Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Giz kaçırmışım yazdığını?Ne oldu ki

Keşke ben Ankara'dayken bilseydim senin de oralarda olduğunu. O güzelim yolu, Anıtkabir'in havasını seninle paylaşmayı çok isterdim

Oyy ne de güzel olurdu, belki kesişir yolumuz bir gün belli mi olur, senle ben daha çok özler geliriz Ankara'ya, ben inanıyorum.

Giz kaçırmışım yazdığını?Ne oldu ki

Önemli bir şey değil aslında canım, Hoca biraz düşünmeden konuştu durdu, karşısındakinin duygularını pek önemsemedi, ben de boşverip geçemiyorum, moralim bozuldu biraz.
Duygusal anıma denk geldi biraz da, tutamadım, ağladım açıldım.
Burada da kızlar sağ olsun moral verdi, iyi geldi. Sen de çok sağ olasın.

Oyy ne de güzel olurdu, belki kesişir yolumuz bir gün belli mi olur, senle ben daha çok özler geliriz Ankara'ya, ben inanıyorum.

İnşallah canım benim, zaten Ankara burnumda tütüyor. İçindeyken kıymet bilmeyip, uzaklaşınca deli gibi özleyenlerdenim ben de

Geyikli Park ve bir de İstanbul'da Bir Zürafa'yı okudum
Kesinlikle ansiklopedi okumuş hissi uyandırıyor insanda

ahh kıvırcığım kıyamam sana, benim gibisin sen de, doğru düzgün cvp veremem ağlarım ben de öyle şeyler yaşayınca
Boşver o düşüncesizlik etmiş, sen biraz rahatladıysan daha fazla takma kafana, Allahından bulsun

xyzt-5544 aynen ben de öyleyim, eve gideyim ocakta geri geleceğim günleri sayarım kesin.

DonukPudra desarj oldum canım, daha iyiyim, ağlamak iyi geldi, rahatladım. Sağ olasın.

loliss 'imm naif ruhlu annem benim
Ağlama sen hiç, hep gülümse, mutluluk gözyaşları dök sadece ama onu da abartma evet takmıyorum artık, geçti gitti bitti.
______

Tekrardan teşekkür ederim kızlar, bana her gün iyi ki buradayım ve sizlerleyim dedirtecek duygular yaşatıp paylaştırdığınız için. Kitap gerçekten de dostmuş. Beni sizlerle tanıştırdı.

Tüm kitapları var bende 7-8 yıl önce dijiturkte turkmax diye bi kanalda program yapıyordu her hafta hiç kaçırmadan izlerdim transa geçmiş halde:)
Sonra istanbula atanır aranmaz oyuncak müzesine koştum tesadüf karşılaştık 15 dakika kadar sohbet etme imkanı buldum
Sonra sahnede de izledim.Adam çok başka en sevdiğim yazarlardandir ... kitaplarında yazılanları kendi sesinden dinlemek istersen youtube da çok vidyosu var hatta yeni kanal açtı kendine 3-4 dakikalık vidyo yayinliyor

selam kızlar.
gün olur asra bedele devam..
benimde ahmet ümiti dinleme fırsatım artmıştı. daha çok hayran kalmıştım..
__giz__ konuşmuşsunuz geçmiş ama üzülme demek istedim hayatımızın her alanında böyle insanlar var malesef

Çok ilgimi çekti okunacaklara eklemeliyim kitaplarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…