Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

azracım tebrik ederim.
bu konuda ben çok dertliyim. maalesef benim oğlum okumayı hiç sevmiyor. neler yaptıysam olmadı. şimdi koyverdim artık ucunu.
şu anki kitabım bitsin " anne bunu okuyacağım" diye aldığı ama okumadığı 80 günde devri alemi okuyacağım.
ben bunu çocukken okumuştum. tekrar okumak istiyorum dedim. geçen gün aldım kitaplığından. bakalım bu fayda edecek mi?
bizde de hiç tv izlenmez, kardeşimi annem babam sürekli okur ben zaten okuyorum. ama çocukta tık yok.

Senin oğlan da aklıma geldi Papatya, inşallah o da okuma aşkı ile yanıp tutuşur

merhaba arkadaşlar iyidir herkes inşallah...
ben geçenlerde bebişimin cinsiyetini öğrendim.
erkekmiş.sizle paylaşmak istedim.
hiç şaşırmadım rüyamda 3-4 defa gördüm bebişi hatta göz rengini saç rengini falan.isim bile gördüm:)mesleğini bile:)
rüyamın yada hislerimin çıkmadığı an çok nadirdir.
hatta babamı kaybettim bir gün önce rüyasını gördüm malesef.
arkadaşımın eşi işsiz kaldı yıllarca ,1 ay sonra şu tarihte işe başlıycak dedim evet aynen o gün işe başladı.
aynı arkadaş oğlum teoga girecek dua et dedi. en fazla 2 yanlış yapar dedim. evet tahmın ettiğiniz gibi 2 yanlış yaptı:)
eşimin kurumunda 1300 kişi arasından görevde yükselme sınavını kazanacak 16 kşiden biri olacağınıda tahmin ettiğiniz gibi hissettim.kendisinede söyledim rahat ol.o sınav senin diye:) neyse bu kadar yeterli şimdilik ama vardır böyle yeteneğim sadece kendime hissedemem.....keşke oda olsa ne iyi olurdu:)

neyse çok uzattım.şimdi iki canlıyım ya benim dualarım hislerim daha da tutar...(yazar hemen kendine pay çıkarır:)
bu mjım sanaydı sevgili _meLinDa_ 2017 senin ve minnoş melindanın yılı olacak...

maşallah valla tableti telefonu unutturabilmişsiniz. şimdi doğanlar ellerinde telefonla çıkıyor sanki kardeşim 21 yaşında zar zor alıştırdım kitap okumaya ama ben serbest bırakıyorum çoğunun konuşu aşk bu da bir şeydir diyorum ben zülfü livaneli hastasıyım bir kaç kere okumaya çalıştı ama hiç sarmadı onu. klasiklerin yanına yanaşmıyor...

maşallah canım ya benimde rüyalarım çıkar bebeğim olacağını görmüştüm bende tabi sonrasında kaybedeceğimi de gördüm.bende haziran annesi olacaktım nasip değilmiş... sanırım annelik hissiyatı anlıyorsun bazı şeyleri. bebeğin hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına alırsın

tebrik ederim canım, sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

Ben de şimdiden çocuk kitapları için arşiv yapmaya çalışıyorum. benim zilli de inşallah Miray gibi olur

Hayırlı olsun ilk bebiş mi?
Sanki daha önce görmüş gibiyim nickinizi? Gebelik topiklerinde.

evet 2005 ten beri
herkes kanıksadı artık, aile, arkadaş
bir kendisini görebilseydik keşke ama hayırlısı
arabeske bağlayasım geldi
adını dağlara yazdımmm yarimmm
Ben de lavin istemiştim ama eşim şiddetle karşı çıkmıştı

Maşallah darısı başıma

Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Bahar...
benim için bir şey doğuyor mu içine (hoş beni hiç tanımıyorsun ama)

tebrik ederm cnm hayırlı olsun

çok duygulandım inan ki
Amin inşallah canım benim, çok teşekkür ederim
Allahım da senin oğluşuna sağlık sıhhat versin inşallah

Senin oğlan da aklıma geldi Papatya, inşallah o da okuma aşkı ile yanıp tutuşur
inşallah yaaaa.
bu yaşına geldi daha isteyerek okuduğu ve bitirdiği kitap yok maalesef. benim zorlamamla 2-3 tane ancak ben de zorlamayı bıraktım. netteki herşeyi uyguladım kitap okumayı sevdirmek için ama olmadı. çok üzülüyorum ancak yapacak bir şey yok. vardır bi vakti saati diye düşünüyorum. ne yapalım...şu 80 günde devri alemi okuyayım bakayım. belki ilgisini çeker

minik gezgin o, kitapları da sever zamanla
çok mükemmel bir anneye sahip, şanslı çocuklardan minik adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…