• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ezilenler:sayfa 250

Kırgınlık çok güzel ilerliyor tam ortasındaki. öykü kitabı bence içindeki kısa kısa öyküler çok anlamlı altını çizdiğimiz yerler oldu ve çok güzel tesbitler

Okumaya basladigimda öykü kitabı olduğunu bilmiyordu. ikinci bölüme geçtiğimde noluyor dedim ama anlattığı şeyler hem biraz büyülü gerçeklik hemde kısa ama çok etkili yazılar... Bide kirginligin şöyle bir özelliği varmis yazarın yazdığı diğer kitaplarına her öyküsünde bir gonderme yapiyormus
diğer kitaplarını da okumak istiyorum çok merak ettim

Ezilenler:sayfa 250

Kırgınlık çok güzel ilerliyor tam ortasındaki. öykü kitabı bence içindeki kısa kısa öyküler çok anlamlı altını çizdiğimiz yerler oldu ve çok güzel tesbitler

Okumaya basladigimda öykü kitabı olduğunu bilmiyordu. ikinci bölüme geçtiğimde noluyor dedim ama anlattığı şeyler hem biraz büyülü gerçeklik hemde kısa ama çok etkili yazılar... Bide kirginligin şöyle bir özelliği varmis yazarın yazdığı diğer kitaplarına her öyküsünde bir gonderme yapiyormus
diğer kitaplarını da okumak istiyorum çok merak ettim
Aslında kitap öyküde diil :) okuyalim kuzum diğerlerini de

selamlar
salı günü yaşar kemal okuyacağım demiştim ancak başlamadım o gün yeni kitaba. bugün ise ayın ilk günü olması sebebiyle yeni kararlar aldım ve Özge Bezirci Dikici’nin Şekersiz 21 Gün kitabına başladım. sayfa 57 deyim.
tatlı çok seviyorum, spor sevmiyorum ve bu bana kilo olarak geri dönüyor, alışkanlıklarımı değiştirmenin zamanı geldi. umarım başarabilirim.
keyifli okumalar, sevgiler hepinize :KK200:
ben de şekersiz 13. günümdeyim canım

Günaydın arkadaşlar ,
dün hic okuyamadım evde de bugün umuyorum daha dolu geçer okuma konusunda.
topiği takip ediyorum ama üşeniyorum bildirim yapmaya sanırım :KK23: bi ara bitirdiklerimi güzelce yazsam iyi olur. eşya alışverişinden de pek fırsatım olmuyor gerçi :olamaz:
Allah kolaylık versin canım ben o dönem h,ç okuyamamıştım.

İçimdeki müzik bitti
Beni çok acitti okuması keyifliydi desem yanlış olacak çok akıcı büyük puntolu kısa zamanda bitecek etkisi geçmeyecek bir kitaptı algernona çiçekleri okuyup sevdiyseniz bunu da çok seçersiniz:)
Algernon'a Cicekler beni cok etkilemişti günlerce etkisinden kurtulamadım ben o kitabin hala da aklıma gelince aynı duyguları hissederim. o sebeple bu kitabı da aklıma kaydediyorum.

YARDIMMMM
Sevgili kizceler ben okulda kitap kulübü kurdum velilerle kitap belirleyip okuyorlar sonra birlikte tartışıyoruz . Aklıma yeni kitap gelmiyor çocuk eğitimiyle ilgili okuyup çok memnun kaldığınız neler var . Minnaklarim 5. Sınıf

kızlar merhaba, ben hala iyileşemedim.
birkaç senedir elimde olan ama hep başka kitap alıp, ertelediğim kitabı okumayı düşünüyorum bu sefer.
çoğunuz okumuştu diye hatırlıyorum.
çavdar tarlasında çocuklar.
önümüzdeki hafta başlarım inşallah.
çok geçmiş olsun :KK200:

YARDIMMMM
Sevgili kizceler ben okulda kitap kulübü kurdum velilerle kitap belirleyip okuyorlar sonra birlikte tartışıyoruz . Aklıma yeni kitap gelmiyor çocuk eğitimiyle ilgili okuyup çok memnun kaldığınız neler var . Minnaklarim 5. Sınıf

Ben Bağırmayan Anne Baba Olmak kitabını çok sevdim, Geliştiren Anne Baba da çok güzel ve tabi ki Beni Ödülle Cezalandırma ama zaten onu bana sen önermiştin :KK36:. Önerilerinin devamını bekliyorum:KK15:

not: peki siz neler okudunuz kulübünüzde?

Harry potterdan devam ediyorum ben hala. Zumruduanka yoldasligi bitti. Sanirim seriyi bitirmeden rahat edemeyecegim:)

Ben Bağırmayan Anne Baba Olmak kitabını çok sevdim, Geliştiren Anne Baba da çok güzel ve tabi ki Beni Ödülle Cezalandırma ama zaten onu bana sen önermiştin :KK36:. Önerilerinin devamını bekliyorum:KK15:
Okul evde başlar, beni ödülle cezalandırma ve önümüzdeki hafta da gerçekten beni duyuyor musun ?
not: peki siz neler okudunuz kulübünüzde?

Merhaba,

Gün Olur Asra Bedel 329. sayfadayım. Bugün daha devam eder miyim bilmiyorum, ele alındığında sayfalar akıp gidiyor, zaman bulursam okurum sanırım. Dün Kayıp Zamanın İzinde'nin de ilk kitabı ulaştı elime, merak ediyorum, birkaç güne başlarım.

Keyifli okumalar baykuşlar. :kahve:

Ben de ancak daha 29. Sayfadayım :KK70:
Benimle ortak okuma yapma bi daha. Hiç keyifli olmuyordur senin için :KK61:

YARDIMMMM
Maalesef hiç bilgim yok
Ben çocuklarımı Allah ne verdiyse mantığıyla büyütüyorum:KK45:

Back