bi tarafım mı açık kaldı ne, Tövbe estağfurullahRüya bile okuma ve forum üzerineHayırolsun
hahahahahahbi tarafım mı açık kaldı ne, Tövbe estağfurullah
Bende dün gece forumdan kimden bilmiyorum, bana kitap yollayan kisiyi ve kitabı gördüm rüyamda sabahtan beri aklım o kitapta. Acaba öyle bir kitap var mı hayattaGünaydın kurtçuklarım
Tutunamayanlar 370.sayfa
Hayır olsun, rüyamda sayfaya bir sürü yeni insan gelmiş, sayfalarca birbirleriyle konuşmuşlar ben okuyorum okuyorum tanıdık kimse yok, Allahım ben 3 senedir bu sayfadayım bunlar kim nasıl bu kadar samimiler bizim kızlar nerde diye sinir oluyorum
ben genelde erkek bebiş görüyorum rüyamda. cinsiyet hala belli değil bu arada.OKYANUSYAA cok gecmis olsun.
loliss gebelikte ne sacma ruyalar goruluyor ya
Bende esime anlatip dururdum hadi uyu artik yat yat derdi
_
Bugun okuyabilir miyim bilmiyorum o kadar uykusuzum kisizmaya yer ariyorum.uykuya hasretim.
hayırlısı canım, ben de erkek görmüştüm ama olmadıben genelde erkek bebiş görüyorum rüyamda. cinsiyet hala belli değil bu arada.
hamileliğim çok rahat geçtiği için eminim ben de çok özleyeceğim canımSelamlar
Saatleri Ayarlama Enstitüsü'nü bitireceğim artık bugün.
loliss tadını çıkar canım gebeliğin. ilk 4 ayım çok zır olsa da ben özlüyorum.
Sezeryan mı olacaksın? Günü falan belli mi?
Kolay doğumlar.hamileliğim çok rahat geçtiği için eminim ben de çok özleyeceğim canım
evet sezaryen olacak, 14 ya da 15 aralıkta olacak, o zamana kadar bi sıkıntı olmazsa inşallah
Hayir olsun insallah.ben genelde erkek bebiş görüyorum rüyamda. cinsiyet hala belli değil bu arada.
Ağır ilerlediği yerler çoktu evet canım sanırım bu kitabı klasik olarak değerlendirebiliriz ki klasikler yazıldığı zamandan dolayıdır herhalde genellikle yavaş ilerliyor :)OKYANUSYAA gecmis olsun canim. Harbiden hastanede iyi konsantre olmussunuz. Bir de ben bu kitabi cok yavas okumustum. O kadar agir ilerledi ki, kitap olur asra bedel diyordum. Ama harika bi eserdi dogrusu.
Teşekkür ederimmOKYANUSYAA geçmiş olsun
Teşekkür ederimmÇok geçmiş olsun
Teşekkür ederimm
ben genel olarak çok zor beğeniyorum.Y yesil_zeytin_ bitti :)
Mehmet Rauf un Eylül romanını okudun mu bilemiyorum hani hep ilk psikolojik roman derler edebiyat tarihimiz için.
O kitap kadar yoğun olmasa da derin duygular hissettiğim anlar oldu fazlasıyla.
Sonunda da hayat işte yaşamış olduğun 60-70-80... yıl bir anda toprak oluyor sanki yaşanmamış gibi diye düşündüm
Kapatıp bir süre boş boş baktığım derin nefes aldıktan sonra durduk yere gülümsediğim kitaplardan biriydi.
Bilemiyorum, sen ne düşünüyorsun peki :)
Eylul u sevmis miydiniz? Beni kitap okumaktan sogutmustu o kitap.Y yesil_zeytin_ bitti :)
Mehmet Rauf un Eylül romanını okudun mu bilemiyorum hani hep ilk psikolojik roman derler edebiyat tarihimiz için.
O kitap kadar yoğun olmasa da derin duygular hissettiğim anlar oldu fazlasıyla.
Sonunda da hayat işte yaşamış olduğun 60-70-80... yıl bir anda toprak oluyor sanki yaşanmamış gibi diye düşündüm
Kapatıp bir süre boş boş baktığım derin nefes aldıktan sonra durduk yere gülümsediğim kitaplardan biriydi.
Bilemiyorum, sen ne düşünüyorsun peki :)
Aynen sıkıcı yerleri de var. Ama enfes ddedigim yerleri de vardi. Mankurtlardan bahsettigi yerde fena olmustum. Hala icim ürperir hatirladikca.gün olur asra bedel için spoiler içerir. ortak kitap etkinliğinde okuyacak olanlar okumayın yazdıklarımı.
ben genel olarak çok zor beğeniyorum.
buda okunabilir bir kitap ama nebilim zaman zaman sıkıldım bile, kendini tekrar eden yerler vardı...
mugant kısımlarında çok etkilendim..
ben çok çabuk unutuyorum. bak mankurt diyeceğime mugant demişim. nereden aklıma geldiyse bu kelime..Eylul u sevmis miydiniz? Beni kitap okumaktan sogutmustu o kitap.Basladiktan 6 ay sonra bitirdim ancak.
Aynen sıkıcı yerleri de var. Ama enfes ddedigim yerleri de vardi. Mankurtlardan bahsettigi yerde fena olmustum. Hala icim ürperir hatirladikca.
Anladim ben. Ogretmen kismi neydi ya. Bi ogretmwn vardi tutuklanmisti sanirim. Ben de hayal meyal hatirliyorum. 10 yil oldu heralde okuyali.gün olur asra bedel için spoiler içerir. ortak kitap etkinliğinde okuyacak olanlar okumayın yazdıklarımı.
ben çok çabuk unutuyorum. bak mankurt diyeceğime mugant demişim. nereden aklıma geldiyse bu kelime..
o öğretmen kısımları da güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?