- 4 Aralık 2012
- 2.995
- 4.437
- 333
- 38
Struma nasıl gidiyor :)Herkese mutlu haftalar kızlar
Haftasonu kitap okuma açısından düşündüğüm kadar da verimli geçmedi ama sıfırla kapatmadım en azından.
Hakan Akdoğan - Karanlıkta Bir Ninni Struma kitabında 88. sayfadayım. Bu akşam hazır eşim de çalışacak bitirirm diyordum ama onların vardiya iptal olmuş, sinemaya gideceğiz, kitap yarına kaldı artık
Asude - Beni Sev Diye kitabına devam ederim şimdi. İşler sakin gibi duruyor, umarım coşmaz
Ben ilk kez Sunay Akın okuyorum. Geyikli Park çok güzel bir kitapmış. Daha bitmedi ama az kaldı. Çok enteresan tarihi hikayeler var içinde. Her hikayede tabiri caizse 'vay anasını' dedim.
Bu vesileyle de bazı yazarları çok ihmal ettiğimi anladım. Elimdeki bir kaç kitabı bitirip kendime güzel bir kitap sepeti oluşturmam lazım.
Aranızda Sunay Akın var mı daha önce okuyan?
(Nasıl bir devrik cümledir bu?)
Tuncay Terzihanesi ve İstanbulun Nazım PlanıSunay Akın hiç okumadım kitaplarına bir göz attım. İlk önce okumamı tavsiye edeceğiniz kitabı hangisi olurdu?
Sunay Akın :))
Kuytuda kalmışları gün yüzüne çıkaran adam.
İstisnasız her kitabı hayranlıktır benim için.
Atatürk ün "az zamanda çok büyük işler yaptık" diye başlayan videosunun neden sadece tek bir video olduğunu öyle güzel anlatıyor ki kitaplarının birinde.
Kitaplarını geçtim bilgi birikimi bir harika.
Defalarca canlı izleme şansım oldu. Üniversitedeyken koca anfide koca sahnede dedi ki " bu sahne bana çok büyük çocuklar yamacıma gelin dışarda kalan dostlarımız da rahatlıkla girebilirler salona" koşa koşa gitmiştim.
Bütün bir gösteriyi gözlerinin içine baka baka izledim aramızda 1 metre var yok :)), ne harkulade bir ADAM :))))
Bırak ma lütfen her kitabını oku, doyamazsın
ben geyikli parkı okudum ama kendimi çok verememiştim okurken onu hatırlıyorum
sanırım biraz haksızlık ettiğim bir kitaptı
Ben de varım.Çoğu kitabını okumuşuumdur.@OKYANUSYAA nın dediği gibi canlı dinlemenin tadı bambaşka
Sunay Akın hiç okumadım kitaplarına bir göz attım. İlk önce okumamı tavsiye edeceğiniz kitabı hangisi olurdu?
Tuncay Terzihanesi ve İstanbulun Nazım Planı
Önce çocuklar ve kadınlar, Ay hırsızı... oyy bilemedim şimdi :)))
Al birini başlaSiziSeviyorumDemismiydim
Struma nasıl gidiyor :)
Sanki hayal kırıklığı olacakmış gibi bir his var içimde, Serenat ta çok etkilenmiştim belkide hissin sebebi budur, sanki Serenat ta bulduğumu bu kitapta bulamayacakmışım gibi :)
En kıza zamanda alacağım
Bir Psikiyatristin Gizli Defteri 222. sayfadayım.
Bugün günüm hiç iyi geçmedi, okulda bir Hocamın söyledikleri canımı sıktı, ben de her canım sıkıldığında yaptığım gibi hem kitap okuyup hem de bir yandan ağlayıp durdum. Neyseki rahatladım. Bugün sadece kitap okurum diye düşünüyorum.
Ben canım sıkılınca takardım kulağıma kulaklığımı anıtkabirin etrafında bi tur atardım. Arada banklarda soluklanır ağlar, sonra yürümeye devam ederdim.
Hatta bi kere sinirli ve üzgün olduğum bir an topuklu ayakkabılı zamanıma denk gelmişti de taaa yurda dönünce fark etmiştim, ayaklarım kopmuştu ağrıdan bikaç gün
ah kıyamam ama ben sanaBir Psikiyatristin Gizli Defteri 222. sayfadayım.
Bugün günüm hiç iyi geçmedi, okulda bir Hocamın söyledikleri canımı sıktı, ben de her canım sıkıldığında yaptığım gibi hem kitap okuyup hem de bir yandan ağlayıp durdum. Neyseki rahatladım. Bugün sadece kitap okurum diye düşünüyorum.
Ben de bugün oralarda dolandım, yurda geçmeden önce, yürüdüm baya, iyi geliyor gerçekten de. Akşamüzeri yine çıkarım belki, gerçi sakinledim, huysuzluğum geçti.
ah kıyamam ama ben sana
bazen ağlamak iyi geliyo, o sebeple iyi yapmışsın canım
Canını sıkan her ne ise anlat sokaklara o zaman.
Beni oraların delisi zannediyor olabilirlerdi bir dönem, her gün söylene söylene yürüyordum oralarda
Aynı yollardan aynı duygularla geçtiğimizi bilmek bana artık yalnız olmadığım duygusunu da verir artık, kol kola dolanırız söylene söylene. Sağ ol canım benim.
ayy Siyah Kan harikadırGeyikli Park biter.
Sıradaki kitabım ikisinden birisi olacak.
Ali Ural-Posta Kutusundaki Mızıka
Grange- Siyah Kan
Harika anlatmışsın. Şimdi daha çok ilgimi çekmeye başladı. Elimdeki kitaplar bitmeden alışveriş yapmak istemediğim için ilk fırsatta devamını getireceğim bu usta kalemin.
Belki de yanlış bir zamanında okumuşsundur. Haksızlık etmişsin gibi düşünme. Ama oku tekrar bence, tek kelime ile harika
Gerçekten öyleymiş. Bayıldım.
Benim de serisini alasım geldi Sunay Akın'ın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?