- 27 Ekim 2022
- 4.685
- 13.425
Ask romani. Bazi mahkumlari kole olarak satiyorlar kadinlarida evlenmeleri icin koloniye satiyorlar buraya bir asilzadeyi kacirip getiriyorlar vs cok guzel kesinlikle oneririm konusunada internetten bakinTürü ne peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ask romani. Bazi mahkumlari kole olarak satiyorlar kadinlarida evlenmeleri icin koloniye satiyorlar buraya bir asilzadeyi kacirip getiriyorlar vs cok guzel kesinlikle oneririm konusunada internetten bakinTürü ne peki?
Ben deUyuyamam ben bu gece yapma
Tamamdır teşekkür ederimAsk romani. Bazi mahkumlari kole olarak satiyorlar kadinlarida evlenmeleri icin koloniye satiyorlar buraya bir asilzadeyi kacirip getiriyorlar vs cok guzel kesinlikle oneririm konusunada internetten bakin
Rica ederim ne demek, okuyan insana saygımız sonsuz yardımım olduysa ne mutluTeşekkürleer
Bu konu benim icinde iyi oldu okumadiklarimi not alicam bende tesekkur ederimTamamdır teşekkür ederim
Bencede hepimiz için iyi oldu. Tür değiştirmek istiyorum bazen karar veremiyorum. Ara ara bakar ona göre de alırımBu konu benim icinde iyi oldu okumadiklarimi not alicam bende tesekkur ederim
Evet seri cok guzel. Seytan severse olana bayiliyorum cok guzelHizmetkar kim seri degil mi cook onceden bir arkadasim okumam icin vermisti bir cirpida okumustum hatta basta karakteri kadin sanmistim
Ahmet gunbay yildizin uc eserini okudum bende orta okul yillarinda olaylari kisileri birbirine baglarken gercekten guzel bir anlatimi var. Ekinler yeserdikce azat kuslari ve kayip sabahlari okudum guzeldiler.Pek tanınmış bir yazar değil bazı kitaplarını okudum ve bayıldım Ahmet günbay yıldız. Özellikle yanık buğdaylar sanırım 3 kez okudum. İlk kitap okuma yıllarımdı belkide ondan sevmişimdir ama güzeldi
Gulseren budayicioglunun kitaplari cok fazla kurgusal geliyor bana gercek hayat hikayesiyle belki sadece cok az bir kismi bagdasiyordur. Ben begenmedim hic bir kitabini belki gercek hayatla baglantisi oldugunu soylemese daha farkli bir gozle okurdum ama bilemiyorum.Birde kırmızı oda da çıkmadan önce, hayata dön kitabıni okumuştum. Oda çok güzel
Ben dram seviyorum, duygusallık olacak..
sinan akyüzSevdiğim yazarlar Zülfü Livaneli,Nazan Bekiroğlu,Ahmet Ümit,Ahmet Haldun Terzioğlu (tarih)Ali Lidar(serseri serbest bir stili var)Hakan Günday hatta özellikle Kinyas ve Kayrayı öneririm.Sabahattin Ali'yi severim ama bana göre çok aşırı abartılan bir yazar.
Sinan Akyüz ile tanışmanı öneririm hatta lütfen ilk fırsatta İncir Kuşları'nı oku.Bayılacaksın.
Türk Klasikleri'ne de bakabilirsin.
kitapyurdudan aliyorum:)Kızlar belki haberiniz vardır ama yinede yazayım. Hepsi burada'da çok okunanlarda 5 kitap 100 tl.
Çok uyguna geldi bana, bende genelde hepsi buradadan alıyorum. Kampanya olunca biraz araştırıp denk getiriyorum. Malum herşey ateş pahasıkitapyurdudan aliyorum:)
kitapyurdu daha iyi hep ordan yapıyorum:)Çok uyguna geldi bana, bende genelde hepsi buradadan alıyorum. Kampanya olunca biraz araştırıp denk getiriyorum. Malum herşey ateş pahası
Aklıma geldikçe yazayımBu arada tür farketmez.Klasikler,tarihi romanlar, psikolojik kitaplar ve şiirler en sevdiklerim.Ama inanın farketmez. Her türlü öneriye açığım
He bak o çok güzeldiBirde şuan 'körlük' okuyorum ne zamandır çok vakit ayiramadim uzun süredir elimde çok iyi gidiyor beğendim
Martini unutmak mümkün müGerçekten kaliteli öneri jack london ın en sevdiğim kitabı, yazarın her eseri ayrı güzel ama