- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.448
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #22.701
Çok geçmiş olsun, umarım önemli bir şeyi yoktur.İyi pazarlar arkadaşlar
Şu hayatımda ne zaman her şey güzel desem illa bir şey çıkıyo
Annemin sağlığı ile ilgili bir durum var, inş her şey yoluna girer
Haftasonu klasik yine fazla okuyamadım, filler sultanı bitmek üzere ama
Bol bol oscar adayı filmleri izliyoruz
Dün de Bülent beyin hikayesi oyununa gittik, önyargılıydım ama keyif aldım çokça, değişikti, güzeldi
Savaş ve barış 2 yerinde sayıyor sanırım 340 falan
Geçmiş olsun,umarım önemli bir şeyi yoktur..İyi pazarlar arkadaşlar
Şu hayatımda ne zaman her şey güzel desem illa bir şey çıkıyo
Annemin sağlığı ile ilgili bir durum var, inş her şey yoluna girer
Haftasonu klasik yine fazla okuyamadım, filler sultanı bitmek üzere ama
Bol bol oscar adayı filmleri izliyoruz
Dün de Bülent beyin hikayesi oyununa gittik, önyargılıydım ama keyif aldım çokça, değişikti, güzeldi
Savaş ve barış 2 yerinde sayıyor sanırım 340 falan
Bu kitap bende de var,okunmayı bekliyor,okuduktan sonra yorumunu bekliyorumGünaydın mutlu haftalar
Efrasiyabı'ın Hikayeleri'ne başladım. 23deyim.
cnm ben de savaş veriyorum resmen sanki sınav dönemişndeyim de canım roman okumak istiyor gibi yeni kitaplarım da geldi MS 2150 başlıyorum savaş ve barış ne olacak bilmiyorumSavaş ve barış la savaş verirkene:)
bende de var canım ama savaş ve barış okumaktan bi sürü kitabım duruyor hemn toparlanmam lazımDeli kadın hikayeleri öykü kitabı sevenlere öneririm her gün bir iki öykü okuyarak bitirdim. Mine sogute olan hayranlığım arttı her öykü dokundu , acıttı canımı .
cnm vikitap üyeliğin var mı varsa ordaki linkin ne incelemek isterim kitaplarınıSıradaki kitabım Efrasiyab Hikayeleri- İhsan Oktay Anar. Elimdeki son kitabı bunu da okuyunca okumadıklarımdan temin etmem gerekecek.
ben de çocukken okumuşltum tekrar okuyacağımMutlu pazarlar herkese
Fareler ve İnsanlar bitti. İçime çok dokundu konusu. Zaten bu tarz özel insanlar hep çok ilgimi çekmiştir ve üzmüştür beni, Lennie’nin saflığı da çok farklı bir yer edindi içimde. Levent Üzümcüoğlu’nun oynadığı Abim diye bir film vardı, o karakter ortaya çıkartılırken bu kitaptan esinlenmişler sanırım. Karakterin genel olarak yaptıkları da çok benzerdi. Filmi de severdim kitabı çok çok daha fazla sevdim. İyi ki okumuşuz @DonukPudra ve @__giz__
Sıradaki kitabım yine @__giz__ ciğimle ortak okuyacağımız Cengiz Aytmatov - Gün Olur Asra Bedel. Çok merak ettiğim bir kitaptı sonunda okuma arkadaşı buldum okuyacağım
Yalnız salı günü kardeşimin nikahı var o yüzden bu ara biraz yoğunum başlasam da çok ilerleyemem sanırım. Salı gününden itibaren tamamen gireceğim kitabın içine
-SPOLİER- kumral ada mavi tuna
@elenaferrante bende Aras öldüğünde idrak edememiştim. Bir gerçek gibi geldi bana sonra sanki kendi içinde savaşıyormuş gibi hissettim en sonunda dağınık bıraktım. Yani aynı düşüncedeymişiz.
günaydın arkadaşlar ben bugün MS 2150 okuyacağım kk de tavsiye edildi ama bu sayfada mı hatırlamıyorum akşam bi giriş yaptım ilgimi çekti savaş ve barış hala 150 falan canım okumak istemiyor yine kitap da aldım bi sürü okumak istediğim var ama savaş ve barış çok uzun sürdü napıcam bilmiyorum
teşekkür ederim cuma günü geldi kargom keşke haftasonu okusaydım neyse artık ilk bunu bitircemben tavsiye etmiştim :))
teşekkür ederim cuma günü geldi kargom keşke haftasonu okusaydım neyse artık ilk bunu bitircem
bana da öyle geldi zaten o yüzden bitirene kadar başka kitap almıycam elimeelinden düşürmezsin sanırım, etkileyici bir distopya.
kuşlar yasına gideri okurken sanki ben o yoldayım o evdeyim yazarın yanındayım gibi hissetmiştim tekrarlar çoktu ama beni hiç sıkmamıştı içime işlemişti kitapGünaydınlar iyi haftalar
Geçen hafta şehir dışındaydım koca kitabı (boleyn kızı) taşımayım diye yanıma Kuşlar Yasına Gider kitabını aldım ve çok beğenerek okudum.
Boleyn kızına devam sf 325 deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?