• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kitap okurmusunuz?

Kitap okurmusunuz???

• Ankete Katılan
    211
bayılırımmmm
dertlerimden uzaklaştığım uğraşlarımdandırr..... zemuszemus

bende çok okurdum bi ara.sonra neolduysa bıraktım.en uzun geceyi iki kere okumuştum çok ağlamıştım.

kitap okunmaz mı ya :) ben kitap okumazsam kendimi eksik hissediyorum hep.. ve bu sıra divan edebiyatına sarmış durumdayım.. ve seminerleriylede bunu destekliyorum..

evet okurum,başucumdan eksik etmem, özellikle gece yatmadan önce okumayı seviyorum...

bayılırım.hatta evlendiğimde eşyalarım taşınırken epey sölenmiş taşıyanlar bu ne böle leş gibi ağır bu kutular diye:) kitaplarım biçok şeyden daha değerlidir.onlarsız yapamam

Haftada 2 kitap bitiririm..
Çok severim kitapları çooook..zemuszemus

çok severim valla, mümkün olduğunca elimden düşürmem.
Çantamda herzaman kitabım vardır.

Okurum, hatta fazla seyhat ettigim icin ucakta okumak oldukca keyif veriyor. Tek sorunum var, eger okudugum kitap sürükleyici degilse ilk 40 sayfasi ve son 3 sayfasini okuyorum :kahve:

kitap okumak dünyanın en iyi terapisi
moralim çok bozuksa ve dertlerimden bunaldıysam en büyük kurtarıcım kitaplarımdır
başkalarının hayatına geçerim
hemen unuturum sıkıntılarımı
yatağımın baş ucunda her zaman kitap bulunur çok yorgun değilsem muhakkak okurum uyku problemimede birebir
yani her yönden en iyi dostum

şu aralar acayip çok okuyorum
kendi derdimi tasamı unutup kendimi kitabın içinde buluyorum
kitaplar olmasa kafayı yerdim herhalde yalnız başıma
iyiki varlarr :16::16:

çok seviyorum olmazsa olmazım ki evlendiğimde mutlaka kitaplık ve bir sürü kitap almayı düşünüyorum :49:

Back