• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Geçmiş olsun hayırdır ciddi bi durum yoktur inş.
Bende önümüzdeki hafta başlayacağım,çok merak ediyorum o kitabı.
Rutin bir kontrolün yanında şeker yüklemesi yapıldı canım.
Kan şekerim düşük benim, nekadar yersem yiyeyim sınırın çok çok altında kalır ve yükselmez
Hipoglisemi diyeyim. Genel durumumda bir değişiklik var mı onun için gitmiştim, bakalım yarını bekliyorum ;)

Ben yani katıldığımdan ve ortak okuma olayını bilemediğimden sizlerle başlamadım ama her kitap severin okuması gereken bir eser bence

Gün olur asra bedel 256. sayfa.
Acı şeyler oluyor, hastanede sonuç beklerken kaptırmışım kendimi mimik ifadelerimdendir heralde ki bir beyaz önlüklü geldi yanıma :)
Bu kadar seste yaşayarak okumanıza hayran kaldım amacım sizi rahatsız etmek değil yanlış anlamayın lütfen, kitabın ismini de merakta ettim dedi :)

Sonuçlar da yarına kaldı. Pof :))
ben bitirdim:)

Rutin bir kontrolün yanında şeker yüklemesi yapıldı canım.
Kan şekerim düşük benim, nekadar yersem yiyeyim sınırın çok çok altında kalır ve yükselmez
Hipoglisemi diyeyim. Genel durumumda bir değişiklik var mı onun için gitmiştim, bakalım yarını bekliyorum :KK66:

Ben yani katıldığımdan ve ortak okuma olayını bilemediğimden sizlerle başlamadım ama her kitap severin okuması gereken bir eser bence
Tekrar geçmiş olsun o zaman. Hipoglisemi de küçümsenecek bir sorun değil gerçi dikkat et kendine.

OKYANUSYAA OKYANUSYAA gecmis olsun canim. Harbiden hastanede iyi konsantre olmussunuz. Bir de ben bu kitabi cok yavas okumustum. O kadar agir ilerledi ki, kitap olur asra bedel diyordum. :KK53: Ama harika bi eserdi dogrusu.

OKYANUSYAA OKYANUSYAA çok geçmiş olsun
Gazap üzümleri sayfa 138 deyim. Nedense ilerleyemiyorum.
Günaydın bende çok yavaş ilerliyorum okurken hemen uykum geliyor dün bir bölüm okuyayum bari dedim 40 50 sayfa kadar ama yok 20 li sayfalarda sızmışım
Sayfa 168

Cadı sayfa 96, topu topu 110 sayfa kitap fuar da kadın çok güzel kesin al demişti günler oldu bitiremedim sıkıldım :(

Günaydın kurtçuklarım:KK68:
Tutunamayanlar 370.sayfa

Hayır olsun, rüyamda sayfaya bir sürü yeni insan gelmiş, sayfalarca birbirleriyle konuşmuşlar ben okuyorum okuyorum tanıdık kimse yok, Allahım ben 3 senedir bu sayfadayım bunlar kim nasıl bu kadar samimiler bizim kızlar nerde diye sinir oluyorum :KK70::KK70::KK70:

Günaydın bende çok yavaş ilerliyorum okurken hemen uykum geliyor dün bir bölüm okuyayum bari dedim 40 50 sayfa kadar ama yok 20 li sayfalarda sızmışım
Sayfa 168

Cadı sayfa 96, topu topu 110 sayfa kitap fuar da kadın çok güzel kesin al demişti günler oldu bitiremedim sıkıldım :KK43:
neden öyle oluyor ki...
halbuki kitabın konusu çok güzel ve nefes almadan okunacak cinsten...
ben bu kitabı lisede iken okumuştum. ama hatırlamıyorum tabi ki... hayatımda ilk defa bir kitabı 2. kere okuyorum.

Back