Canım o kitapları nasıl indirebiliriz, ben internet özürlüsüyüm de yapamadım bir türlü ya.
Merhaba Lavin ,Saatleri Ayarlama Enstitüsü-321
DonukPudra canım bebekten sonra nasıl eski kitap temponu tutturdun? Ben eskisi gibi olamadım hala.
Merhaba Lavin ,
ASlinda pek tutturdum diyemem ama bu topige geldigimden beri ayda 2 -3 kitap okumaya basladim. 2aydir falan adam akilli bu haldeyim oncesinde mumkun olmuyordu. Suan ise baslamamin da etkisi var yolda ya da iste bos kaldigimda hemen acip okuyorum. Evde oldugum gunler pek okuyamiyorum. Surekli dipdibeyiz anca uyur da enerjim olursa oyle 20 dk okuyorum. Evde her bos firsatta dinlenme ihtiyaci hissediyorum uzaniyorm ya da Kerem uyudugunda uyumaya calisiyorum. Uyku problemi olan bir bebek gece saat basi kalkiyoruz neredeyse ben bitik haldeyim. Bir de dis cikarma evresi simdi daha da fenalarda.
Burasi da motive etsin kendim icin birseyler yapayim mutlu olayim diye geldim iyi ki de gelmisim.
Cok uzun yazdimkusura bakma.
Evet biraz zamana ihtiyacimiz var.Ben de çalışmayan başladığımdan beri azar azar okuyorum. Kızımın doğumundan beri bi kitap okudum ama o da 800 küsür sayfaydı
Biraz zaman lazım yani. Ayda 1-2 kitap okusam bile kardayım.
Daha benim zilli diş çıkarmadı bakalım neler bekliyor beni.
ben aralık siparişime hemen ekledim kuzum, sağolasınGün Olur Asra Bedel'ciler sonrasında Cengiz Han'a Küsen Bulut'u okumayı ihmal etmeyin olur mu
Cok sevdiyse bitsin istememistir diycem ama fazla iyi niyetli olacak galiba bu.COLIN o kitabı benim eşim de elinde süründürüp durdu. Normalde de yavaş kitap okur, bunu aylarca gezdirdi elinde. O sevmişti ama, sevdiği kitabı aylarca bitiremiyor.
Kişisel gelişim kitaplarına bir önyargım var. Galiba senin bu yorumun üzerine o kitabı tamamen es geçeeğim
gün olur asra bede li okuyorum. ortak kitapta olduğunu unutup başlamıştım.Gün Olur Asra Bedel'ciler sonrasında Cengiz Han'a Küsen Bulut'u okumayı ihmal etmeyin olur mu
bende bu akşam başlayacağım sefillere. ciddi bir zaman ayırmayı düşünüyorum. hafta sonu iki gün kitap içinde boğulma gibi planlarım varAtilla Ilhan -Yagmur Kacagi 90sayfa.
Arada siir okuyacagim.
Sefillerde tikandim yine.
Yarina kendime son bir sans verecegim yine kendimi veremezsem sefillere öteleyecegim.
Uykusuzluk ve yorgunluktan gitmiyor .
çok sevdiğim bir kitapbende Z.Livaneli Son Ada yı okuyorum...
günaydınlar
Lontano sayfa 227
oluyor öyle arada, olsunBen Siyah Kan a pek kendimi veremedim. 2 gündür aşırı yorgun ve uykusuzdum.
Grange kardeşliğimiz devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?