Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bu sene tüyap'tan çok istediğim kitapları aldım. Heyecanla onları okumayı bekliyorum ama öncesinde küçük ağa'ya başlamış bulundum. Yarım bırakmak istemiyorum hemen okuyup bitirmem lazım.
Ne zamandır alıp okumaya cesaret edemediğim Yüzüklerin Efendisi var sırada. Çok merak ediyorum..

hoşgeldin

Merhaba kızlar
Nasılsınız?
Melinda gibi benim eşim de Grange seviyor. Leyleklerin Uçuşu okumuştum daha önce ve sevmiştim.

Slm kizlar.
Gun olur asra bedel 191.
Bugun daha da okurum inş.
Hastanedeyim 2 saat sonra kan vericem ozamana kadar boşum.
Sıcak ve kuytu bir yer buldummu tamamdir :))

Neler aldın Tüyap'tan?

Slm kizlar.
Gun olur asra bedel 191.
Bugun daha da okurum inş.
Hastanedeyim 2 saat sonra kan vericem ozamana kadar boşum.
Sıcak ve kuytu bir yer buldummu tamamdir :))

Geçmiş olsun, önemli bir şey yok ya

Neler aldın Tüyap'tan?

Geçmiş olsun, önemli bir şey yok ya
Tesekkur ediyorum :))
Kitap okuyan ya da müzikle uğraşan insanlar hep böyle ince ruhlu düşünceli bireyler oluyorlar, senin gibi
Umarım önemli birsey degildir hem sonuc bekliyor hem kitap okuyurum
Bakalim

tamam gizemcim. nasıl bir motivasyon ile başlıyorum anlatamam. hafto sonu bile bile eve anneme gitmeyip okuyacağım düşün

Neler aldın Tüyap'tan?

Yüzüklerin Efendisi
Belgariad I: Kehanetin Oyuncağı
Yerdeniz Büyücüsü
Harry Potter Lanetli Çocuk
Puslu Kıtalar Atlası
İki Şehrin Hikayesi

Bir de Halil İnalcık'tan Devlet-i Aliyye'yi, Talha Uğurluel'in iki tane kitabını merak ettim aldım. Hepsini de hemen okumak istiyorum.

Gün olur asra bedel 256. sayfa.
Acı şeyler oluyor, hastanede sonuç beklerken kaptırmışım kendimi mimik ifadelerimdendir heralde ki bir beyaz önlüklü geldi yanıma :)
Bu kadar seste yaşayarak okumanıza hayran kaldım amacım sizi rahatsız etmek değil yanlış anlamayın lütfen, kitabın ismini de merakta ettim dedi :)

Sonuçlar da yarına kaldı. Pof :))

Geçmiş olsun hayırdır ciddi bi durum yoktur inş.
Bende önümüzdeki hafta başlayacağım,çok merak ediyorum o kitabı.

Güzel seçimler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…