• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kitap okurmusunuz?

Kitap okurmusunuz???

• Ankete Katılan
    211
Okurum günde hiç okumadıysam 2 saat mutlaka...
Yanımda taşırım...
Kitaplarım dünyam benim...

itiraf editorum kitabımı herzaman tuvalette okurum (napıyım iki çocuk var anca orda yanlız kalabiliyorum) şuanda bile banyo dolabında üç tane kitabım var

evet okurum bende suan latifenin kağıtlarını bitirdim güzeldi

ben kıtap okuyamazsam yasayamam.kıtaba verdıgım paraya ıse hıc acımam.kendımı bıldım bılelı kıtap okurum

Okumaktan nefret ederim, evde bir kitap yoktur, esimde benim gibi sevmez...ama gazete okurum sadece...okulda kitap okumamiz gerektigi zaman okumazdim ben hayatta sevmem

Kitap okumak küçükten kazanılan bir özellik sanıyorum ben ilkokulda güzel okuyamazdım komşuannem bana kitap alır gece yatarken okuturdu.Sonra ona anlatırdım şimdi alışkanlık geceleri okumazsam uyuyamam...

kitapsız hayat düşünemiyorum kitap olmadan insan gelişemez bence ..ve okumuyorum diyenlere hayretle bakıyorum..

Kesinlikle kitapsız bir hayat düşünemiyorum. Gece uyumadan önce mutlaka okumam lazım aksi halde uykum gelmiyor. kaydirigubbakcemile2

bende okuyorum ve cok severim
bazen pes pese okuyorum
bazen ara vererek
gerek dini gerek roman gerekse gercek yasanmis öyküler...
hepsini severim....
almanca ve türkce okurum...
ingilizce denedim ama biraz agir geldi....

Evet okuyorum hele ask kitaplarina bayaliyorum:asigim:
Mesela Twilight hihoyyyt

Back