasında. Yakın zamanda okuduğum Maymun Gezegenine çok benzettim ana fikrini.Tabi ki.
öyle mi, henüz okuyamadım ama o zamandan beri aklımda. Okuyunca muhakkak paylaşacağımŞairin Romanı kitabını ben paylaşmıştım. Çok beğenerek okumuştum. Sizin fikriniz ve yorumlarınızı alabilir miyim?
Sineklerin Tanrısı benim de merak ettiğim bir kitap.
Gözyaşlarıma Rağmen Babam
Sayfa - 319
Başınız saolsunAmcam canım amcam vefat etti okur muyum ne yaparım bilmiyorum .
Bitirince anladım öykü olmadığını birbiriyle bağlantılı farklı olaylar her olayı başka kitabıyla bağlantılı çok beğendim çocuğa ve kadına dair çok güzel tesbitler var ... Şenlik baciya ayrı bir bayıldım son bölümde ondan bahsetmesi de ayrı bir güzel olmuşAslında kitap öyküde diil :) okuyalim kuzum diğerlerini de
Mekanı cennet olsun inşallah.Başınız sağolsun .Allah rahmet etsin inşaAllah