- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 38
Rutin bir kontrolün yanında şeker yüklemesi yapıldı canım.Geçmiş olsun hayırdır ciddi bi durum yoktur inş.
Bende önümüzdeki hafta başlayacağım,çok merak ediyorum o kitabı.
ben bitirdim:)Gün olur asra bedel 256. sayfa.
Acı şeyler oluyor, hastanede sonuç beklerken kaptırmışım kendimi mimik ifadelerimdendir heralde ki bir beyaz önlüklü geldi yanıma :)
Bu kadar seste yaşayarak okumanıza hayran kaldım amacım sizi rahatsız etmek değil yanlış anlamayın lütfen, kitabın ismini de merakta ettim dedi :)
Sonuçlar da yarına kaldı. Pof :))
vuhuuu :))) harikaben bitirdim:)
dün akşam 150sf den 330a kadar okudumvuhuuu :))) harika
ben bu akşama bitirir miyim acep
Hay allah gaza geldim
Tekrar geçmiş olsun o zaman. Hipoglisemi de küçümsenecek bir sorun değil gerçi dikkat et kendine.Rutin bir kontrolün yanında şeker yüklemesi yapıldı canım.
Kan şekerim düşük benim, nekadar yersem yiyeyim sınırın çok çok altında kalır ve yükselmez
Hipoglisemi diyeyim. Genel durumumda bir değişiklik var mı onun için gitmiştim, bakalım yarını bekliyorum
Ben yani katıldığımdan ve ortak okuma olayını bilemediğimden sizlerle başlamadım ama her kitap severin okuması gereken bir eser bence
dün akşam 150sf den 330a kadar okudum
Tamam mesaj alindidün akşam 150sf den 330a kadar okudum
bitirdikten sonra yorumlayıp etiketlersen sevinirimTamam mesaj alindi
Slm kizlar.
Gun olur asra bedel 191.
Bugun daha da okurum inş.
Hastanedeyim 2 saat sonra kan vericem ozamana kadar boşum.
Sıcak ve kuytu bir yer buldummu tamamdir :))
Günaydın bende çok yavaş ilerliyorum okurken hemen uykum geliyor dün bir bölüm okuyayum bari dedim 40 50 sayfa kadar ama yok 20 li sayfalarda sızmışım
neden öyle oluyor ki...Günaydın bende çok yavaş ilerliyorum okurken hemen uykum geliyor dün bir bölüm okuyayum bari dedim 40 50 sayfa kadar ama yok 20 li sayfalarda sızmışım
Sayfa 168
Cadı sayfa 96, topu topu 110 sayfa kitap fuar da kadın çok güzel kesin al demişti günler oldu bitiremedim sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?