kitap okumayı sevenler

nacide48

05.06.2015
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
764
18
33
arkadaslar bi kitabı okudukça okuyasım gelecek her okuduğum sayfada acaba diğer sayfada neler olmuş diyebileceğim macera ve aksiyon içeren bi kitap varmı bildiğiniz

chrıstıane f'in korkunç anıları eroin. yeni bitirdim çok hoşuma gitti tavsiye ederim.umarım beğenirsin..

Osman Aysu kitaplarını heyecan içinde elimden bırakmadan okurum.
Bıçak Sırtı
Ölü veya Diri
Soğuk Taşlar
Kuş Kafesi
tavsiye ederim

chrıstıane f'in korkunç anıları eroin. yeni bitirdim çok hoşuma gitti tavsiye ederim.umarım beğenirsin..

bnde daha yenı bıtırdım gercekten surukluyo ınsanı..bır deLEYLEKLERİN UÇUŞU adlı kıtabı okumayan varsa yazık!..mithiş bişey...PATASANA YI DA okumalısınızzzzzzzzzzzz...

.........................................

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben ilk okul 5. sınıfdayken okumuştum:kahve: müthiş bir kitap bir arkadaşım aldı geri vermedi tekrar almayı düşünüyorum 8 yıldan sonra okumak güzel olur:kahve::kahve: ama her sayfasını hatırlıyorum.....

Osman Aysu kitaplarını heyecan içinde elimden bırakmadan okurum.
Bıçak Sırtı
Ölü veya Diri
Soğuk Taşlar
Kuş Kafesi
tavsiye ederim

ooofff bende tam bır osman aysu fanatıgı oldum tum kıtaplarını almaya calısıyorum ama yetısemıyorum.bazen yılda ıkı uc kıtap yazıyor yaaa

bnde daha yenı bıtırdım gercekten surukluyo ınsanı..bır deLEYLEKLERİN UÇUŞU adlı kıtabı okumayan varsa yazık!..mithiş bişey...PATASANA YI DA okumalısınızzzzzzzzzzzz...

siyah kan ve seytan üçgeni.muhakkak oku.bu yazar acayıp bı adam.

X