- 30 Temmuz 2022
- 1.997
- 6.043
Var galiba cidden, onu okuyup da ortalığa duyuranlara da deli oluyorum ayrıcaHerkesin var sanırım bir "adı bende saklı' sı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var galiba cidden, onu okuyup da ortalığa duyuranlara da deli oluyorum ayrıcaHerkesin var sanırım bir "adı bende saklı' sı
Yok o konuda paylaşımcıyım ben gerçek hayatta o yazarı herkese tavsiye edip kitaplarını da hediye ettiğimden listeye eklemedim.Var galiba cidden, onu okuyup da ortalığa duyuranlara da deli oluyorum ayrıca
Not alındı okunmayanlarPolisiyede Agatha christie başlamak için birebir ben tüm kitaplarını hızla tükettim bunun üzgünlüğü ile yaşıyorum.
Klasik olarak Algernon'a Çiçekler mükemmel ...
Türk edebiyatı Acımak ..Reşat Nuri'den
Ayrıca çoook severim Harry Potter serisi kitaplarını
Ve çocukluğum Sherlock hikayeleri
Amin Maalouf kalp ben. Diğer yazarlar da çok iyi oldu benim için çok teşekkür ederim.Yaşar Kemal,
Reşat Nuri Güntekin,
Brontë kardeşler,
Orhan Pamuk,
Steinbeck,
Hemingway,
Amin Maalouf,
Dostoyevski,
Tolstoy,
Gogol,
Erich Maria Remarque,
Saramago,
Margaret Mitchell,
Charles Dickens,
Edgar Allan Poe,
Stefan Zweig,
Ivo Andrić,
Cengiz Aytmatov,
Edita Mooris roman ve hikaye türünde ulaşabildiğim bütün kitaplarını severek okuduğum yazarlar.
Duymamıştım daha önce,bakacağım.Jojo Moyes-Senden Önce Ben
Nişanlıyken eşim hediye etmişti Sapio,çok teşekkürlerJack London-Martin Eden
ÜzdüEn sevdiğim kitabı herkes keşfetmesin diye paylaşamıyorum. Yazsam mı diye geldim ama yine yapamadım
Not aldım çiçeğim,yaz aklına gelen olursaBibliiiii . 'Şeytan severse' Cenk Enes Özere ait. Serisi var hatta. Hizmetkar kim diger kitabi. Digerini unuttum.Mutlakaaa okumalisinn. Senin bayılacağından eminim.
Ayrıca Canan Tan kitapliginda olması gereken bir yazar .' Piraye , Yüregim seni cok sevdi , Eroinle Dans ' Ergenligmde okuyup hafizama ilmek ilmek islenen kitapları. Ay daha birsuru var
Pamuk'un bu eserini okumamıştım,ilk bu eserden başlayayımEki Görüntüle 3220125
Az önce bitirdim. Orhan Pamuk’un güzide eserlerinden biri. İstanbul’u anlatıyo 40 yıl öncesinden bu yana ve sokak satıcısının hayatını.
Türü ne peki?Marketten rastgele alinan ama cok sevdigim bir kitap kimsenin onermedigini dusunuyorum umutsuz askin gozyaslari deeanne gist
Onu ben de severimBelki ergence gelecek ama aclik oyunlari serisinide cok severim
TeşekkürleerAdam Fawer -Olasılıksız -Empati
Grange- İstisnasız bütün kitapları
İyi okumalar
Hizmetkar kim seri degil mi cook onceden bir arkadasim okumam icin vermisti bir cirpida okumustum hatta basta karakteri kadin sanmistimBibliiiii . 'Şeytan severse' Cenk Enes Özere ait. Serisi var hatta. Hizmetkar kim diger kitabi. Digerini unuttum.Mutlakaaa okumalisinn. Senin bayılacağından eminim.
Ayrıca Canan Tan kitapliginda olması gereken bir yazar .' Piraye , Yüregim seni cok sevdi , Eroinle Dans ' Ergenligmde okuyup hafizama ilmek ilmek islenen kitapları. Ay daha birsuru var
Uyuyamam ben bu gece yapmaEn sevdiğim kitabı herkes keşfetmesin diye paylaşamıyorum. Yazsam mı diye geldim ama yine yapamadım