Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

-SPOLİER- kumral ada mavi tuna

@elenaferrante bende Aras öldüğünde idrak edememiştim. Bir gerçek gibi geldi bana sonra sanki kendi içinde savaşıyormuş gibi hissettim en sonunda dağınık bıraktım. Yani aynı düşüncedeymişiz.

Çok geçmiş olsun, umarım önemli bir şeyi yoktur.

Herkese günaydın,

Cumartesi İFM'de motosiklet fuarı vardı.Aslında aynı gün tiyatromuz vardı ama eşim ısrar edince tiyatro biletlerimiz yandı,fuara gittikFuarda tam bizlikti,kalabalık olmasaydı çok para harcardık sanırımDün de kendimi temizliğe verdim,evin bayağı ilgiye ihtiyacı vardı
"Anna Karenina" sayfa 1010 az da olsa yol katettim

Geçmiş olsun,umarım önemli bir şeyi yoktur..

Deli kadın hikayeleri öykü kitabı sevenlere öneririm her gün bir iki öykü okuyarak bitirdim. Mine sogute olan hayranlığım arttı her öykü dokundu , acıttı canımı .
bende de var canım ama savaş ve barış okumaktan bi sürü kitabım duruyor hemn toparlanmam lazım

ben de çocukken okumuşltum tekrar okuyacağım

bu kitabı 99 yılında falan okumuştum sanırım, belki bir yıl daha önce... sonra bir daha hiç okumadım ama kitaptaki bölümün adı hala aklımda: ARAS NEREYE

günaydın arkadaşlar ben bugün MS 2150 okuyacağım kk de tavsiye edildi ama bu sayfada mı hatırlamıyorum akşam bi giriş yaptım ilgimi çekti savaş ve barış hala 150 falan canım okumak istemiyor yine kitap da aldım bi sürü okumak istediğim var ama savaş ve barış çok uzun sürdü napıcam bilmiyorum

ben tavsiye etmiştim :))

kuşlar yasına gideri okurken sanki ben o yoldayım o evdeyim yazarın yanındayım gibi hissetmiştim tekrarlar çoktu ama beni hiç sıkmamıştı içime işlemişti kitap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…