- 4 Haziran 2014
- 402
- 347
- 103
- 35
hoşgeldinBu sene tüyap'tan çok istediğim kitapları aldım. Heyecanla onları okumayı bekliyorum ama öncesinde küçük ağa'ya başlamış bulundum. Yarım bırakmak istemiyorum hemen okuyup bitirmem lazım.
Ne zamandır alıp okumaya cesaret edemediğim Yüzüklerin Efendisi var sırada. Çok merak ediyorum..
ben değil kuzu
Bu sene tüyap'tan çok istediğim kitapları aldım. Heyecanla onları okumayı bekliyorum ama öncesinde küçük ağa'ya başlamış bulundum. Yarım bırakmak istemiyorum hemen okuyup bitirmem lazım.
Ne zamandır alıp okumaya cesaret edemediğim Yüzüklerin Efendisi var sırada. Çok merak ediyorum..
Slm kizlar.
Gun olur asra bedel 191.
Bugun daha da okurum inş.
Hastanedeyim 2 saat sonra kan vericem ozamana kadar boşum.
Sıcak ve kuytu bir yer buldummu tamamdir :))
Tesekkur ediyorum :))Neler aldın Tüyap'tan?
Geçmiş olsun, önemli bir şey yok ya
çok geçmiş olsunTesekkur ediyorum :))
Kitap okuyan ya da müzikle uğraşan insanlar hep böyle ince ruhlu düşünceli bireyler oluyorlar, senin gibi
Umarım önemli birsey degildir hem sonuc bekliyor hem kitap okuyurum
Bakalim
tamam gizemcim. nasıl bir motivasyon ile başlıyorum anlatamam. hafto sonu bile bile eve anneme gitmeyip okuyacağım düşünY yesil_zeytin_ ben başlayacaktım seninle canım ama ben 5'li setini bulamadım, her yerde 2'li vardı, onu da almak istemedim. Sen başla ben bulduğumda başlayayım. Elimde de okuduğum kitaplar var şu an.
Kolay gelsin, sefil olma okurken
Elbette cok tesekkur ederim :)çok geçmiş olsun
sonucu merak ederiz, bizi de bilgilendir lütfen
tamam gizemcim. nasıl bir motivasyon ile başlıyorum anlatamam. hafto sonu bile bile eve anneme gitmeyip okuyacağım düşün
üç kişilik grup kurduk. istersen seni de alalım diyecektimAhahaha.
Ben gözlerindeki ışığı gördüm zaten fotonda
Sürecini merakla takip edeceğim, keşke denk getirebilseydim. Senin azmin bana umut olacak.
Neler aldın Tüyap'tan?
üç kişilik grup kurduk. istersen seni de alalım diyecektimneyse ben sana destek olurum
Geçmiş olsun hayırdır ciddi bi durum yoktur inş.Gün olur asra bedel 256. sayfa.
Acı şeyler oluyor, hastanede sonuç beklerken kaptırmışım kendimi mimik ifadelerimdendir heralde ki bir beyaz önlüklü geldi yanıma :)
Bu kadar seste yaşayarak okumanıza hayran kaldım amacım sizi rahatsız etmek değil yanlış anlamayın lütfen, kitabın ismini de merakta ettim dedi :)
Sonuçlar da yarına kaldı. Pof :))
Yüzüklerin Efendisi
Belgariad I: Kehanetin Oyuncağı
Yerdeniz Büyücüsü
Harry Potter Lanetli Çocuk
Puslu Kıtalar Atlası
İki Şehrin Hikayesi
Bir de Halil İnalcık'tan Devlet-i Aliyye'yi, Talha Uğurluel'in iki tane kitabını merak ettim aldım. Hepsini de hemen okumak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?