• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kitap okurmusunuz?

Kitap okurmusunuz???

• Ankete Katılan
    211
çok çok severim kitap okumayı.
genelde yatarken kitap okurum o yüzden de erken yatarım kitap okuyacağım zaman.
saatlerce okurum..

öyle ayda 2-3 k,tap bitiriyorum dersem yalan olur ama tavsiye edilen kitap varsa öyle cok okuyan birkac arkadasım var onu alır okurum ama öyle gidipte kendime bugün kitap alıp okuyayım dediğim sayılıdır :kedi:

çok okurum elimde kitap eksik olmaz..
okul zamanı okulun kütüphanesinden tatillerdede semt kütüphanelerinden ödünç alır okurum..kitap okumak çok güzel bir şey...
kaydirigubbakcemile2

çok severim kitap okumayı ve fırsat buldukça sık sık okurum....

kitap okuduğum zaman eğerki kendimi kaptırmışsam hikayeyi çok benimserim
yeni kitabın sayfalarının kokusu bile başka oluyor
severek kitap okurum, güzel bi aktivite benim için
keşke eskisi kadar daha çok vaktim olsa daha çok okusam

ne zamanki ilkokula başlayıp okumayı öğrendim o zamandan bu zamana hiç değişmeyen tek hobim tek güzeL alışkanlığım kitap okumak..özellikle yazın haftada 2 hatta 3 kitap bitirdiğim olur. Bu arada Ayşe kulin'in ''ADI:AYLıN , SEVDALıNKA '' romanlarını okumayanlara tavsiye ederim canlar..ayrıca ''Tahran Melekleri'' de ıran'daki kadınların yaşamını anlatan çok güzel bir kitap..

kitap okunmaz mı ya! ben kitap okurken resmen dinleniyorumkafam dağılıyor.bazen o kadar etkisinde kalıyorum ki kahramanlar rüyalarıma kadar giriyor:))) bence bu konuya ek olarak son zamanlarda okuduğumuz kitaplardan bizi en çok etkileyenleri ya da etkileyeni yazalım.ben son zamanlarda bayağı kitap okudum ama Ayşe Kulin'în "Füreya" kadar hiç biri beni etkilemedi.

kitap okumayı çok seviyorum.elimdeki kitap bitmeden düşünmeye,araştırmaya başlarım, bu bitince hangisini okusam diye.

kitap okumayı severim.küçük bir kütüphanem bile var ve hayatta kitapların değerini bilmeyen insanlarla kitaplarımı paylaşmam.

Back