Bir Psikiyatristin Gizli Defteri 222. sayfadayım.
Bugün günüm hiç iyi geçmedi, okulda bir Hocamın söyledikleri canımı sıktı, ben de her canım sıkıldığında yaptığım gibi hem kitap okuyup hem de bir yandan ağlayıp durdum. Neyseki rahatladım. Bugün sadece kitap okurum diye düşünüyorum.
Keşke ben Ankara'dayken bilseydim senin de oralarda olduğunu. O güzelim yolu, Anıtkabir'in havasını seninle paylaşmayı çok isterdim
Giz kaçırmışım yazdığını?Ne oldu ki
ayy Siyah Kan harikadır
ben de Lontano okuyorum, hadi Grange kardeşi olalım
Oyy ne de güzel olurdu, belki kesişir yolumuz bir gün belli mi olur, senle ben daha çok özler geliriz Ankara'ya, ben inanıyorum.
Geyikli Park ve bir de İstanbul'da Bir Zürafa'yı okudumBen ilk kez Sunay Akın okuyorum. Geyikli Park çok güzel bir kitapmış. Daha bitmedi ama az kaldı. Çok enteresan tarihi hikayeler var içinde. Her hikayede tabiri caizse 'vay anasını' dedim.
Bu vesileyle de bazı yazarları çok ihmal ettiğimi anladım. Elimdeki bir kaç kitabı bitirip kendime güzel bir kitap sepeti oluşturmam lazım.
Aranızda Sunay Akın var mı daha önce okuyan?
(Nasıl bir devrik cümledir bu?)
ahh kıvırcığım kıyamam sana, benim gibisin sen de, doğru düzgün cvp veremem ağlarım ben de öyle şeyler yaşayıncaBir Psikiyatristin Gizli Defteri 222. sayfadayım.
Bugün günüm hiç iyi geçmedi, okulda bir Hocamın söyledikleri canımı sıktı, ben de her canım sıkıldığında yaptığım gibi hem kitap okuyup hem de bir yandan ağlayıp durdum. Neyseki rahatladım. Bugün sadece kitap okurum diye düşünüyorum.
Tüm kitapları var bende 7-8 yıl önce dijiturkte turkmax diye bi kanalda program yapıyordu her hafta hiç kaçırmadan izlerdim transa geçmiş halde:)Ben ilk kez Sunay Akın okuyorum. Geyikli Park çok güzel bir kitapmış. Daha bitmedi ama az kaldı. Çok enteresan tarihi hikayeler var içinde. Her hikayede tabiri caizse 'vay anasını' dedim.
Bu vesileyle de bazı yazarları çok ihmal ettiğimi anladım. Elimdeki bir kaç kitabı bitirip kendime güzel bir kitap sepeti oluşturmam lazım.
Aranızda Sunay Akın var mı daha önce okuyan?
(Nasıl bir devrik cümledir bu?)
Çok ilgimi çekti okunacaklara eklemeliyim kitaplarınıTüm kitapları var bende 7-8 yıl önce dijiturkte turkmax diye bi kanalda program yapıyordu her hafta hiç kaçırmadan izlerdim transa geçmiş halde:)
Sonra istanbula atanır aranmaz oyuncak müzesine koştum tesadüf karşılaştık 15 dakika kadar sohbet etme imkanı buldum
Sonra sahnede de izledim.Adam çok başka en sevdiğim yazarlardandir ... kitaplarında yazılanları kendi sesinden dinlemek istersen youtube da çok vidyosu var hatta yeni kanal açtı kendine 3-4 dakikalık vidyo yayinliyor
Canım o kitapları nasıl indirebiliriz, ben internet özürlüsüyüm de yapamadım bir türlü ya.Çay içerek ve pdf kitabıma göz gezdirerek size eşlik ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?