- 4 Şubat 2015
- 5.991
- 12.173
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okumadıklarım var,not aldım tospik çok teşekkür ederimÇizgili Pijamalı Çocuk
Uçurtma Avcısı
Serenad
Suç ve Ceza
Aşk-ı Sükun
Huzur Sokağı
Camdaki Kız
Yaşamak Sakinlik İster
En beğendiklerim
Sevdiğim yazarlar Zülfü Livaneli,Nazan Bekiroğlu,Ahmet Ümit,Ahmet Haldun Terzioğlu (tarih)Ali Lidar(serseri serbest bir stili var)Hakan Günday hatta özellikle Kinyas ve Kayrayı öneririm.Sabahattin Ali'yi severim ama bana göre çok aşırı abartılan bir yazar.Ben de Türk yazar okumadım pek, utanıyorum söylerken Elimde okunmamış çok kitap var, onları eritebilirsem Türk yazarlardan okuyacağım biraz. Önerin var mı
Teşekkür ederimmmZülfü Livaneli huzursuzluk
Aşk ve gurur
Dostoyevski yer altından notlar
Sitem adlı eseri vardı eskiden bizde. Hiç okumadım ama duydum yazarı önceden. Teşekkür ederimPek tanınmış bir yazar değil bazı kitaplarını okudum ve bayıldım Ahmet günbay yıldız. Özellikle yanık buğdaylar sanırım 3 kez okudum. İlk kitap okuma yıllarımdı belkide ondan sevmişimdir ama güzeldi
İncir Kuşları'nı sepete attım bile ilk sayfada görünce Kinyas ve Kayra ile Ahmet Ümit'in bir kitabı var elimde, onlardan başlarım o zaman. Çok teşekkürlerSevdiğim yazarlar Zülfü Livaneli,Nazan Bekiroğlu,Ahmet Ümit,Ahmet Haldun Terzioğlu (tarih)Ali Lidar(serseri serbest bir stili var)Hakan Günday hatta özellikle Kinyas ve Kayrayı öneririm.Sabahattin Ali'yi severim ama bana göre çok aşırı abartılan bir yazar.
Sinan Akyüz ile tanışmanı öneririm hatta lütfen ilk fırsatta İncir Kuşları'nı oku.Bayılacaksın.
Türk Klasikleri'ne de bakabilirsin.
Khaled Hosseini - Bin muhteşem güneş
Ve Dağlar Yankılandı da yazılmış. Deniz Duası var bir de.Aynı yazardan birde "uçurtma avcısı" çok etkilendigim kitaplardan
Polisiye seversen Roger Ackroyd Cinayeti,Bildiginiz ters köse kitaplar varsa yazat msisinizz
Evet bana takıntılı dedikleri çok olmuştur bu konuda bir yazardan kitaplar okumussam ondan devam etmek isterim hep. Kendim gibi görünce mutlu oldum ya :)Ve Dağlar Yankılandı da yazılmış. Deniz Duası var bir de.
Khaled Hosseini kitapları çok çarpıcı ve etkileyici idi.
Tek tek sayılsa çok uzun bir liste olur sevdiklerim.
Ben dönem dönem bir yazara takılırım ve Türkçe'ye çevrilen bütün kitaplarını ya da basılmış tüm kitaplarını okumaya çalışırım. Hatta o yazar ile ilgili biyografi ve eleştiri varsa okuyarak gitmeyi severim.
Yazarın yaşadığı dönemi ve kendi hayatından yansımaları da kitabın içinde keşfetmek önemli benim için.
kitaplari not aldim kuzum sagolPolisiye seversen Roger Ackroyd Cinayeti,
yok sevmem dersen Zülfü Livaneli'den Kardeşimin Hikayesi var.
Ayrıca kitap önerisi demişsin ama ters köşe deyince aklıma hep Predestination filmi gelir izlenesi
Gerçekten kaliteli öneri jack london ın en sevdiğim kitabı, yazarın her eseri ayrı güzel amaJack London-Martin Eden
Herkesin var sanırım bir "adı bende saklı' sıEn sevdiğim kitabı herkes keşfetmesin diye paylaşamıyorum. Yazsam mı diye geldim ama yine yapamadım