Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhaba Kitapsever Hatunlar... Kitabım bitti.
Yeni kitabıma henüz karar vermedim.

Acayip ön yargılıyim kitap konusunda çok tutucuyum ve yeniliklere kapalıyim ve çok dirençliyim

Cep kitap, tablet , e okuyucu , mini kitap hiç sevmiyorum
Ben de...
Mutlu günler
Savaş ve Barış 2 sayfam 480...
Eskisi kadar uğrayamıyorum ama sizi seviyorum
Ben de seni ve bebelerini seviyorum.
Kolay gelsin Skosnob Allah kolaylık versin.
Ben de maden suyu içerim. Faydalı olduğu(nu düşündüğüm) için...
Annene geçmiş olsun Melinda... İnşallah ciddi bir şey değildir.
Cicoretti , ben üstünde 'florürsüz' yazan diş macunu alıyorum. En son gittiğim diş hekimi de onu kullanıyormuş. (yazar burada isim vermek istemedi. reklam vs olursa sorun olur diye...) O da mı zararlı peki? Ben de mi evde yapsam?

İyi akşamlar kızlar
Sır bitti. Kitap 96 yaşında ölen Hüma'nın öldüğü gece çocuklarının ve torunlarının, Hüma'nın bıraktığı günlüğü okumalarını anlatıyor. Çokça cinsellik içeriyor, normalde ben rahatsız olmam cinsellikten ama burada Hüma özellikle çocukları ve torunları okusun diye yazmış ilk aşkını ve onunla yaşadıklarını, maşallah çocuklarda hep birlikte oturup gayet güzel okudular. Biraz garipsedim açıkçası. Ama yine de kitap kötüydü demiyorum,güzeldi. Çok akıcıydı, bazı yerlerinde özellikle çok hüzünlendim. Hüma'nın gençliği 1. dünya savaşı ve öncesine denk geldiği için o günlerde ülkenin durumunu ve savaşa girişimizi de biraz anlatmış. Devam kitabı da var elimde onu da mart ayı içinde okumayı planlıyorum.

ismi ne? Ben daha once cok marka yazdim buraya kimse birsey demedi surekli ayni marka ayni urun reklami yapmiyoruz sonucta :)))) ben macun olarak splat kullaniyorum suan cok da memnunum ama evde kendi yaptigim sey de faydaliysa kendi yaptigimi tercih ederim tabi.

Son düzenleme:
Öykü sevmiyordun ama deli kadın hikayeleri veya peruk gibi hüzünlüye şans verir misin benim için?

Günaydınn

İki gündür okumuyorum, bugün de okur muyum bilmiyorum, okursam xyzt-5544 ile olan ortak okumamız Gün Olur Asra Bedel'e giriş yaparım. Sevdicekim @N-A-R 'dan yılbaşı hediyesiydi.

BEn de başlayamadım daha
Bugün telaşımız bitecek inşallah, yarın başlayacağım beraber keyifle okuyacağız

selamlar
umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım.
iki haftadır elimde sürünen kitabım Bülbülü Öldürmek nihayet bitti. biraz haksızlık yaptım kitaba üstünkörü okuduğum sayfalar oldu. bu ara hiç bir işe yetişemiyorum...
yeni kitabıma henüz karar vermedim Yaşar Kemal okuyabilirim elimde kitapları var. karar verince bildiririm. sevgiler hepinize

Merhaba

Tess Gerritsen - Diriliş
sayfa...29

Parodontax

splat flörürsüz sanırım? Ben de ondan alayım bari bu bitince. senin referansına güveniyorum.

BEn de başlayamadım daha
Bugün telaşımız bitecek inşallah, yarın başlayacağım beraber keyifle okuyacağız

Ay evet inşallah kuzum.

Mart ayı okumamız için Kayıp Zamanın İzinde serisinin ilk iki kitabını sipariş verdim, Nisan okumamızı da garantiye aldım.
Yanına da Cengiz Han'a Küsen Bulut'u ekledim, Gün Olur Asra Bedel'in ardından okurum. Temin için beklemedeyim, ortak okumaya birkaç gün geç başlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…